fbpx
FEL

COLOREVO intenzív kozmetikai hatású tartós krémhajfesték

Magas színvonalú, professzionális színmegváltoztató kezelés, amely kézzel fogható előnyökkel jár a fodrász és a vendégek számára egyaránt. Garantálja a csillogó, gazdag és egymással harmonizáló színeket, mindezt teljes biztonság mellett. Minden hajtípushoz megfelelő és ideális az ősz haj tökéletes elfedésére. Sűrű állagának köszönhetően rendkívül egyszerű az előkészítése és a felvitele is.

Ezek az eredmények kizárólag az élvonalbeli Ceraflux plus keramid technológiával és a COLOR DIFFUSION SYSTEM-mel valósíthatóak meg:

A Ceraflux plus® egy olyan keramid összetétel, amely egyedülálló újraépítő és szerkezetkiegyenlítő tulajdonságának köszönhetően csökkenti a hajszálak porozitását.

A COLOR DIFFUSION SYSTEM egységessé teszi a színbevonat felszívódását és elősegíti a szín egyenletes kötődését, a haj felületét pedig selymessé és csillogóvá varázsolja. Gondosan kidolgozott összetételű, kellemes illatú termék. Használatával kiszámítható és biztonságos, a színskálában meghatározott hajtincs színével megegyező végeredmény érhető el. A színskálában szereplő árnyalatok és a COLOREVO Mix korrektorok közötti keverhetőség lehetővé teszi a színek variálását és teljes személyre szabhatóságát.

A további információkat és a színskálát itt találod: COLOREVO

Szeretnél kitörni az unalmas szürke hétköznapokból?
Próbáld ki a Colorevo kezdőcsomagot, amely 15 szabadon választott színt + 4db Colorevo Oxy-t + 1db Decolorvit Oxy Reload-ot tartalmaz, melyhez most szuper kedvezményes áron juthatsz hozzá!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi tájékoztatunk a csomagárainkról és kedvezményeinkről!

You don't have permission to register

Reset Password