Balayage – Ombre és a legújabb vágástechnikák Szalontréning

//Balayage – Ombre és a legújabb vágástechnikák Szalontréning
Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

A Balayage, ombre és az egyéb melírtechnikák már hosszú évek óta tartják vezető pozíciójukat a Vendégek kívánságai között.  A balayage olyan festési technika, amelynél a fodrász nem használ fóliát, hanem szabad kézzel viszi festéket, így az összhatás abszolút természetes lesz, míg az ombre esetében már erőteljesebb az eltérés a haj tövének színe és a hajvégek színe között.

 

Tudod mi a különbség a különböző melírtechnikák között? 

Ne aggódj, mi segítünk neked, hogy megtanuld, és gyönyörű frizurát készíthess Vendégeid számára!

Egy napos oktatásunk tökéletes lehetőséget biztosít számodra, hogy könnyen, gyorsan és természetesen gyakorlatban el tudd sajátítani ezt a tudást. Nem fogod megbánni, hiszen ezek a melírtechnikák sokáig fognak még hódítani, és a Vendégeknek mindig szükségük lesz egy tapasztalt és szakmailag jól felkészült fodrászra, aki megalkotja számukra a tökéletes frizurát! Szakembereink által kifejlesztett ombre technikákkal bármilyen hajból gyönyörű frizurát varázsolhatsz. Nálunk részletesen megtanulhatod a színkeverés, szőkítés, hajszínváltoztatás alapjait is

Szőkítés roncsolás nélkül? Többé nem kell aggódnod Vendéged hajának egészsége miatt, hiszen legújabb generációs szőkítő termékeink garantálják a tökéletes felvilágosítást, mindezt maximális ápolás és védelem mellett.

Vezető oktatóink, a Selective Professional Művészeti Vezetői, Muzsik Edina és Muzsik Tibor mindenben a segítségedre lesznek, a legújabb melírtechnikák mellett a legújabb vágástechnikákat is megtanulhatod tőlük.

Tanulj, fejlődj, emelkedj ki a többi fodrász közül!

 

 

Időpont és helyszín:

2018. november 25. 10.00-14.00

9700. Szombathely, Mártírok tere 12.

Belépő:

6.000 HUF

Jelentkezni Területi Képviselődnél, vagy IDE kattintva tudsz. 

További információkért írj nekünk az iroda@selective.hu e-mail címre, vagy keress bennünket a 06207712074-es számon H-K-Cs 09.00-17.00, Sze-P: 09.00-12.00 között.