fbpx
FEL

Frizuratrendek 2017

Az új évben érdemes felkészülni a legújabb trendekre is! Lépjünk egy kicsit előre, hiszen a hajszínek mellett, a  hajvágási trendek is újabb átalakításokon mennek keresztül, ami 2016-ban még stílusosnak és sikkesnek számított, lehet, hogy 2017-ben már leáldozóban lesz! Fodrászként szeretnéd a legtöbbet nyújtani Vendégeidnek? Akkor készülj fel már most a legfrissebb 2017-es hajvágási trendekre, hogy elkápráztathasd Vendégeidet! Hidd el, hálásak lesznek!
Íme, a frizuratrendek 2017 – ben!

A ’30-as évek inspirálta bob (frizuratrendek 2017)

Frizuratrendek 2017

Ez a vágást azok a Vendégeid szeretik majd a legjobban, akik egyenesen és hullámosan is szokták hordani a hajukat! A legújabb frizuratrendek 2017 – ben, egytől-egyig a könnyen hordható és variálható vágásokra fókuszálnak. A tincsek körülbelül állig érnek és a könnyű variálhatóságuk miatt egyszerre biztosítanak aranyos és dögös megjelenést! Fontos, hogy a vágás A-vonalú legyen, tehát hátul rövidebb tincsek legyenek, mint elől. Ez a megoldás látványos, és a fokozatoknak köszönhetően, a haj struktúrája is játékosabbá válik.

Tippek a formázáshoz: Hajszárítóval és hajkefével készíts Vendéged hajába hullámokat, majd a tökéletes végeredmény érdekében használj 3 cm átmérőjű hajsütővasat is! A gyönyörű frizura érdekében használd NOW termékcsaládunk Volumizer hajtőemelő habját, amely formázza és kondicionálja a tincseket, az erős, stabil tartásért, ideális minden hajtípushoz. Térfogatot és hosszantartó tartást ad, de nem tapad vagy keményíti meg a hajat. Ragyogást, testességet és textúrált megjelenést kölcsönöz a hajnak. Különleges összetétele lehetővé teszi a könnyű fésülködést. Védi a hajat a hőtől és az UV-sugárzástól.

A modern bohém (frizuratrendek 2017)

Frizuratrendek 2017

A bohém frizurák kulcsa, amitől igazán modern és vagány megjelenést biztosíthatsz vendégednek, hogy a fokozatokat a haj természetes hosszához és mennyiségéhez kell igazítani! Ha Vendégednek sűrű haja van, sok fokozatot készíts, hogy a haj veszíthessen a súlyából. Amennyiben szép, egyenes hajjal van dolgod, a fokozatok legyenek kicsit átmenetesebbek és ne legyenek túl erőteljesek!

Tippek a formázáshoz: Az új és továbbfejlesztett Modern Bohém vágás még letisztultabb megjelenést kölcsönöz. A haj legyen sima és egészséges, és kerüld a körkefés szárítást! A végén formázd egyenesre vagy hullámosra. A tökéletes végeredmény érdekében használd NOW termékcsaládunk Shiny’on extra hajfényt nyújtó tagját, amely fényt és ragyogást kölcsönöz a frizurának. Garantálja az utolsó simítások tökéletességét és a kifogástalan megjelenést. Nem zsíros és nem lapítja le a hajat, valamint véd az UV-sugárzástól is!

Vad lobonc (frizuratrendek 2017)

Frizuratrendek 2017

A frizuratrendek 2017 – ben a természetességet hozzák vissza a divatba! Ezt a frizurát azoknak a szuper-göndör hajú Vendégeknek ajánld, akik szeretnék, hogy a frizurájuk tökéletesen passzoljon az arcformájukhoz, és nem szeretnének aggódni azon, hogy tincseik hogyan reagálnak a vágásra. Először készíts néhány határozottabb vágást, majd ezekhez igazítsd a fokozatokat. Ha jól csináltad, úgy fog kinézni a végeredmény, mint egy gyönyörű bonsai fa 🙂 Ritkítsd a tincseket egy kicsit, hogy veszítsenek súlyukból, így az egész frizura légiesebbé válik!

Tippek a formázáshoz: Ez a frizura a göndör tincsekről szól, ezért fontos, hogy megfelelő terméket használd a formázáshoz! Válaszd NOW termékcsaládunk tagját, a Power Circle energizáló göndörítőhabot, amely fokozza a természetes és a dauerolt fürtöket. Ideális göndör vagy hullámos hajra. Javítva a hajszálak testességét, textúráját és volumenét, valamint meggátolja a haj kócosodását is!

Kusza Pixie (frizuratrendek 2017)

Frizuratrendek 2017

Ez a frizura most reneszánszát éli! Manapság már mindenki mindent akar! Nem szoktunk olyat hallani a Vendégektől, hogy „nem vágatom le a hajam, mert túlságosan göndörödik” vagy „nem illik az arcformámhoz!” Sok kisebb szabály létezik ugyan, de a lényeg, hogy szeretnénk megtartani a haj természetes alakját különböző hosszúságú frizuráknál is. Ennél a frizuránál vágd a tincseket egészen rövidre és készíts sok fokozatot szerte a frizurában! De figyelj oda, hogy a haj megtartsa a sűrűségét, (ne veszítsen sokat a súlyából, hogy nehezebb, sűrűbb megjelenést kölcsönözhess Vendéged számára). A frizura textúrájának kialakításakor választhatjátok a göndör, a hullámos vagy akár az egyenes fazont is, a lényeg a kusza, játékos hatás!

Tippek a formázáshoz: Ne használj túl sok hajformázó terméket a hajra: csak egy kevés fixálót, mely tartást biztosít a frizurának! Ez a hajtrend minimális ráfordított energiát követel viselőjétől, kevés hajformázó termékkel is tökéletes végeredmény érhető el, és nagyon természetes hatást kelt. Ne feledd: a kevesebb néha több. Szeretnéd, hogy az elkészített frizura hosszantartó legyen? Válaszd a Crazy Hand destrukturáló wax-ot NOW termékcsaládunkból, mely egy textúrát adó hajviasz a vadóc kinézetért. Dinamikus és kreatív megjelenést ad és nem ragasztja össze vagy szárítja ki a hajat. Véd a külső nedvességtől és az UV-sugárzástól.

Bohém fokozatok, frufruval (frizuratrendek 2017)

Frizuratrendek 2017

Ezt a hosszú, sok fokozatot rejtő hajtrendet elkészíteni nem mindennapi feladat. Ennél a frizuránál a frufru ad keretet a megjelenésnek, mellyel igazán bohém hatást kelt! Azoknak való, akik szeretik a hosszú hajat, de szeretnének egy kis újdonságot csempészni megjelenésükbe. Először a hosszabb fokozatokat készítsd el, majd néhány tincset formázz borotvapenge segítségével a hajkoronánál! Ezek után készítsd el az arcot keretező tincseket is, hogy megtörje a frizura formáját. A kulcs az, hogy nem szabad a hajat túl rövidre vágni a fül és az arc körül. Ettől fog a haj hosszúnak tűnni, attól függetlenül, hogy frizura tetején és a hajkoronánál mégis le lett vágva a hosszából!

Tippek a formázáshoz: Fordítsd lefele a hajat a szárításhoz, ettől a technikától válik a frizura bohém stílusúvá. Használj közepes vagy kicsi hajsütővasat, hogy hullámosítsd, göndörítsd a hajat, így plusz volument adsz a hajnak. Miután ezzel végeztél többször is rázd meg a hajat. Ha számodra is fontos, hogy Vendégeid ne csak az elkészített frizura, hanem a 100%-os törődés miatt is hálásak legyenek, használd az Incredible Multifunkcionális hővédőkrémet, mely megvédi a hajat a stylinghoz felhasznált eszközök erős hőkibocsátásának töredezést okozó hatásától, megkönnyíti a göndörítő és egyenesítő hajsütők siklását a hajon, azonnali kóctalanító hatással rendelkezik, rugalmassá varázsolja a hajat, véd a káros UV-sugaraktól, és hidratálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené!

Állig érő bob (frizuratrendek 2017)

Frizuratrendek 2017

Ez a tökéletes haj, azoknak a hölgyeknek, akik folyton úton vannak! Fantasztikus választás, ha Vendégednek finom, egyenes, de sűrű haja van. Ez az egyenes vágás nem feltétlenül számít újnak, de határozottan trendi lesz 2017-ben! A rövid frizurák, a bob és a lob fazonok nem mennek ki a divatból jövőre sem! Ha Vendéged állig érő bob-ot kér, akkor mindig egyenes fazonra gondolj, mindig tompítsd el a végét: tehát, ha Vendégednek sok és sűrű haja van, akkor változtass a szerkezetén vagy vékonyítsd el, de ne használj fokozatokat! Ennél a frizuránál nem szabad fokozatokat használni!

Tippek a formázáshoz: Ez az egyszerű fazon hordható egyenesen, feltűzve, mely megmutatja a vágást is, valamint begöndörítve, kicsit kócos hatással is jól működik! Használd NOW termékcsaládunk Extreme ultra tartós rögzítő zseléjét, hogy az elkészített frizura megőrizhesse tartását még rossz idő esetén is! Válaszd Extreme rögzítő zselénket, hiszen tartást és fényt kölcsönöz a hajnak, nem ragad és nem hagy szemmel látható maradványokat a hajban. Samponos hajmosással pedig könnyedén eltávolítható.

A-vonalú Lob (frizuratrendek 2017)

Frizuratrendek 2017

Ez a frizura azoknak a Vendégeknek ajánlott, akik szeretnék megnöveszteni a hagyományos bob fazonjukat. Erős, és határozott vágás és vonalak jellemzik, a tincsek elölről, az arc felől nézve hosszabbak, hátul pedig rövidebbek, a rétegelt hajvágási technika pedig megemeli és légiessé varázsolja a frizurát!

Tippek a formázáshoz: Az igazán dús hatás érdekében használd a Pump Too hajtőemelő spray-t, amely különösen ajánlott a vékony és tartás nélküli hajhoz! Formát és tartást kölcsönöz a hajnak láthatatlan, tartós rögzítést biztosít, valamint megvédi az UV-sugarak káros hatásától.

Fokozatos göndör (frizuratrendek 2017)

Frizuratrendek 2017

Ez a frizura a legjobb választás a természetes göndör hajjal rendelkező nők számára, hiszen a fokozatok segítenek a fürtöket még légiesebbé varázsolni. A haj szerkezetétől függ, hogy hajvágás után a tincs felugrik-e a váll fölé. Ez a frizura a haj szerkezetéről szól leginkább, nem is a vágásról.

Tippek a formázáshoz: Ez egy igazán hálás frizura, hiszen nem kíván különösebb formázást, Vendégednek már csak egy szuper sminkre és ruhára van szüksége a tökéletes megjelenés érdekében. Formázáshoz használd NOW termékcsaládunk Design Curl hajgöndörítő gélünket, a tartós eredmény érdekében! Ez a hajformázó folyadék a vadóc stílusú hajfürtök kiemelésére vagy létrehozására lett megalkotva. Minden hajtípushoz ideális. A hajszárító, hajcsavaró vagy hajbúra használata esetén 7 napig tartó eredményeket garantál. Formázza és kiemeli a göndör fürtöket anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Fokozza a haj rugalmasságát és fényességét.

Micro-afro (frizuratrendek 2017)

Frizuratrendek 2017

Ezt a vágás azok a Vendégeid fogják szeretni, akik igazán szeretnének trendik lenni a mindennapok során is, de szeretnék megtartani a természetes göndör hatást a hajukban! Vágd rövidre a hajat, hogy kihangsúlyozd az arc vonásait.

Tippek a formázáshoz: A tökéletes végeredmény érdekében használd NOW termékcsaládunk Shiny’on extra hajfényt nyújtó tagját, amely fényt és ragyogást kölcsönöz a frizurának. Garantálja az utolsó simítások tökéletességét és a kifogástalan megjelenést. Nem zsíros vagy lapítja le a hajat. Véd az UV-sugárzástól.

Lágy fürtök (frizuratrendek 2017)

Frizuratrendek 2017

Ennek a frizurának a lényege, hogy elkészítése közben a hajnak veszítenie kell a tömegéből, hiszen egy könnyű, lágy fazonról van szó, tehát végeredményben sok rétegből kell felépülnie! Ez a fazon igazán nagy trend lesz 2017-ben, Vendégeid sorra fogják ezt a fazont választani!
Hogy elérd a kívánt formát, hátul egy picivel vágd rövidebbre a tincseket, használj puha bevágásokat és sok – sok fokozatot!

Tippek a formázáshoz: Használj 3-4 cm átmérőjű hajsütővasat, hogy hangsúlyt adj Vendéged megjelenésének, készíts laza loknikat! Liquif folyékony hajformázónk segíthet elérni a kívánt végeredményt, és garantálja a hosszantartó hajtást! Aktív hatóanyagának köszönhetően határozott tartást és rendkívüli kezelhetőséget garantál, víz vagy hőhatás segítségével könnyen újraalakítható, megszünteti a haj elektromos feltöltődését, hidratálja és kondicionálja a hajat, valamint véd a káros UV-sugaraktól is!

Do It NOW! – Frizuratrendek 2017

now_family2

Nem elég, ha Vendégednek megalkotod a személyiségéhez legjobban illő frizurát, a formázásáról is gondoskodnod kell! Válogass NOW termékcsaládunk tagjai közül, hiszen kínálatunkban minden problémára, ami a formázás során fennállhat, megoldást kínálunk. Termékeink a göndör haj energetizálására és vitalitására, a hosszantartó tartásért, a  göndörség megszüntetésére és a haj természetes fényének növelésére, illetve a hajszárítók, – egyenesítők és -vasalók elleni hővédelemre jöttek létre, így biztosan mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt! NOW termékeinkkel végre kiléphetsz komfortzónádból, hiszen nem kell aggódnod az elkészített frizura tartóssága miatt!

Hair Store Hajápolási szaküzlet és hajszalon
1026 Szilágyi Erzsébet fasor 121.

Információ és időpontok előjegyzése telefonon: 06 20 5474 611, vagy hairstore.szakuzlet@gmail.com email címen.
Nyitva tartás: H-P: 10.00-19.00 / Sz: 10.00-15.00 / V: zárva

Fodrászként szeretnéd vendégeid számára is a legjobb megoldásokat és minden igényüket kielégítő ápolást nyújtani tincseiknek?

Vedd fel velünk a kapcsolatot:
info@selective.hu
+36 (20) 377-7888

You don't have permission to register

Reset Password