fbpx
FEL

Jason Collier az egyik legkeresettebb londoni fodrász, A-listás celebek frizuráinak megálmodója.

Olyan hírességek fordultak már meg Jason Collier kezei alatt, mint Eva Longoria, Victoria Beckham, Justin Timberlake vagy éppen Sienna Miller. Amellett, hogy a legnagyobb hírességekkel dolgozik együtt, élvezi amikor a szalonban dolgozhat Vendégeivel. „Nincs is annál jobb, mint egy nap a szalonban tele időpontokkal, körbevéve Vendégekkel, és nézni őket, ahogy csodálatos külsővel és érzéssel hagyják el a szalont!”

 

Jason szakértő a hajfestés területén, munkáját számos alkalommal jelölték rangos díjakra, legutóbb 2016-ban szállt versenybe a London Hair & Beauty Awards Legjobb Hajfestő Szakember díjáért. Rendkívüli tehetségét nemcsak vendégei, de a szakma is elismeri, nemhiába nevezik London legkiválóbb hajfestő szakemberének! Csodálatos színek, elképesztő tónusok és egyedi technikák jellemzik Jason munkáját, aminek köszönhetően stílusa és alkotásai bárhol felismerhetők!

Aktív részt vállal a jövő fodrász nemzedékének tanításában, az oktatás iránt érzett szenvedélye,hatalmas tudása és tapasztalata segíti a tehetséges tanulókat, hogy egyenesen a legjobbtól tanulhassák el a szakma minden technikáját. Rendszeresen hívják a legnagyobb nemzetközi események backstage-ébe, hogy rendkívül precíz munkájával segítse a felkészülést.

Idén novemberben a Selective Professional elhozza Neked a ma élő egyik legmeghatározóbb fodrászati személyiségét, Tim Hartley-t! Meglepetésként pedig nem kisebb nevekkel készültünk Nektek, mint a Rizos Academy két vezető stylist-ja Manuel Rodriguez és David Sánchez, valamint Jason Collier! Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hiszen ilyen alkalom csak egyszer adódik az életben!

 

További információkat és a jegyvásárlás részleteit itt találod: Tim Hartley Show

Szerző: Petrás Imola

You don't have permission to register

Reset Password