fbpx
FEL

A 8 legkedveltebb tavaszi hajszín – Készülj fel időben!

A trendek jönnek mennek, néhánytól búcsút vettünk, a tavaszi hajszíntrendek viszont rengeteg újdonságot tartogatnak. Élénk színek, színátmenetek és ragyogó vörös frizurák. Lássuk, mi vár ránk 2018 tavaszán!

Rose Blonde

A tavalyi év egyik nagy dobása a Rose Gold hajszín volt, és ebből született meg a 2018-as év legizgalmasabb árnyalata a Rose Blonde szín. Átmenetet képez a hamvas szőke és a rose gold szín között, egy csipetnyi pezsgős árnyalatot ad a hajnak. Igazán különleges, ragyogó hajszín, amely egyedi megjelenést kölcsönöz viselőjének. Két árnyalata is nagy sikernek örvend, a meleg, pezsgős, és kissé rózsaszínbe hajló árnyalat.

Tipp: Használd a ColorEvo színskálán is megtalálható Velluto illetve Salmone árnyalatokat, melyekkel könnyedén elérheted a hideg, vagy akár meleg árnyalatú pezsgős hatást.

Arany ombre

Az erőteljes átmenetek, a sötét színek nem kapnak helyet a legújabb trendek között. 2018-ban a finom, könnyűátmenetek veszik át a helyüket. Meleg árnyalatok gyönyörű átmenete, amely tökéletesen kiemelhető laza, romantikus hullámokkal.

Tipp: használd az ONcare Golden Power családot az arany árnyalatok kiemelésére. A ColorEvo festékek közül használd a Damasco árnyalatot, vagy a 10.0 és 10.03-as szőke árnyalatokat a tökéletes arany ombre elkészítéséhez.

Ezüstös tincsek, granny hair

Az elmúlt években hódítottak az ezüstös, szürkés pasztell hajszínek ősz hatás, és ez idén sem lesz másképpen, mindössze egy kis metálos csillogással tesszük még fényesebbé és ragyogóbbá a frizurát.

Tipp: A ColorEvo új ezüst árnyalatival vendégeid minden elképzelését meg tudod valósítani! A ColorEvo Ash színei közül válaszd a .11-es árnyalatokat az igazán ezüstös hatásért. Az idei év egyik legnagyobb innovációja a Selective Professional legújabb termék fejlesztése, ami óriási segítséget nyújt e divatszínek megalkotásához. A káprázatos színek eléréséhez használd a Color Twister színezőt és a Whipped Cream-et együtt, vagy akár külön.

Lángoló vörös

A vörös és a Réz találkozása, egy rendkívül erőteljes, szín, amely garantáltan a viselőjére irányít minden tekintetet.Igazi üde színfolt a téli, kissé szürke hétköznapokban, de tökéletes választás a tavaszi, nyári időszakban is.

Tipp: az élénk színek tartósságának megőrzése érdekében használd az ONcare colorblock spray-t a szalonban és ajánld otthoni ápolásként is vendégeidnek! Ha igazán erőteljes, ragyogó színeket szeretnél, használd a Glitch Color Rosso és Rame árnyalatait, vagy ColorEvo Corallo fantázia színt, a 8.44 illetve a 10.4-es árnyalatokat.

Nude árnyalatok

Először a sminkben jelentek meg a természetes, alig észrevehető nude árnyalatok, és már 2018 legújabb hajszíntrendjei között is megtalálhatóak. Nem túl meleg, ám nem is túl hideg szőke árnyalatok, amelyek természetes megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek.

Tipp: A Sahara, Victoria és Gobi fantázia színekkel, valamint a Bézs színek .23-as árnyalataival garantáltan eléred a kívánt hatást

Hideg és meleg árnyalatok találkozása

A meghatározó fodrász akadémiák, akik a legnagyobb hatást gyakorolják a divatra, jövő tavaszra egy picit szokatlanújdonsággal rukkoltak elő. Ellentétes árnyalatok találkozása egy adott frizurán belül, amellyel még hangsúlyosabbá teheted a frizurát.

Tipp: minden esetben használj a különleges festéstechnikákhoz PowerPlex kötéserősítő adalékot, hogy garantáltan egészséges és ragyogó haj legyen a végeredmény.

Csokoládé és mályva

Ebben a hajszínben keverednek egymással a barna és pink árnyalatok, amitől a végeredmény egy nagyon meleg tónusú, különleges hajszín. A meleg mályva keveredése az intenzív csokoládéval. A pink árnyalatok a nyári meleget idézik, amit a barna tincsek tesznek igazán egyedivé és különlegessé.

Tipp: Ezt a színt könnyedén elérheted a Direct Color színezők megfelelő árnyalatainak keverésével is!

Természetes hajszín

Ahogy szinte minden területen, így a fodrászatban is megjelenik a természetesség iránti igény nem csak a termékekben, hanem a hajszínekben is. A Vendég természetes hajszínének felfrissítése és megtöltése élettel mindig nagy kihívás, és gondos előkészületet kíván.

Tipp: Óvd vendégeid természetes hajszínét úgy, hogy tökéletes ápolást biztosítasz nekik egész évben! A HEMP Sublime extra hidratáló, luxus termékei tökéletes ápolást nyújtanak minden hajtípus esetében anélkül, hogy elnehezítenék a hajat. Az Avocado Shot kiöblítés nélküli hidratáló és védő szupertápláló szérum használatával a haj puhább, és láthatóan egészségesebb lesz.

Ha szeretnél még többet megtudni a legújabb festési technikákról, legnépszerűbb trendekről, vegyél részt oktatásainkon, és válj igazi profivá! Hagyd, hogy magával ragadjanak a színek, és a végtelen kombinációk…

Szerző: Petrás Imola

You don't have permission to register

Reset Password