Akciók

/Akciók
Akciók 2018-07-19T19:41:09+00:00

Akcióink kizárólag fodrászok számára elérhetőek!


1. Alkosd meg a nyár színeit

Vásárolj 9 db különböző színárnyalatú Colorevo hajfestéket, és válassz az alábbi ajándékok közül:

Az akció időtartama: július 1 – szeptember 30.

Ajánlatkérés

Vásárolj 6 db különböző Colorevo vagy 6 db különböző Mild Color Hajfestéket, és mi megajándékozunk 1 db Decolorvit Oxy Reload kozmetikai pigment eltávolító kezeléssel, VAGY 1db Alpha Keratin 1-es Előkezelő, mélytisztító samponnal.

Az akció időtartama: július 1. és augusztus 10. között: 1 csomag 30 db-os, egyszer használatos festő kendő

Az akció időtartama: augusztus 20. és szeptember 30. között: 1 db melír fólia

Ajánlatkérés

Vásárolj 30 db Colorevo VAGY 30 db Mild Color hajfestéket***, és mi megajándékozunk egy SELECTIVE PROFESSIONAL
hajszárítóval!

Az akció július 1-től szeptember 30-ig, 1 alkalommal vehető igénybe, a Mild Color esetében a készlet erejéig. 

*** Figyelem! A Mild Color termékcsalád teljes megújulása miatt a különböző színek csak korlátozott mennyiségben, a készlet erejéig érhetők el! Hamarosan egy új, ammónia és ppd mentes termékcsalád lesz elérhető. További információkért keresd Területi Képviselődet.

Ajánlatkérés

2. Tökéletes ápolás a nyári hőségben is

Mindig oda kell figyelni az évszaknak megfelelő hajápolásra, különösen igaz ez a forró nyári napokon. Az All in One Color Spray egy sokoldalú spray maszk, amely amellett, hogy megőrzi a hajszín frissességét és csillogását, táplálja, és könnyen kezelhetővé teszi a hajat. Az All in One Spray remekül kombinálja a hajpakolók tápláló tulajdonságát és a spray-k gyors hatékonyságát. Helyreállítja a sérült haj szerkezetét, megakadályozza a töredezett hajvégek kialakulását. Hidratálja a száraz hajat, és megvédi a frizurát az UV sugárzástól.

All in One és All in One Color Spray együttes vásárlása esetén most 1 db Avocado Shot Superfood szérumot adunk ajándékba.

Az akció időtartama: július 20- szeptember 30. 

Ajánlatkérés

3. Extra erős tartás minden alkalomra

Az esküvői szezon elengedhetetlen kellékei a tökéletes fixálást nyújtó hajlakkok és hajhabok. Az Artistic Flair Shape Strong hajhab fényt, volument és erős tartást ad a hajnak, amely ezáltal könnyen alakítható és kifésülhető lesz. Megvédi a hajat a nedvességtől és megszünteti annak elektrosztatikusságát.
Az Artistic Flair Shape Extra Strong extra erős tartást biztosít a hajnak, miközben megvédi a hajszálakat a hajszárító okozta hőhatástól. Ideális a nagy volument és határozott formát igénylő frizurák megvalósításához.
Az Artistic Flair Excel Strong erős tartású szalon hajlakk ideális mindenféle frizura végső rögzítésére és fixálására, maradványok lerakódása és a haj elnehezítése nélkül. Gyorsan szárad, anélkül, hogy elnehezítené a hajat, és rendkívül könnyedén kifésülhető.

Vásárolj 1 db Artistic Flair Shape Strong, 1 db Shape Extra Strong hajhabot, és 1 db Excel Strong hajlakkot, és mi megajándékozunk 1 db Hold Extra Strong hajzselével!

Az akció időtartama: július 20 – szeptember 30.

Ajánlatkérés

4. A tartós hajegyenesítés
speciális otthoni ápolást igényel

Hosszabbítsd meg a hajegyenesítés hatását az Alpha Keratin otthoni ápoló kezelésével. Az Alpha Keratin Fenntartó Sampon egy tápláló, növényi keratint tartalmazó sampon, amely teljes mértékben SLS, só és parabén mentes összetevőket tartalmaz. Tisztítja, táplálja és kondicionálja a hajat és a fejbőrt, különleges összetétele Andiroba olajjal dúsítva a hajat puhává, hidratálttá és könnyebben fésülhetővé teszi.
Az Alpha Keratin Kondicionáló Hajmaszk használatától a haj láthatóan simább, puhább és a külső hatásoktól védettebb lesz. Nyugtatja a fejbőrt, és hatékonyan hosszabbítja meg az előzőleg elvégzett hajegyensítő kezelés hatását.
Az ONCare Smooth Beauty Milk egy a kutikulára ható, keramidokkal dúsított kutikula lesimító tej. Megszünteti a göndörséget, táplálja és védi a haj szerkezetét, emellett teltebbé és egészségesebbé is teszi a hajat. Véd a hajkefével történő szárítás, hajsimítás és hajvasalás során fellépő hő- és mechanikai hatások ellen, tökéletesen használható a hajegyensítő kezelések kiegészítéseként és utóápolásként.
Az Alpha Keratin víz és pára taszító spray hajra való fújásával, akár napi gyakorisággal megóvhatod a kiegyenesített hajadat a magas páratartalomtól. A keletkezett filmréteg megvédi a hajszálakat a visszagöndörödéstől.

1 db Alpha Keratin Fenntartó Sampon és 1 db Alpha Keratin Kondicionáló Hajmaszk, valamint 1 db ONCare Smooth Beauty Milk együttes vásárlása esetén most 1 db Alpha Keratin Anti Humidity Spray-t adunk ajándékba!

Az akció időtartama: július 20- szeptember 30. 

Ajánlatkérés

5. Tökéletes Styling
a tökéletes eredményért

Válaszd a Styling Now Crazy Hand textúrát adó hajviaszt, amely igazi vadóc megjelenést kölcsönöz a frizurának. Dinamikus és kreatív megjelenést ad, nem ragasztja össze vagy szárítja ki a hajat. Védi a hajat a külső nedvességtől és az UV-sugárzástól.
A végső formázás előtt használd a Styling Now Up To 230° Hővédő spray-t, és védd meg a hajat a káros hőhatásokkal szemben. A kiváló hővédelem mellett könnyen kifésülhetővé és csillogóvá teszi a hajat.

1 db Styling Now Crazy Hand valamint 1 db Styling Now Up To 230° Hővédő spray vásárlása esetén most -20% kedvezményt adunk!

Az akció időtartama: július 20 – szeptember 30.

Ajánlatkérés

6. Tökéletes ápolás és tisztítás szalon kiszerelésben

A Selective Professional ONCare termékcsaládja széleskörű megoldást nyújt a hajat, illetve a fejbőrt érintő problémákra. Az ONCare Hydrate Sampon és Kondicionáló visszaállítja a haj természetes nedvesség tartalmát, fényessé és puhává varázsolja a frizurát akár mindennapos használat mellett is.
Az ONCare Repair Sampon és Kondicionáló a hajszerkezet mélyére hatolva javítja annak állapotát, miközben gyengéden tisztítja és táplálja a hajat. Hatására a haj láthatóan lágyabb, dúsabb és puhább lesz.
Az ONCare Color Block Sampon és Kondicionáló tökéletes lezárást ad a hajfestési folyamatnak. Gyengéden tisztítja hajat, miközben stabilizálja az elkészült hajszínt. Használatával meghosszabbítható a hajszín tartóssága és csillogása.

Vásárolj 1db 1L-es ONCare Hydrate Sampont és
1 db 1L-es ONCare Hydrate Kondicionálót

július 1-augusztus 6. között

VAGY 1db 1L-es ONCare Repair Sampont és 1db 1L-es ONCare Repair Kondicionálót

augusztus 6-szeptember 10. között

VAGY 1db 1L-es ONCare Color Block Sampont és 1db 1L-es ONCare Color Block Kondicionálót

szeptember 1 – szeptember 30. között

… és megajándékozunk 1 db Whipped Cream-mel!

Ajánlatkérés

* Az akciók korlátozott számban elérhetők, és a készlet erejéig tartanak.
Az aktuális készletekről érdeklődj Területi képviselődnél! A változtatás jogát fenntartjuk!