fbpx
Fel

Megtartottuk a Muzsik Fodrászat első workshopját, mely többek között azért jött létre, hogy segíteni tudjunk azoknak az anyukáknak, akiknek gyermekei nem szeretnek fodrászhoz járni vagy egyszerűen csak nem tudnak kicsit hosszabb ideig nyugodtan me gülni a helyükön illetve az olló vagy hajvágógép láttán megijednek.

Egy kedves vendég ötlete volt, hogy mutassam meg neki azokat a fogásokat, amelyekkel ő otthon is el tudja készíteni fiú gyermekei haját. Ő vetette fel, mi lenne, ha több anyukát is be vonnánk ebbe a képzésbe, így jött az ötlet, hogy egy gyermek hajvágó workshopot fogunk indítani. Már az első alkalomra nagyon sokan jelentkeztek, inkább fiús anyukák, de hosszú hajú kislányok is érkeztek. Nekik Edina különböző feltűzéseket, fonatokat készített, Tibor pedig a fiúk hajvágását mutatta meg.

Az anyukák leginkább a hajvágógép segítségével tanultak, de nagyon sok anyuka hozott magával ollót is, ezért ollóval is szépen tudtak dolgozni. Nagyon szép eredmények születtek, a gyerekek is nagyon élvezték a délelőttöt. Az anyukák bátrak, ügyesek és nagyon kreatívak voltak. Azt gondoljuk, hogy egy nagyon sikeres délelőttöt zártunk, sok elégedett anyukával és gyerekkel.

Szerző: Muzsik Edina

forrás: https://www.muzsik.hu/index.php/2017/04/06/muzsik-workshop/

 

-10 % KEDVEZMÉNY*

Iratkozz fel hírlevelünkre és szerezd

meg a -10 %-os kupont.

*A kiállítástól számított 30 napig érvényes.
Kizárólag egyszeri, online felhasználásra.

Sikeresen feliratkozott a hírlevélre

Hiba történt a kérés elküldése közben. Kérlek próbáld újra.

Selective Professional will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
You don't have permission to register

Reset Password