fbpx
Fel

Dauer – a gyönyörű és tartósan göndör tincsekért

A dauer reneszánszát éli! Szinte biztosan mindannyiunknak van már valamilyen élménye a dauerral kapcsolatban. A ’80-as, 90’-es években ez a frizura virágkorát élet, azonban a 2000-es évek tinédzserei számára már szinte ismeretlen fogalom!

Az évek múlásával azonban kifinomultabb módszerek és innovatívabb termékek jelentek meg a piacon, így bátran állíthatjuk, a dauer ismét hódít, természetesen jóval kímélőbb és modernebb változatban!
Fodrászként szeretnéd elkápráztatni Vendégeidet? Ismerd meg a dauer hatásait és működését, az idei év legfrissebb göndör hajtrendjeit, valamint MildTech termékcsaládunk innovatív tagjait!

Millió hullám

Manapság a nők már egészen más hajformákban gondolkoznak, mint a 20 évvel ezelőtti önmaguk! Az apróbb csigák teltséget, volument és testet adnak a hajnak, a frufru pedig kiemeli az arcot. Ez a frizura inkább a dauer technika kezdeti időszakára emlékeztet, de épp emiatt abszolút kortalan. Bármelyik Vendégednek nyugodt szívvel ajánlhatod! Vékony szálú, nem túl dús hajhoz tökéletes, mivel volument és tartást ad, miközben nem fogja elnehezíteni a hajszálakat!

dauer1

Laza göndör tincsek

Valószínűleg ez a legnépszerűbb fazon, hiszen a hullámok abszolút természetesek és bármilyen arcformához és hajszínnel jól mutatnak. Dauerolás során csak a haj alsó részét loknisítsd be, így megfelelő volument kölcsönözhetsz a hajnak, de nem fog túl tömöttnek tűnni.
Csodás frizura készíthető ha az elmúlt évek nagy slágerével, a balayage ombréval készíted el, de fontos, hogy a hajfestést és a dauerolást ne egy alkalommal készítsd el, így óvhatod Vendéged hajának szerkezetét!

dauer 2

Alkalmi frizurák

A dauerolt haj tökéletes választás különleges alkalmakra is! Ennél a frizuránál a lényeg csak annyi, hogy mekkorák benne a loknik és hogyan tudsz ebből a fazonból alkalmi frizurát varázsolni! A hiedelem az, hogy csak rövid hajat lehet dauerolni, de egy-egy lazább forma jól működik olyan hosszú hajjal is, aminek csak egy kis finom elegancia kell!

dauer 3

Könnyed hullámok

Nem kell órákig vegyszerekben áztatnod Vendégeid haját, hogy egy kis textúrát adj neki. Csak egy pötty dauer kell a kívánt területekre és máris könnyed és tartós hullámokat készíthetsz Vendégeid számára! Ha csak rövid ideig hagyod fenn a terméket,  könnyed, és laza hullámokat kapsz, mint Kate Middleton-é.

dauer 4

Rövid, göndör dauer

A rövid haj dauerolása után nagyon aranyos frizurát lehet készíteni belőle! Lehetőség szerint nagyobb csigákat válassz, hogy a végeredmény ne nézzen ki túl gyerekesnek vagy drótszerűnek. Ne felejtsd el összedolgozni a végén a rétegeket, főleg a tarkón, hogy szépen összeolvadjanak. A dauer lényege a természetesség, ezt kell mindig szem előtt tartani. Ha túl kicsik a loknik, Vendéged frizurája olyan lesz, mint a játékbabáké!

dauer 5

Laza dauer bobhoz

A közép hosszú hajhoz jól illenek a laza dauer hullámok, mert szépen keretbe foglalják az arcot. Oldal választékhoz jól passzol a féloldalas frufru, míg a több réteg csodálatos volument biztosít.  De ne félj eljátszani a fürtök nagyságával, mellé lőni úgysem tudsz.
Készíts bátran dauert rövid hajon is, de mindig figyelj oda a csavarók méretére, hiszen a kis méretű csavaroktól túlságosan felugorhat Vendéged haja!

dauer 6

MildTech – természetes göndör fürtök, ammónia nélkül!

 

MILDTEXTURE – Féltartós dauer spray

Gyengéd, féltartós hajhullámosító szolgáltatás azoknak, akik természetes hatású, de karakteres frizurára vágynak.

Kímélő, féltartós dauer spray, amely nem tartalmaz SLS-t vagy SLES-t, parabént, formaldehidet és formaldehid-származékokat, kőolajszármazékokat, ammóniát és triglikolátokat sem.

Innovatív hajhullámosító termék, amely garantálja a féltartós eredményt és a természetes hatás, teljes mértékben tiszteletben tartva a hajszálak eredeti szerkezetét.

Hatása 8-10 hétig tart, a haj típusától és a használt dauer technikájától függően. Garantálja a haj számára a tökéletes textúrát és formát, a lágyabb, fényesebb és egészségesebb megjelenésért. Egyedülálló formula a különböző hajtípushoz és eredményekhez: a sérülékeny és igénybevett hajon 5 perces, az ellenállóbb és / vagy kémiailag kezelt hajon pedig max. 25 perces hatóidővel kell számolni.

AKTÍV HATÓANYAGOK

Természetes, aktív hullám
A thioglycolate tartalmú termékekkel szemben fokozatosan és finoman módosítja a haj keratin szerkezetét.

Selyemproteinek
A folyamat során megőrzik a haj szerkezetét.

Magnólia kivonat
Nyugtató, kondicionáló és antioxidáns tulajdonságokkal bír.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Alaposan tisztítsd meg a hajat az ONcare Pre-Tech samponnal! Ezután alkalmazd az ONcare Equalizer spray-jét, hogy megfelelően szabályozd a haj porozitását és kisimítsd a kutikulát! Csavard fel a hajat hajcsavarókra a kiválasztott technikát és a kívánt eredményt szem előtt tartva! Kezdd a kezelést a fej tetején, ezt követően minden hajcsavaróra vidd fel a terméket és 1-3 cm-es távolságból permetezd a hajra!

Várakozási idő: 5-25 perc. Ellenőrizd a hajgöndörítés folyamatát minden 5. percben!

Amikor a kívánt eredményt elérted, öblögesd a hajat meleg vízzel, körülbelül 5 percen keresztül! Finoman távolítsd el a hajcsavarókat anélkül, hogy meghúznád a hajat! Folytasd a kívánt frizura kialakításával vagy a MILD BOOSTER termék alkalmazásával a hajon, a kívánt eredménytől (féltartós vagy tartós hullámok) függően! Mielőtt véglegesen formáznád a hajat, használd az ONcare Curl Lock spray-jét, amely garantálja számodra a szép tónusokat és a strukturált frizurát, valamint kiegyenlíti a haj porozitását, amely megkönnyíti számodra a hullámosítás folyamatát!

MILDBOOSTER – Speciális, dauer tartósságot fokozó folyadék

Folyékony állagú, tartós hajhullámosító szolgáltatás azoknak, akik határozott, hosszú ideig tartó hullámokra vágynak.

Speciális folyadék a MILDTEXTURE termékhez, amely megnöveli és erősíti a MILD TEXTURE kozmetikai hatását. Szándékosan úgy lett kifejlesztve, hogy minden hajtípus hullámosítására ideális legyen, és még a gyenge, érzékeny haj szerkezetének is tökéletesen megfeleljen. A MILDTEXTURE-rel együtt javítja és helyreállítja a hajszálak szerkezetét, valamint lehetővé teszi a határozott, kb. 15 hétig tartó hullámok létrehozását.

AKTÍV HATÓANYAGOK

Vadrózsa kivonat
Védő, tonizáló, antioxidáns és kondicionáló hatással bír.

Hidrolizált búzaproteinek
Növelik a haj mennyiségét és csökkentik az elektrosztatikus hatást.

Szericin
Belülről regenerálja és erősíti a hajszálakat.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Miután a MILDTEXTURE-kezelés várakozási ideje letelt, öblögesd a hajat legalább 5 percig anélkül, hogy a hajcsavarókat kiszednéd és szárítsd törülközőszárazra a hajat!
Egyenletesen oszlasd el a hajon a MILD BOOSTER terméket, azután várj 5 percet!
Távolítsd el a hajcsavarókat a hajból és ismételten alkalmazd a MILD BOOSTER kezelést a haj teljes hosszán és a hajvégeken! Várj újabb 2-3 percet, azután öblítsd ki a hajból és folytassa a kívánt frizura kialakításával!

A MILDBOOSTER nem összekeverendő a MILDTEXTURE-rel!

Ha szeretnél még többet megtudni MildTech termékcsaládunkról, IDE kattintva bővebb információkhoz juthatsz! 

 Válassz professzionális termékeink közül, hogy pontosan azt az eredmény érhesd el, amit szeretnél! Biztonságban szeretnéd tudni Vendégeid tincseidet,és szeretnéd, hogy frizurájuk mindig gyönyörű, élettel teli, selymesen puha és tartósan göndör lehessen?

A tökéletes végeredményért válaszd a minőséget!

  Név / Cég *

  Szalon

  Email cím *

  Telefon

  Tárgy *

  Üzenet *

  -10 % KEDVEZMÉNY*

  Iratkozz fel hírlevelünkre és szerezd

  meg a -10 %-os kupont.

  *A kiállítástól számított 30 napig érvényes.
  Kizárólag egyszeri, online felhasználásra.

  Sikeresen feliratkozott a hírlevélre

  Hiba történt a kérés elküldése közben. Kérlek próbáld újra.

  Selective Professional will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
  You don't have permission to register

  Reset Password