fbpx
Fel

A tél beköszöntével nem csak a napsütéses, meleg napoknak inthetünk búcsút, de sok esetben sajnos az egészséges, hidratált, fényesen csillogó hajnak is. Miért van ez? Mert tavasszal és nyáron hajlamosak vagyunk kevesebbet foglalkozni hajunk egészségével, hidratálásával, és nem a megfelelő termékeket használjuk annak érdekében, hogy megőrizzük hajunk szépségét. Az alábbiakban abban nyújtunk segítséget, hogyan varázsold újra egészségessé és ragyogóvá Vendéged vízhiányos, sérült, igénybe vett haját.

 

Nyáron a nem csak a víztartalma csökken a hajszálaknak, hanem a hajszínek intenzitása is gyorsabban csökken. Miért van ez? A nap káros UV sugarainak mindvégig ki van téve a hajad, amig a szabad levegőn tartózkodsz. Hatására a hajban található nedvesség szépen lassan eltűnik, emiatt a haj durva tapintásúvá, nehezen kezelhetővé és szárazzá válik. A hajszín könnyebben kifakul, és ez ugyanúgy jellemző a natúr és festett hajakra egyaránt. Jellemzően a Vendégek nem tesznek különbséget a nyári és téli hajápolás között, ezért rendkívül fontos, hogy amikor felkeres Téged, a haja állapotának és típusának megfelelő kezelést tudd biztosítani Vendégednek.

 

Mi a teendő az erősen vízhiányos, durva tapintású haj esetében?

Ha csak egy kis ápolásra és hidratálásra van szükség, használd első lépésként az ONCare Hidratáló sampont, amely megtisztítja a hajszálakat és visszaállítja a haj hidrolipid rétegének fiziológiai egyensúlyát. Ezt követően a megmosott, törülközőszáraz hajra vigyél fel és fésűvel egyenletesen oszlass el egy Mineral Infuse tápláló, ásványi anyag tartalmú mineralizáló ampullát, és hagyd hatni 2 percig, majd öblítsd le. A kezelést a Smooth Beauty Milk alkalmazásával zárd le, amely táplálja és védi a haj szerkezetét, emellett teltebbé és egészségesebbé is teszi a hajat.

 

Ha már a vízhiány mellett a haj károsodása is megfigyelhető, az előző kezelést egészítsd ki a Hydrate Kondicionáló használatával. A samponos kezelés után a nedves hajra vigyél fel a haj hosszának megfelelő mennyiségű krémet, majd egyenletesen oszlasd el egy fésűvel! Hagyd hatni 3-5 percig, öblítsd le jó alaposan, és folytasd a kezelést a Mineral Infuse ampulla és Smooth Beauty Milk használatával.

 

 

Ha a vízhiányos haj mellé hajkárosodás és sérült hajvégek is társulnak, akkor a kezelés lezárásaképpen alkalmazd az Instant Touch Fluid kutikula lesimító folyadékot, amely megnyugtatja, lezárja és védi a kutikula felületét, egészséges tartást kölcsönöz a hajnak, amely így könnyen kezelhetővé és kifésülhetővé válik. Az ujjbegyeiddel néhány cseppet egyenletesen vigyél fel és oszlasd el a száraz hajvégeken. Öblítést nem igényel.

 

Mi a teendő az erősen károsodott, töredezett, vízhiányos haj esetén?

Ha teljes tápanyag visszatöltésre van szükséged, akkor nem elég egyetlen ápoló pakolás, vagy egy benthagyó kondicionáló használata, ebben az esetben komplex megoldásra van szükség.

  • Kezdő lépésként mosd meg Vendéged haját ONCare Repair samponnal, amely helyreállítja a haj természetes hidrolipid egyensúlyát, javítja és megerősíti a sérült haj szerkezetét.
  • Folytasd a kezelést az ONCare Protein Infuse magas fehérje tartalmú javító szérummal, amely a hajszálak mélyebb rétegeibe hatolva javítja azok szerkezetét. Használd tiszta, törölköző-száraz hajra. Fésűvel oszlasd el alaposan, majd fedd le egy műanyag sapkával, és hagyd hatni 5-10 percig. Öblítsd le alaposan.
  • Ezután az ONCare Repair Deep Treatment mély szerkezet építő kezeléssel folytasd, amely nemcsak javítja, de táplálja és kiegyensúlyozza is a haj szerkezetét. Használd tiszta, törölköző-száraz hajon. Egyenletesen oszlasd el a hajon azt a mennyiséget, amennyit a haj felvesz, majd fésüld át az egész hajhosszt. Hagyd hatni 3-5 percig, vagy 10 perc intenzív helyreállítás érdekében.
  • A hatékonyság növelésére, tegyél egy műanyag sapkát hajra. Ha végeztél, alaposan öblítsd le.
  • Folytasd a visszatöltést az ONCare Mineral Infuse ásványi ampullával, és a kezelést egy benthagyó kondicionálóval zárd le. Ez lehet A Caviar Sublime, 15in1 vagy a Powerplex Spray Mask is.

 

Írta: Petrás Imola

 

-10 % KEDVEZMÉNY*

Iratkozz fel hírlevelünkre és szerezd

meg a -10 %-os kupont.

*A kiállítástól számított 30 napig érvényes.
Kizárólag egyszeri, online felhasználásra.

Sikeresen feliratkozott a hírlevélre

Hiba történt a kérés elküldése közben. Kérlek próbáld újra.

Selective Professional will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
You don't have permission to register

Reset Password