fbpx
Fel

2018 a precízen vágott és belőtt férfi frizurák éve

2017-ben lettek különösen népszerűek a textúrált stílusok, a barber és hairtattoo trendek pedig abszolút megállíthatatlanok voltak, és ez idén sem lesz másképpen. Egyre többen vállalkoznak a merészebb frizurák viselésére is, ráadásul nem csak a nagyon fiatal korosztály képviselői közül.

Összegyűjtöttük Nektek a 2018-as év legnépszerűbbnek ígérkező frizurakészítési módokat, illetve stílusokat, hogy felkészülten várhasd az új trendeket!

Textúrált frizurák

A jól vágott textúrált frizura nem csak hogy jelentősen megnöveli a haj volumenét, hanem egy viszonylag egyszerűen kezelhető, mindig divatos viseletet is biztosít viselőjének. Különösen népszerűek az oldalt felborotvált stílusok, melyek a fejtetőn hagynak jól formázható hajat. Ezt hagyhatjuk csupán pár centivel hosszabbra, de lehet egészen feltűnően hosszúra formázni, sőt, itt is választhatunk hátrafésült stílust, vagy akár kísérletezhetünk merészebb, „tüsisen” belőtt formával is.

A tökéletes tartáshoz használd a Selective Professional új CEMANI termékcsaládját, melyek között találsz fényes hatású Extra Shine illetve matt hatású Matt molder waxot is!

 

Barber

Népszerűek az úgynevezett „barber” (fodrász) stílusok is, ahol a klasszikusabban vágott frizurákat gyakran ötvözik egy jól fazonírozott szakállal. Gyakoriak a formázásban az éles vonalak, akár csak elválasztással, akár borotválással hangsúlyozva.

Bármilyen hosszúságú szakállat formázol, a Selective Professional Olio Per Barba szakállápoló olaj megkönnyíti munkád: puhítja a szőrszálakat, természetes fényt kölcsönöz anélkül, hogy zsíros hatást keltene, vagy elnehezítené a szakállat.

 

 

Hair tattoo trend

Bár már tavaly megjelentek, idén váltak igazán divatossá a hajba borotvált formák, melyeket hajtetoválásoknak hívnak, és ezek a következő évben is hódítani fognak!

A hajtetkó lányok és fiúk körében is divatos, az egyszerűbb vonalaktól kezdve, pillangókon és absztrakt formákon át, szinte bármilyen alakzatot „tetoválhatunk” a hajba.

Ha szeretnéd, hogy ne lógjon rá haj a tetkó-műre, próbáld ki a Hyper Fix szuper erős styling gélt, mely biztos, hogy egész nap megtartja a formát.

 

Hetvenes évek bozontos stílusa

Újra divatba jön a hetvenes évek hosszabb haja a férfiak körében: akár Kit Haringtonnak köszönhetjük ezt a reneszánszt, akár nem, arra számíthatunk, hogy ahogy a férfiak is egyre otthonosabban kezdenek mozogni a hajápoló termékek világában, egyre hosszabb és izgalmasabban formázott frizurák fognak divatba jönni.

A kifutókon látható frizurákhoz a fodrászok rendszerint belső rétegeket vágnak a hajba, mely által a frizura dúsabb, erősebb hatást kelt.

Használd az Every Day tápláló sampont, mely minden típusú és hosszúság hajnak tökéletes ápolást biztosít!

 

„Jófiú cowboy” frizura

Ehhez a frizurához is kicsit növeszteni kell a hajat, előnye, hogy minden arcformával ki lehet hozni belőle a maximumot. Vékony szálú haj a legideálisabb, akár göndör hajjal is mutatós frizurát lehet formázni.

Ha felfrissítenéd férfi vendéged hajszínét, próbáld ki a Back To Black fekete színmegújító gélt, mely nem csak a színt, hanem a haj formáját is rögzíti!

 

A Selective Professional újdonsága a Cemani termékcsalád, melyet kifejezetten férfiak számára alkottak. Kattints IDE, és ismerkedj meg a hétköznapok hőseivel.

 

Szerző: Muzsik Edina

-10 % KEDVEZMÉNY*

Iratkozz fel hírlevelünkre és szerezd

meg a -10 %-os kupont.

*A kiállítástól számított 30 napig érvényes.
Kizárólag egyszeri, online felhasználásra.

Sikeresen feliratkozott a hírlevélre

Hiba történt a kérés elküldése közben. Kérlek próbáld újra.

Selective Professional will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
You don't have permission to register

Reset Password