Colorevo kezdőcsomag fodrászoknak

/, Hírek/Colorevo kezdőcsomag fodrászoknak

Colorevo kezdőcsomag fodrászoknak

COLOREVO intenzív kozmetikai hatású tartós krémhajfesték

Magas színvonalú, professzionális színmegváltoztató kezelés, amely kézzel fogható előnyökkel jár a fodrász és a vendégek számára egyaránt. Garantálja a csillogó, gazdag és egymással harmonizáló színeket, mindezt teljes biztonság mellett. Minden hajtípushoz megfelelő és ideális az ősz haj tökéletes elfedésére. Sűrű állagának köszönhetően rendkívül egyszerű az előkészítése és a felvitele is.

posterCOLOREVOEzek az eredmények kizárólag az élvonalbeli Ceraflux plus keramid technológiával és a COLOR DIFFUSION SYSTEM-mel valósíthatóak meg:

A Ceraflux plus® egy olyan keramid összetétel, amely egyedülálló újraépítő és szerkezetkiegyenlítő tulajdonságának köszönhetően csökkenti a hajszálak porozitását.

A COLOR DIFFUSION SYSTEM egységessé teszi a színbevonat felszívódását és elősegíti a szín egyenletes kötődését, a haj felületét pedig selymessé és csillogóvá varázsolja. Gondosan kidolgozott összetételű, kellemes illatú termék. Használatával kiszámítható és biztonságos, a színskálában meghatározott hajtincs színével megegyező végeredmény érhető el. A színskálában szereplő árnyalatok és a COLOREVO Mix korrektorok közötti keverhetőség lehetővé teszi a színek variálását és teljes személyre szabhatóságát.

A további információkat és a színskálát itt találod: COLOREVO

Szeretnél kitörni az unalmas szürke hétköznapokból?
Próbáld ki a Colorevo kezdőcsomagot, amely 15 szabadon választott színt + 4db Colorevo Oxy-t + 1db Decolorvit Oxy Reload-ot tartalmaz, melyhez most szuper kedvezményes áron juthatsz hozzá!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi tájékoztatunk a csomagárainkról és kedvezményeinkről!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Melyik szalonban dolgozol?(kötelező)

Melyik kezdő csomag érdekel?
ColorEvoSzőkítő

Megjegyzés

[recaptcha]

By | 2017-02-07T13:07:37+00:00 július 31st, 2012|Események, Hírek|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment