fbpx

A kosár üres!

Fel

Selective Professional hűségprogram szabályzat

  /  Selective Professional hűségprogram szabályzat

SELECTIVE PROFESSIONAL – BRILLANTIS KFT. HŰSÉGPROGRAM

Részvételi szabályzat

A Brillantis Kft. (székhelye: 1119 Budapest, Nándorfejérvári út 40. Cg.: 01-09-716731, adószáma: 13059451-2-
43) a „Selective Professional Hűségprogram” promócióját az alábbiak szerint hirdeti meg:

I. Részvételi feltételek
A Selective Professional Hűségprogramban kizárólag regisztrált fodrász vehet részt, aki a Brillantis Kft. területi képviselői hálózatán keresztül vagy regisztrált fodrászként az online felületen (www.selective.hu) 10.000 Ft felett vásárol Selective Professional hajkozmetikai termékeket, így minden elköltött 6.000 Ft vásárlás után 1 db hűségpontot kap (1 pont = 250 Ft). A hűségpontokat a Brillantis Kft. által kiadott pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjti és megszerzését követően ezen pontgyűjtő füzetben meghirdetett termékek vásárlására (1 pont = 250 Ft), vagy a Brillantis Kft. által szervezett oktatásra beváltja (1 pont = 500 Ft).

II. Hűségpontok kiadása, gyűjtése és beváltása

A hűségpontok kiadása és beváltásának időtartama, a hűségpontokra beváltható termékek listája, megvételének feltételei a mindenkor aktuális pontgyűjtő füzetben kerülnek feltüntetésre. Brillantis Kft az esetleges Hüségprogramban szereplő termékhiányból eredő felelősségét kifejezetten kizárja. A Hüségprogram határidejét a Szervező egyoldalúan megváltoztathatja, melyről a Résztvevőket a területi képviselőkön keresztül és egyéb marketing eszközökön megfelelő időben tájékoztatja.
A pontgyűjtő füzeten feltüntetett lejárati időpontokon kívül további hűségpontok nem gyűjthetők és a begyűjtött pontok nem válthatók be.
Pontgyűjtő füzet kiadása: a Brillantis Kft. az aktuális kuponfüzeteket az üzletkötőin keresztül adja ki a Vásárlók részére egyszeri 10 000 Forintot meghaladó vásárlás után, majd a további vásárlások során a területi képviselőktől igényelhető. Az elveszett, elhagyott, ellopott, vagy súlyosan megrongálódott pontgyűjtő füzetek pótlására lehetőség nincs.

Hűségpontok kiadása: a Brillantis Kft. által forgalmazott termékek vásárlásakor 10 000 Ft meghaladó vásárlások esetén minden 6.000,- Ft-érték után egy darab hűségpontra válik jogosulttá, amelyet a vásárlással egyidőben a képviselő ad át matrica formájában a résztvevő fodrásznak.

Hűségpontok beváltása: a hűségpontok a Selective Professional területi képviselőinél válthatók be oly módon, hogy a vásárlónak a megrendelés leadásakor jeleznie kell, hogy az összegyűjtött hűségpontjait be kívánja váltani és jeleznie kell azt is, hogy a hűségpontokat melyik kuponfüzetben lévő/mely termékre kívánja felhasználni. A hűségpontok beváltásával egyidejűleg a kuponfüzetet névvel és e-mail cím megjelöléssel át kell adni az üzletkötőnek.
Oktatásra történő beváltásnál 1 pont értéke megduplázódik, azaz minden egyes pont 500 Ft kedvezményt jelent a kiválasztott oktatás árából.
A kiválasztott termékek ára „hűségpont+vételár” megjelöléssel a mindenkor aktuális kuponfüzetben kerülnek rögzítésre. A hűségpontok csak egyszer használhatók fel és készpénzre semmilyen körülmények között nem válthatóak. Továbbá a pontgyűjtő füzetből vásárolt termékek után hűségpont nem jár. A külön pontgyűjtő füzetekbe beragasztott pontok nem vonhatók össze. 1 db pontgyűjtő füzettel 1 db termék vásárolható meg a feltüntetett kedvezményes áron, a meghatározott db pont beragasztásával.

Résztvevő tudomásul veszi, hogy Brillantis Kft. a hűségpontok gyűjtését, a megrendelések és vásárlásoknak a begyűjtött hűségpontok mennyiségének összhangját ellenőrizheti. Amennyiben Brillantis Kft azt tapasztalja, hogy a begyűjtött hűségpontok száma meghaladja a tényleges megrendelés állományt, úgy ilyen eltérés esetén a Brillantis Kft. informatikai rendszere által regisztrált pont mennyisége az irányadó.

III. Egyéb feltételek
A „Selective Hűségprogram” promócióban való részvétel önkéntes, viszont a részvétel a jelen részvételi szabályzat automatikus elfogadását jelenti.
A jelen részvételi szabályzat 2023. február 1-től visszavonásig érvényes, amely elérhető a www.selective.hu oldalon.

Budapest, 2023. január 13.

Reset Password