fbpx
FEL

Gyönyörű frizurák könnyen és gyorsan – bemutatjuk a leghíresebb beautybloggereket

Manapság a sztárok magazinokban látott hajkölteményeit bárki könnyedén lemásolhatja. Ezt a beautybloggernek, vagyis a szépségápolási témákkal foglalkozó videobloggereknek köszönhetjük, akik hozzáértéssel és tuti tippekkel árasztanak el bennünket. A hőn áhított, gyönyörű frizurák könnyen és gyorsan lemásolhatók, ha tudjuk, hogy hol keressük a receptet. 😉 És hát hol máshol keresnénk, mint a legnagyobb szakértőknél, a beautybloggereknél? A következőkben a legismertebb, hajápolással foglalkozó videókészítőket mutatjuk be, hogy ne vessz el a vlogger-rengetegben.

Bethany Mota

Bethany nem csupán hajtrendekkel foglalkozik, de a videóinak jelentős része a frizurákról szól. A lánynak hosszú, dús, barna hajzuhataga van, amit rengetegféleképpen tud variálni. A gyönyörű frizurák könnyen és gyorsan elsajátíthatók. A hajak mindegyike hordható munkába, iskolába, de néhány extravagáns tippet is találsz, ha szabadidős programhoz keresel hajinspirációt. Bethany minden tippjét vicces videókban mutatja be, hogy ne csak a gyönyörű végeredmény, de a szórakozás is garantált legyen.

Bethany csatornáján ilyen hangulatú videókat találsz:

 

Luxy hair

A Luxy hair videóit nézve nem csupán fonatokat és kontyokat tanulhatsz meg mesterien elkészíteni, hanem azt is megtudhatod, hogy hogyan viseld a hajadba illeszthető póttincseket. A vlogot készítő lányok sokszor különleges hajpántokat, csatokat és egyéb hajbavalókat állítanak a frizurák középpontjába, valamint tippeket adnak a hajhosszabbítással kapcsolatban.

 

Itt van néhány a Luxy hair csodás videói közül:

 

 

 

Lilith Moon

Lilith Moon csatornája azért különleges, mert a lány egy párizsi hajmodell, aki elsőkézből tud a legfrissebb hajápolási tanácsokkal szolgálni. Tippjeit párizsi sztárfodrászoktól tanulja. Videóiban hihetetlenül szép frizurákat mutat be, amiket esküvőre vagy izgalmasabb hétköznapokra egyaránt elkészíthetsz. A frizurák könnyen és gyorsan elkészíthetők, az elkészült hajak pedig különlegesen szépek. A videókban ismertetett tippeket pedig érdemes megfogadni, hiszen a legnevesebb szalonokból vagy magáról a vörös szőnyegről érkeznek 😉

 

Ezek Lilith legnépszerűbb videói:

 

 

 

Kayley Melissa

Kayley csatornáján főleg csodaszép fonatokat találsz. Rengeteg bonyolult haj elkészítését is megtanulhatod, például kedvenc filmbeli karaktereid egyedi fürtjeit vagy Katalin hercegné királyi frizuráját. Ha azt hinnéd, hogy a magazinokban látott gyönyörű frizurák könnyen és gyorsan nem készíthetők el, tévedsz!

 

 

 

Íme Kaylie két legismertebb videója:

 

 

 

 

 

Viszkok Fruzsi

Fruzsi a legismertebb magyar beauty vlogger, aki főként a göndör haj ápolásáról és frizurába rendezéséről készít videókat. Ezen kívül sminkelési- és divattanácsokat is megoszt a követőivel. Az ő csatornáján is rengeteg, egyszerűen és gyorsan elkészíthető frizurát találsz.

Fruzsi csatornáján ilyen videókat nézhetsz:

 

 

 

A beautybloggerek csodaszép frizurákat tanítanak meg, de ahhoz, hogy olyan elképesztően szép hajakat kreálj, mint amilyeneket a videókban látsz, fontos, hogy egészséges legyen a hajad. Rossz alapanyagból ugyanis lehetetlen szép frizurákat kanyarítani! Ahhoz, hogy kellően hidratált és táplált legyen a hajad, használd a Selective Professional ONcare termékcsaládját.

Az egészséges haj csak a kiindulási pont. A videókban bemutatott hajakhoz sok esetben hajgöndörítőt vagy hajvasalót kell használnod, a magas hő azonban nagyon károsítja a hajat. Ilyen esetekben fújd be először a Now up to 230 Hővédő Spray-vel a loboncodat, és csak utána állj neki a formázásnak.

 

Ha a frizurák könnyen és gyorsan elkészülnek, ajánlatos fixálni, hogy ne menjen kárba a munkád. Ehhez a Blow Volumizingot használd, ami nem csak tökéletesen fixálja a hajad, de táplálja is.

 

Remélhetőleg jó sok tippel és frizuratervvel gazdagodtál a videókból 😉 Táplált, egészséges hajból ugyanolyan gyönyörű hajakat kreálhatsz, mint a vloggerek. Használd a legjobb termékeket, hogy a maximumot hozd ki a hajadból!

 

Szerző: Egressy Juli

You don't have permission to register

Reset Password