fbpx
Fel

2017-es őszi frizuratrendek

Az ősz beköszöntével nem csak ruhatárunkat cseréljük le, hanem a hajunkat is teljesen megváltoztathatjuk.
A nyári szünetről visszatérve jót tesz a száraz, megviselt hajnak a felfrissítés: legyen szó akár festésről, színezésről, vagy szárításról. Az idei ősz divatszínei többek között a vörös, a lila, a kék és a szürke, melyeket nagyon jól tudunk használni egyéniségünk kiemeléséhez. Mivel a hajunkkal is arra törekszünk, hogy kitűnjünk a tömegből, ezért a következő cikkben bemutatjuk a legújabb, 2017-es őszi trendeket, amikkel garantált a siker.

 1. Alacsonyan tűzött copf:

  Visszatért a köztudatba az alacsonyan tűzött copf, iskoláskorunk egyik kedvence. Ennél a fazonnál az egyszerűség áll a középpontban: a tarkód alatt fogd össze a hajad és díszítsd szalaggal, így egy igazán nőies, de könnyen elkészíthető frizurát kaphatsz. Előnye, hogy könnyű elkészíteni, és egy hosszabb nap végén is jól néz ki: nem probléma, ha kilóg egy-két tincs, az csak még csinosabbá teszi az összhatást.

 2. Platinaszőke:

  Ezt a színt csak alapos megfontolás után válasszuk! Figyelembe kell venni az eredeti hajszínünket, a bőrtónusunkat, a szemünk és a szemöldökünk színét. Azonban ne higgyük azt, hogy csak a sápadtabb, világosabb bőrhöz illik ez a szőkeség, hiszen több barna szemöldökű, melegebb arctónusú világsztárnak is volt már ilyen hajszíne, és remekül állt nekik! Hátránya, hogy az átlagosnál több ápolást igényel, mivel a szőkítés szárítja a hajat. A Selective Professional ONcare SILVER GOLD termékcsaládja remekül megfelel erre a célra, legyen szó akár szőke, akár szőkített hajról. Nem csak ápol, hanem fényesen ragyogóvá is teszi a hajat.

 3. Konty a fej tetején

  Ha egy igazi munkába, illetve iskolába járós frizurát keresünk, akkor a laza, illetve a szigorú konty lehet a tökéletes választás. Előnye, hogy nem csak csinos, de még a szemünket is védi, hiszen nem lógnak a szemünkbe a hajtincsek. Ha tovább bonyolítanánk a kontyot, akkor tehetünk bele különböző fonatokat is, ami szintén divat idén ősszel. Alul, a tarkónál simítsuk fel a babahajszálakat, esetleg rögzítsük fonással.

 4. Balayage:

  A balayage a nyári trendekből maradt ránk, de ősszel is megállja a helyét. Most egy melegebb, karamellás árnyalatot használjunk, ami tükrözi az évszak hangulatát. Ahogy minden szőkített hajat, ezt is rendszeresen ápolni kell. A Selective Professional ONcare REPAIR termékcsaládjával javítható a száraz haj állapota.

 5. Fonat:

  A fonás örök sláger, viszonylag könnyen elkészíthető, mégis feltűnő viselet. Több féle technika közül választhatunk: klasszikus francia, halszálka, dupla fonás, vízesés, és spirál, kosár, virágfonat. Fontos, hogy mindig egyenes vonalban húzzuk fel a tincseket, hogy egyenletes legyen a fonat. Ma már nincsen szigorú szabály, lehet szoros és laza is a frizura. Remek lehet esküvőkre, de akár hétköznapokra is.

 6. Csavart frizura:

  Aki nem szeret fonni, annak tökéletes megoldás a csavart frizura. Egyszerűen csavarjuk fel a hajtincseinket és rögzítsük csatokkal. Jó szorosan és lazán is, otthon is könnyen elkészíthető. Itt is létezik több féle technika, a félcsavarás, a jobb oldalról bal oldalra való csavarás, a tarkónál keresztezés. Ezzel a módszerrel egy laza, hétköznapi viseletet kapunk. A kész hajat csatokkal díszíthetjük.

 7. Elrejtett szivárvány:

  Ha szeretnél egyedi lenni, de közben eltitkolni a munkahelyeden színes tincseidet, akkor ezt a frizurát neked találták ki. Kívülállók csak az eredeti hajszínt látják, viszont a haj alsóbb rétegei a szivárvány színeit rejtik. Ha szívesen kipróbálnál különböző színeket, de még nem akarsz elköteleződni, nézz körül a Selective Professional Direct Color színezői között.

 8. Bob:

  Ez egy örök klasszikus, válasszuk akár a rövid, akár a hosszú típusát. Legtöbbször előre hosszabbodó, hátul pedig megszedett haj. Hátránya, hogy mindig formázni kell a tökéletes megjelenéshez. A Selective Professional az Artistic flair termékeket ajánlja, melyek között fixáló hajhabot, hajzselét és lakkot is megtalálsz.

 9. Laza hullámok:

  Ez a trend is a természetességet hangsúlyozza. Mivel a nyáron megviselt, és száraz hajunkat akarjuk feldobni, próbáljuk meg elkerülni a hajvasalót. Inkább tűzzük kontyba vagy fonjuk be enyhén nedves hajunkat. Akár a fentebb említett csavarásos módszert is használhatjuk. Ha nagyobb, erősebb hullámokat szeretnénk, akkor pedig használjunk csavarót.

 10. Bold pixie:

  A bold pixie a 70-es évekből származó fazon, ami viszont már többször is visszatért a divatba. Előnye, hogy könnyen kezelhető és extravagáns megjelenést ad. Fontos, hogy viselője stílusos, nőies legyen, hiszen ezt a kicsit férfiasabb hajat tudni kell viselni. Tehát csak igazán bátraknak ajánljuk! Ajánlott wax és hajlakk használata a formázáshoz. A Flexi Touch erre a feladatra tökéletes választás, mivel egyszerűen és könnyedén formázza a hajat anélkül, hogy elnehezítené azt,

 11. Természetesség:

  A felsorolásban szereplő legegyszerűbb frizura, mivel ez a „ne csinálj vele semmit” kategória. Eredeti hajunkat általában nem szeretjük és egyenesebbet, göndörebbet, színesebbet szeretnénk. Idén ősszel viszont az a divat, ha büszkén felvállaljuk természetes tincseinket.

Szerző: Bődy Alexandra

-10 % KEDVEZMÉNY*

Iratkozz fel hírlevelünkre és szerezd

meg a -10 %-os kupont.

*A kiállítástól számított 30 napig érvényes.
Kizárólag egyszeri, online felhasználásra.

Sikeresen feliratkozott a hírlevélre

Hiba történt a kérés elküldése közben. Kérlek próbáld újra.

Selective Professional will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
You don't have permission to register

Reset Password