fbpx
FEL

Alpha Keratin – vegán tartós hajkiegyenesítő kezelés

Valószínűleg Te is találkoztál már vendégeid körében azzal az általános problémával, hogy nincsenek megelégedve hajuk állapotával, és még ápoltabb és egészségesebb frizurára vágynak. A tökéletesen sima haj elérésére ma már számos lehetőség áll rendelkezésre a piacon, amely tartós hajkiegyenesítést ígér, azonban a vendégek szemléletének megváltozásával inkább a káros anyagoktól mentes, organikusabb és természetbarát megoldásokat részesítik előnyben. Az Alpha Keratin termékcsalád az első vegán hajkiegyenesítő kezelés, melyben a technológia találkozik a természet erejével. Termékcsaládunk a keratin és más természetes hatóanyagok exkluzív kombinációjától válik igazi úttörővé!

vegán hajkiegyenesítő kezelés 1

Fodrászként miért válaszd az Alpha Keratin termékcsaládot?

Az Alpha Keratin az első vegán hajkiegyenesítő kezelés, mely búzából és szójából álló aminosav komplexet tartalmazó növényi eredetű összetevőivel mélyen hatol be a hajszerkezetbe, ezzel magas hatékonyságú és biztonságos kezelést kínálva a natúr termékeket előnyben részesítő vendégnek is. Mivel ez a komponens tökéletesen helyettesíti az állati keratint. Így kiemeltképp ideális azon vendégek, akik a biztonságos, de egyben professzionális és környezetbarát kezeléseket keresik. Egyre több a natúr kozmetikumok iránt elkötelezett vendég, így érdemes számításba venni a környezetkímélő termékcsaládok szalonban való használatát. Így bizalmat is kelthetsz új és elkötelezett vendégeidben, ami miatt szívesen visszatérnek hozzád. Az már nem elég, hogy jól bánj az ollóval!

vegán hajkiegyenesítő kezelés 2

Milyen eredmények érhetőek el az Alpha Keratinnal?

A tartós hajkiegyenesítésen felül számos lehetőség rejlik az Alpha Keratin termékcsaládjában. A göndör hajú, valamint a gubancolódásra hajlamos fürtökkel rendelkező vendégek körében is kedvező eredmények érhetőek el. A termék felvitelével a göndör haj rugalmassá és kifésülhetővé válik. A töredezett hajvégekre is kiválóan alkalmazható, hatékonyan és gyorsan szünteti meg a töredezettséget. Újjáépíti a hajszerkezetet, valamint tartósan simává és fényessé teszi azt.

Hogyan hat az Alpha Keratin termékcsalád?

Az Alpha Keratin 10 lépésben ápolja a hajat, a tökéletes eredmény eléréséhez. A termékcsalád 3 szalon termékből áll, amely az előkezelő sampont, hajsimító folyadékot és kondicionáló pakolást foglalja magába. Ez egészül ki két otthon használatos termékkel, amellyel a tartós eredmény fenntartható.

A szalonban az alábbi irányelveket követve érhető el optimális eredmény:

1.lépés: Diagnózis

A kezelés előtt állapítsd meg a haj állapotát, és a hajszerkezet épségét.

2. lépés: Hajmosás

Vidd fel Alpha Keratin termékcsalád samponját vendéged hajára és masszírozd kíméletesen az előkezelő sampont a benedvesített hajon, hogy eltávolíts mindennemű szennyeződést, illetve hajápoló, hajformázó készítmény maradványt a hajról. Egyenletesen oszlasd el a sampont az egész hajon masszírozva egészen addig, amíg egyenletes habot nem képez, majd öblítsd le. Ismételd meg a műveletet legalább egymást követően kétszer. Ezután öblítsd le bő vízzel, amíg a hab teljes egészét el nem távolítottad. Alaposan töröld meg a hajat.

3. lépés: Szárítás

Fésüld meg a hajat és szárítsd meg hajszárítóval: teljesen, vagy részlegesen a haj típusától függően: a természetes hajat 100 százalékosan, míg a kezelt vagy sérült hajat 80 százalékosan

4. lépés: A kezelés alkalmazása

Oszlasd el vendéged haját 4 részre. Vegyél fel egy egyszer használatos védőkesztyűt és vidd fel a hajsimító folyadékot tincsenként egy ecset segítségével, majd masszírozd bele a hajba. 50-100 gramm terméket használj a haj típusától és mennyiségétől függően. Oszlasd el a haj egész hosszán és a hajvégeken. Ügyelj arra, hogy a termék ne kerüljön a fejbőrre, és hogy a haj ne érjen a vendéged arcához!

5. lépés: Hatóidő

Fedd le a hajat műanyag sapkával 20 – 25 perig.

6. lépés: Szárítás

Öblítés nélkül! Nincs más dolgod, mint kezdj hozzá a szárításhoz. Ehhez az egyértelműbbnél is egyértelműbb hajszárítón kívül, egy lapos kefére lesz szükséged.

7. lépés: Hajvasalás

A kb. 0,5 cm vastagságú hajtincseket válassz le a hajtömegből és vasald át 200-220°C-on 8-10 alkalommal a hajtőtől indulva a hajvégekig. Természetes kezeletlen haj esetén több áthúzás ajánlatos. A nagyon érzékeny, sérült hajnál ne lépd túl a 200°C-ot (ajánlatos a hőmérsékletet 180°C-on tartani).

8. lépés: Öblítés

A hajvasalást követően bő vízzel öblítse le a haj egészét.

Ha az öblítési művelet végeztével szükségesnek tartod a hajat samponnal megmosni, kizárólag az Alpha Keratin termékcsalád kezelés utáni samponját használd.

9. lépés: Kondicionálás

A kondicionáló pakolás felvitelét követően 3-5 perces hatóidő után öblítsd le a terméket. Ha a kozmetikai szín túl fakónak tűnik, vagy ha a vendég színfrissítést szeretne, ajánlatos a hajat a megfelelő színárnyalatú színező segítségével felélénkíteni a kondicionáló hajpakolás helyett.

10. lépés: Szárítás és styling

Végezetül szárítsd meg a hajat hajszárítóval.

vegán hajkiegyenesítő kezelés 3

Alpha Keratin – az első vegán hajkiegyenesítő kezelés!

Az Alpha Keratin vegán hajkiegyenesítő kezelés alkalmazható a következő hajszerkezetet érintő problémákra:vegán hajkiegyenesítő kezelés 4
Tartós hajkiegyenesítés (12 hétnél tartósabb): Helyreállítja a haj szerkezetét, és újraépíti azt, kezelhetőbb fürtök, 3 hónapig tartó, hosszantartó egyenes és csillogó haj,

Természetes hatású hajkiegyenesítés (8 hétig tart): Elősegíti a haj kezelhetőségét, természetes és egészséges hajszerkezet, amely legfeljebb 2 hónapig tart

Különböző természetes hullámok készítése (4 hétig tart): Helyreállítja a göndör haj rugalmasságát és színét, a haj simává és kezelhetővé válik, erősíti és kihangsúlyozza a természetes hullámokat, 1 hónapig tartó csillogó és selymes hatás

Természetes hatású fürtök (4 hétig tart): Csökkenti a haj volumenét, de nem veszít a fürtök göndörségéből, elősegíti a haj fésülhetőségét, 1 hónapig tartó hatás

Gubanctalanítás: Hatékonyan és gyorsan szünteti meg a töredezettséget, minden hajtípushoz alkalmazható, újraépíti a haj szerkezetét, használatával a haj erőteljes és csillogó

Mélyszerkezet építés: A vékony hajszálakat feltölti, és megszünteti a töredezettséget. Erősíti a hajszerkezetet. Regenerálja és kezelhetővé teszi a hajat.

Frizura tartósságának fokozása: Simítja és fényessé teszi a hajat, megszünteti a kócos hatást, meghosszabbítja a frizura tartósságát

Amennyiben érdeklődnél az Alpha Keratin vegán hajkiegyenesítő kezelés iránt, és szeretnéd, hogy vendégeid haja természetes módon legyen tündöklő és egészséges, válaszd minőségi termékeinket! Ha szeretnél még többet megtudni az Alpha Keratin termékcsaládról, látogass el hajápolási szaküzletünkbe, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az árajánlatokért, és bővebb információkért.

Ha szeretnél még többet megtudni Alpha Keratin termékcsaládunkról, IDE kattintva bővebb információkhoz juthatsz! 

Hair Store Hajápolási szaküzlet és hajszalon
1026 Szilágyi Erzsébet fasor 121.

Információ és időpontok előjegyzése telefonon: 06 20 5474 611, vagy hairstore.szakuzlet@gmail.com email címen.
Nyitva tartás: H-P: 10.00-19.00 / Sz: 10.00-15.00 / V: zárva

Fodrászként szeretnéd vendégeid számára is a legjobb megoldásokat és minden igényüket kielégítő ápolást nyújtani tincseiknek?

Vedd fel velünk a kapcsolatot:
info@selective.hu
+36 (20) 377-7888

You don't have permission to register

Reset Password