fbpx
Fel

2018-as tavaszi frizura előrejelzés – Mi marad divatban, és mik az újdonságok?

Nem csak a ruházati trendek változnak évszakonként, a frizura trendek is változnak a tavasz beköszöntével. Sok trendtől búcsút veszünk, ha nem is örökre, de egy jó ideig biztosan. Vannak azonban visszatérők, régi kedves ismerősök, akik 2018 tavaszán újra divatosak lesznek, és vannak olyan újdonságok is, amelyekkel a tavaszi szezonban találkozhatunk először.

Cikkünkben bemutatjuk a tavaszi szezon sikervárományos frizuráit, amikkel jó eséllyel Te is találkozhatsz majd, amikor Vendéged új frizurát kér Tőled!

 

  1. Konty a fejtetőn

Idén is találkozhattunk már ezzel a hajviselettel, különösen a fesztiválszezonban volt nagyon divatos. Egyszerű,kényelmes, otthon is bármikor elkészíthető. Félhosszú és hosszú hajhoz is egyaránt illik ez a fajta konty, rohanós reggeleken kifejezetten ideális. A szabadon maradó tincsekhez használd a Pump Too Hajformázó Spray-t, ami kiválóan alkalmas a hajtövek megemelésére. Anélkül kölcsönöz tartást és formát a hajnak, hogy elnehezítené azt.

 

  1. Egyenes, határozott vonalak

A 2018-as trendek nem igazán az új fazonokról, inkább a vágási technikákról fognak szólni. Határozott, egyenes vonalak, karakteres frizurák lesznek az uralkodó trendek a tavaszi szezonban. A réteges vágási technikát felváltják az egyenes formák.

A frufru sem megy ki a divatból a tavasz közeledtével, csak átalakul. A lágyabb formák helyett már inkább az éles kontúrok kerülnek előtérbe, így adva egy határozott keretet az arcnak. A tökéletesen egyenes é csillogó frizura eléréséhez használd a Smooth Beauty Milk hajsimító tejet, amely megvédi a hajat a hajkefével történő beszárítás, illetve a hajvasaló okozta káros hőhatásoktól.

 

  1. Extrém színek

New York-tól Párizsig szinte minden kifutón megjelentek már a 2018-as kollekciók bemutatóin a rendkívül élénk, extrém színű frizurák. Legyen szó akár egyetlen tincsről, vagy az egész hajról, az erőteljes, ragyogó színek hódítanak majd.

Fluoreszkáló pink vagy kanári sárga, a bevállalósabb Vendégeid biztosan kipróbálják majd a legújabb színeket! A Colorevo tartós krémhajfesték nem csak gyönyörűen ragyogó, intenzív színeket kölcsönöz a hajnak, hanem ápolja és védi is hajat.

Biztonságos és könnyű használatával nem csak Vendéged számára lesz élmény a hajfestés!

 

  1. Laza, természetes hullámok

Ez a trend időről időre visszatér a divatba, sosem búcsúzunk el tőle végleg. Tavasszal a laza, romantikus hullámok ismét reneszánszukat élik majd, ami nem csak a hosszú hajú Vendégeknek áll majd jól. Dobd fel vele Vendéged lob frizuráját, a hatás garantált! Rengeteg lehetőség rejlik ebben a viszonylag egyszerű frizurában, otthon is könnyen elkészíthető. Ha

Vendéged tartós hullámokra vágyik, és mindezt ammónia mentesen, készítsd el frizuráját a Mild Tech dauer termékekkel. Aktív összetevőivel és természetes esszenciákkal dúsított összetevői tökéletes választást kínálnak Vendégeidnek.

 

 

  1. A szuper rövid bob

A bob fazon is nagyon kedvelt az utóbbi években, ám tavasszal egy újabb változatát köszönthetjük. Előtérbe kerülnek a rövidebb, már-már extra rövid frizurák, melyet egyenes vonalak, karakteres vonások jellemeznek. A nem sokkal fül alatt érő bob fazon igazán nagy trendnek ígérkezik a rövidebb hajú vendégek körében.

A tökéletes forma mellé válaszd a tökéletes styling terméket. A Now Flexi Touch elasztikus hatású gél-wax ideális a már kész frizura formázásához. Ápoló összetevőinek köszönhetően nem csak tartást kölcsönöz a hajnak, de hidratálja és puhává teszi.

 

  1. Azok a 60-as évek

Visszatér egy igazi régi kedvenc, a 60-as évek stílusa, ahol minden a volumen növelésről szól! A „minél nagyobb, annál jobb” elven alapuló hajviselet igazi retro stílust kölcsönöz viselőjének. Remekül alkalmazható pixie fazon esetében, illetve hosszabb hajú Vendégeid is imádni fogják ezt a stílust!

A kívánt hatás eléréséhez használd a Now Volumizer formázó és kondicionáló hajhabot, ami nem csak stabil tartást biztosít a hajnak, hanem testességet, textúrált megjelenést is kölcsönöz.

 

 

  1.  Fonatok mindenhol

A fonás a másik olyan technika, ami soha nem megy ki a divatból, és tavasszal sem lesz ez másképp. Hódítanakmajd egy egyszerűbb fonatok, amikor csak 1-1 tincs készül ezzel a technikával, de előtérbe kerülnek majd a bonyolultabb fonatok is, leginkább a parketta fonás. Az idei trendekkel ellentétben azonban nem csak 2 nagyobb tincset fonunk be, hanem több kisebb tincsre osztva az egész hajat.

A Fonás megkezdése előtt használd a Magic Control hajsimító és fényesítő folyadékot, amely nem csak megkönnyíti haj fonását, hanem megszűnteti az elektrosztatikus feltöltődést, így a haj rendezetté, tapintása selymessé válik.

 

Írta: Petrás Imola

-10 % KEDVEZMÉNY*

Iratkozz fel hírlevelünkre és szerezd

meg a -10 %-os kupont.

*A kiállítástól számított 30 napig érvényes.
Kizárólag egyszeri, online felhasználásra.

Sikeresen feliratkozott a hírlevélre

Hiba történt a kérés elküldése közben. Kérlek próbáld újra.

Selective Professional will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
You don't have permission to register

Reset Password