fbpx
Fel

Tegyél jót! Összefogás a daganatos gyermekek gyógyulásáért.

Sajnos napjainkban egyre több gyermeknek kell megküzdenie a rákkal. Riasztó statisztikák mutatják, hogy évről évre egyre több gyermeket regisztrálnak, aki a daganatos megbetegedés valamelyik típusától szenved. Egy felnőttnek is nehéz ilyenkor megküzdenie nem csak a betegséggel, de a mindennapokkal is, a gyerekeknek  viszont már nagyon fiatalon meg kell birkózniuk ezekkel a nehézségekkel.

Nem vehetnek részt olyan programokon, amelyek más korabeli gyerekeknek természetesek, legyen ez akár egy szülinapi zsúr, vagy csak az iskolába járás. Nagyon fiatalon meg kell küzdeniük azzal a ténnyel, hogy egy hosszú és fájdalmas kezelés vár rájuk, ami sokszor akár évekig is eltarthat. Drasztikusan megváltozik a testük, amit ebben a korban különösen nehéz feldolgozni. A daganatos megbetegedések kezelésének egyik mellékhatása lehet a hajhullás. Szerencsés esetben ilyenkor csak a hajuk egy részét veszítik el a betegek, de sajnos előfordul, hogy az összes haj kihullik. Rengeteg nehézséggel, fájdalommal és szenvedéssel kell szembenézniük nap mint nap nem csak nekik, de a szüleiknek is. Sokszor a kezelések rendkívüli költségekkel járnak, melynek nem csak a kórházi ellátás a része, de vidéki kis betegek esetében a kórházig való eljutás is bizony gondot jelenthet. Ezeken a nehézségeken próbál könnyíteni az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány.

 

 

 

 

Az alapítvány 1999-es megalapítása óta igyekszik orvosi műszerekkel, felszerelésekkel, foglalkozásokkal, és rehabilitációs lehetőségekkel növelni a kis betegek túlélési esélyeit. Kiemelten támogatják budapesti Tűzoltó utcai Gyermekklinika onkológiai és hematológia osztályait, de más vidéki központokat is segítenek munkájukkal. Igyekeznek minél elviselhetőbbé tenni a gyermekek számára a kórházban eltöltött sokszor nagyon hosszú időt, vidéken élő szüleik számára pedig lakhatást biztosítanak, hogy végig gyermekeik mellett lehessenek. Nekik köszönhetően már több mint kétezer gyermek részesülhetett korszerű ellátásban, és „otthonos” kórházi körülményekben. Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány minden szolgáltatása térítésmentes a daganatos és leukémiás megbetegedésben szenvedő gyermekek és családjaik számára. A munkájuk példamutató mindannyiunk számára.

 

Az alapítvány működését a felajánlott adó 1%-ával, és adományokból igyekszik fenntartani, és most mi is szeretnénk csatlakozni ehhez az egyedülálló kezdeményezéshez. A november 11-12.-én megrendezésre kerülő The Tim Hartley Show belépőjegyeinek árából 100 Forintot az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány részére ajánlunk fel.

Vegyél részt az év legnagyobb fodrászati bemutatóján!

Tim Hartley egy igazi fodrászati divatdiktátor, így első kézből tanulhatod el a legújabb trükköket és technikákat. Ismerkedj meg a Salon International minden újdonságával egy lenyűgöző show alkalmával! A Tim Hartley Show-ra fodrászok és tanulók jelenetezését is várjuk!

További információk a Tim Hartley Show-ról és a jelentkezésről az alábbi linken érhető el:
TIM HARTLEY SHOW

Segítsünk együtt, hogy a beteg gyermekek a megfelelő ellátást kaphassák, tegyünk meg mindent a gyógyulásukért!

Felajánlásokat az alábbi bankszámlaszámok bármelyikére lehet tenni:
K&H Bank: 10400621-06201821-00000000
MagNet Bank: 16200106-00067379-00000000

A személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásához szükséges adószám:
18356076-1-03

További információ az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány munkásságáról az alábbi linkre kattintva érhető el:

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány

Szerző: Petrás Imola

-10 % KEDVEZMÉNY*

Iratkozz fel hírlevelünkre és szerezd

meg a -10 %-os kupont.

*A kiállítástól számított 30 napig érvényes.
Kizárólag egyszeri, online felhasználásra.

Sikeresen feliratkozott a hírlevélre

Hiba történt a kérés elküldése közben. Kérlek próbáld újra.

Selective Professional will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
You don't have permission to register

Reset Password