HairStore Hajápolási Labor

/HairStore Hajápolási Labor
HairStore Hajápolási Labor 2018-03-05T14:52:02+00:00

Az utóbbi évvek innovációinak köszönhetően a Budagyöngye Bevásárlóközpontban található szaküzletünk egy Magyarországon egyedülálló egységgel bővült.

A HairStore Hajápolási Labort leginkább talán egy igényes fodrászathoz hasonlíthatnánk, de merőben más tartalommal és eszközökkel rendelkezik:

 • Mikrokamerás haj és fejbőrdiagnosztika
 • szeparált, igényesen kialakított, wellness érzetet sugárzó helység a fodrászat számára
 • innovatív csúcstechnológiát képviselő OXYZEN berendezés speciális fejbőr, hajszál és hajszerkezetépítő kezelésekhez
 • a fodrászati ipar legkorszerűbb technológiai újdonságai
 • évtizedes szakmai tudás és tapasztalat

A HairStore Labor működésének és hatékonyságának alapja a korszerű mikrokamerás haj és fejbőrdiagnosztika.

A megfelelő termékek kiválasztása és a kezelések meghatározása, a hajdiagnózis és a fejbőr állapotának felmérése alapján történik. A felállított diagnózisnak megfelelő haj és hajas fejbőrrel kapcsolatos hatékony kúrákat és problémamegoldó kezeléseket alkalmazunk:

 

 • hajhullás kezelése
 • hajnövekedés serkentés
 • korpásodás megszűntetése
 • viszketés megszűntetése
 • száraz fejbőr hidratációja
 • fejbőrhámlás megállítása
 • zsíros fejbőr kezelése
 • hialuronsavval történő öregedés gátlás és lassítás

 

A kezeléseket a biztos hatás érdekében a diagnózistól és kezelés típusától függően kúraszerűen alkalmazzuk.

HairStore Hajápolási Labor – Termékhatékonysági próba

A HairStore-ban lehetőség van arra, hogy minden érdeklődő kiprobálhassa a termékeket és különböző szolgáltatásokat még azelőtt, hogy megvásárolná és hazavinné azokat, így meggyőződhet a termékek hatékonyságáról. Szakértő tanácsokkal segítjük a termékek megfelelő kiválasztását és használatát: mennyiségét, eloszlási technikát, mikor melyik terméket hová tegyük….

HairStore Hajápolási Labor – Frizura műhely

Tudjuk, hogy nem elég a hajat megmosni, balzsamozni, majd megszárítani és kialakítani a végső frizurát. Az igazán látványos és tartós frizura elkészítése személyre szabott, tudatos előkezelést és minőségi formázást igényel. Ennek tudatában megalkottuk új szolgáltatásrendszerünket, ahol hatékony, gyors, célzott, magas hatóanyag tartalmú termékeinkkel történő előkezelésekkel egyszerre tápláljuk a hajat és energetizáljuk fejbőrt, hogy a frizura végső kialakítása igazán látványos és tartós legyen. Nem csak elkészítjük az egészséges, szép, csillogó, selymes, puha, természetes hatású, de hosszantartó, intenzív hajszínű frizurát, hanem tanácsokat és megfelelő termékeket adunk az otthoni professzionális ápoláshoz és stylingoláshoz.

Kiemelt szolgáltatásaink

Nem ilyen hajszínre vágytál? Túl sötét lett, vagy esetleg egy teljesen más árnyalatot szerettél volna? Még a legjobb szalonokban sem szívesen vállalnak el, mert nem biztosak a végeredményben?

Bízd ránk frizurád szépségét!

Hajszínspecialistáink nemzetközi továbbképzéseken tanulják évről-évre a legújabb technikákat és színkorrekciós eljárásokat, aminek köszönhetően nálunk nincs lehetetlen! A hajfestéseket és színfrissítéseket prémium minőségű Selective Professional tartós hajfestékekkel és kiegészítő professzionális termékekkel végezzük, melyek amellett, hogy hosszan tartó, ragyogó színt kölcsönöznek hajadnak, méreganyagoktól és káros összetevőktől mentesek, így nem roncsolják a hajszálak szerkezetét még extrém szőkítés során sem!

 

A HairStore Hajápolási Laborban mindenki számára elérhetővé vált egyedülálló szolgáltatásunk, amely egyesíti a személyre szabottság és a legújabb innovációk használatát a hajon, illetve a hajas fejbőrön.

A csúcs technológiát az Amerikai Egyesült Államokban kifejlesztett, a korszerű medicinában is használható Oxyzen berendezés szolgálja. Az eljárás során speciális hatóanyagok tiszta oxigén segítségével kerülnek közvetlenül a fejbőr mikro keringésébe. Az Oxyzen-nel kettős hatást fejtünk ki, egyrészt a hatóanyagok mélyrétegekbe juttatását és gyors felszívódását, másrészt az oxigén bőrre és szervezetre gyakorolt pozitív stimulációját. Az innovatív Oxyzen eljárások így fokozottan felgyorsítják és felfokozzák a kezelések hatékonyságát, időt és energiát takarítva meg.

Ezt a különleges eljárást Magyarországon egyedüliként, csak mi alkalmazzuk a HairStore Hajápolási Laborban. Az eljárás során minden hatóanyagot tiszta oxigénnel keverve juttatjuk a fejbőr mikro-keringésébe. Mindezek a hatóanyagokat, az optimális tápanyag ellátottságot és regenerálódást szolgálják. Az Oxyzen gép amerikai fejlesztésű orvosi berendezés, amelyben a benne lévő zeolit ásvány segítségével a levegőből 98%-os oxigént (tiszta oxigént) képez. A géphez tartozó kezelőpisztoly segítségével ez a nagy tisztaságú oxigén juttatja a hatóanyagokat a mikro-keringésébe a fej bőrén keresztül. Ennek óriási jelentősége az, hogy a szervezetbe nemcsak a hatóanyagokat visszük be, hanem a véráramot is oxigénnel dúsítjuk, ezzel serkentjük az anyagcsere a fejbőr folyamatait, és meggátoljuk a sejtöregedést.

Problémák, amiket kezelhetünk ezzel az egyedülálló kezelési technikával:

 • hajhullás kezelése
 • hajnövekedés serkentés
 • korpásodás megszűntetése
 • viszketés megszűntetése
 • száraz fejbőr hidratációja
 • fejbőrhámlás megállítása
 • zsíros fejbőr kezelése

 

Tartós növényi keratinos hajkiegyensítés

Innovatív tartós hajegyenesítés, mely alapja a növényi keratin és a „green technology” , ami a kezelést kíméletessé és környezettudatossá, de egyben nagyon hatékonnyá teszi. A szolgáltatás tartalmazza: a mélytisztító hajmosást, keratinos hatóanyag felvitelét és a kezelési technológiát, utóápolást és szárítást. A kezelésekhez ajándékba adjuk az otthoni fenntartó ápoláshoz szükséges sampont és kondicionálót.

Klasszikus Dauer

Kímélő divat dauer – féltartós dauer

A tartós hullám elkészítéséhez két alternatívát ajánlunk vendégeinknek. A hagyományos klasszikus dauer különböző hajtípusokra, és az innovatív ammónia, thioglikol és parabén mentes dauer sprayt a legkülönbözőbb tartós és féltartós dauerok készítéséhez. A szolgáltatás tartalmazza: a mélytisztító hajmosást, szerkezet kiegyenlítést, felcsavarást, hatóanyag felvitelét és a kezelési technológiát, utóápolást és szárítást.

A hajvágás tartalmazza: a hajmosást és utóápolást specifikus személyre szabott organikus termékekkel, hajvágást, szárítást, kondicionálást és stylingolást.

A beszárításhoz személyre szabottan a haj állapotának, és a kívánt eredmény eléréséhez szükséges Selective Professional professzionális termékeket használunk fel. A szolgáltatások tartalmazzák: a haj és fejbőrre használt specifikus hajfürdőt, 5 perces relax vagy intenzív fejbőr masszázst ápoló, vagy regeneráló ampullával, szárítást és a frizura kialakítását styling-gal.

 

Kapcsolat

A HairStore Hajápolási Labor a Budagyöngye Bevásárló Központban található.
Címünk: 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121.1. emelet 28. üzlet (a DM mellet) található.

Információ és időpontok előjegyzése telefonon: 06 20 5474 611, vagy hairstore.szakuzlet@gmail.com email címen.
Nyitva tartás:

H-P: 10.00-19.00

Sz: 10.00-15.00

V: zárva