fbpx
Fel

Férjhez megy a barátnőd? Születésnapi partira vagy hivatalos? Szeretnél valami egyszerű, ám annál látványosabb vizuális ingert csempészi a megjelenésedbe? Tudod, hogy a cipőd csillogó ezüstje ne csak a táskád csatjával harmonizáljon, hanem például a hajaddal is. Nem, ehhez speciel nem szükséges profi kéz, úgyhogy nincs világvége, ha a fodrászod éppen nem ér a vasárnapi piknikre csodás frizurát varázsolni neked. Ezekkel a kiegészítőkkel egész biztos, hogy mindenki rád figyel majd!

Tetováld ki a hajadat, matricázd fel a tincseid!

A tavalyi nyár nagy slágerei voltak a különféle arany és ezüst tetoválások, melyeket a legújabb őrület szerint már a hajadon is viselhetsz! A tetoválást egyszerűen simítsd rá a tincseidre, majd egy kinyomkodott, nedves vattakoronggal áztasd fel. Nem túl jó, ha a hajad is vizes lesz, úgyhogy igyekezz nem nagyon eláztatni! Ha mindezzel megvagy, nincs is más dolgod, minunnamed (1)thogy lehúzd a papírt a tetoválásról, és együtt ragyogjatok – egész éjszaka! A tetoválás természetesen nem károsítja a hajadat, és a következő hajmosáskor – bár lehet, hogy kicsit több időt vesz majd igénybe, mint a szokásos rutin – könnyedén eltávolítható.

Csillog-villog: Swarovski-frizura házilag

Keresve sem találnál egy tavaszi-nyári esküvőnél jobb alkalmat arra, hogy csillogó Swarovski hajékszerekkel díszítsd a frizurádat. Ezeket a köveket nagyon vékony, láthatatlan szálakra fűzték fel, neked csak annyi a dolgot, hogy a füzért beleilleszd a kész frizurádba, majd egy-két hullámcsattal biztosan rögzítsd. Ha nem akarsz csatokkal bíbelődni, akkor lapvassal is a hajadra varázsolhatod a köveket. Ennek az a hátránya, hogy a hőhatás miatt kicsit károsodhatnak a hajszálaid, valamint így a köveket is csak egyszer tudod felhasználni – de hát jó esetben egyszer kötik be az ember legjobb barátnőjének a fejét!

unnamed (2)Satírozd magad színesre hajkrétával!

A hajkréta igazi mágikus kellék: nagyon gyorsan, és gyakorlatilag bármilyen színt felvihetsz vele a hajadra. A használata pofonegyszerű, minimális kézügyességre van csak szükség hozzá. Épp annyira, hogy külön tudd fogni azt a tincset, amit szeretnél megszínezni. Ha ezzel megvagy, húzd rajta végig néhányszor a krétát! Amennyiben elég időt szánsz a készülődésre, nem csupán néhány színes fürtöt, de színátmeneteket is készíthetsz magadnak. A végén fixáld a frizurád hajlakkal, így sokkal tartósabb lesz az eredmény! Nem károsítod vele a tincseidet, ráadásul a következő hajmosásnál könnyedén búcsút is inthetsz neki. Figyelj oda rá, hogy mivel nem tartós festésről van szó, hanem felületi színezésről, a világos ruhádat megfoghatja a kréta, különösen, ha picit megizzadsz a buli hevében.unnamed

Ha inkább az egyszerűség híve vagy, és nem szeretnéd megszínezni, kitetoválni, vagy csillámló, színes spray-kkel átszínezni a hajadat, hagyományos módon is díszítheted a tincseidet! Ilyenkor a különféle hajcsatok és pántok mellett olyan nem hétköznapi díszeket is bevethetsz a cél érdekében, mint például egy nyaklánc, amit korábban véletlenül elszakítottál, de nem volt szíved kidobni. Ezt most hozzáfűzheted a kontyodhoz, melyet a kedvenc medáloddal még inkább feldobhatsz.

Szerző: Muzsik Edina

Forrás: https://www.muzsik.hu/index.php/2016/05/03/ekszerek-a-hajba-hajra/

-10 % KEDVEZMÉNY*

Iratkozz fel hírlevelünkre és szerezd

meg a -10 %-os kupont.

*A kiállítástól számított 30 napig érvényes.
Kizárólag egyszeri, online felhasználásra.

Sikeresen feliratkozott a hírlevélre

Hiba történt a kérés elküldése közben. Kérlek próbáld újra.

Selective Professional will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
You don't have permission to register

Reset Password