fbpx
Fel

Jason Collier az egyik legkeresettebb londoni fodrász, A-listás celebek frizuráinak megálmodója.

Olyan hírességek fordultak már meg Jason Collier kezei alatt, mint Eva Longoria, Victoria Beckham, Justin Timberlake vagy éppen Sienna Miller. Amellett, hogy a legnagyobb hírességekkel dolgozik együtt, élvezi amikor a szalonban dolgozhat Vendégeivel. „Nincs is annál jobb, mint egy nap a szalonban tele időpontokkal, körbevéve Vendégekkel, és nézni őket, ahogy csodálatos külsővel és érzéssel hagyják el a szalont!”

 

Jason szakértő a hajfestés területén, munkáját számos alkalommal jelölték rangos díjakra, legutóbb 2016-ban szállt versenybe a London Hair & Beauty Awards Legjobb Hajfestő Szakember díjáért. Rendkívüli tehetségét nemcsak vendégei, de a szakma is elismeri, nemhiába nevezik London legkiválóbb hajfestő szakemberének! Csodálatos színek, elképesztő tónusok és egyedi technikák jellemzik Jason munkáját, aminek köszönhetően stílusa és alkotásai bárhol felismerhetők!

Aktív részt vállal a jövő fodrász nemzedékének tanításában, az oktatás iránt érzett szenvedélye,hatalmas tudása és tapasztalata segíti a tehetséges tanulókat, hogy egyenesen a legjobbtól tanulhassák el a szakma minden technikáját. Rendszeresen hívják a legnagyobb nemzetközi események backstage-ébe, hogy rendkívül precíz munkájával segítse a felkészülést.

Idén novemberben a Selective Professional elhozza Neked a ma élő egyik legmeghatározóbb fodrászati személyiségét, Tim Hartley-t! Meglepetésként pedig nem kisebb nevekkel készültünk Nektek, mint a Rizos Academy két vezető stylist-ja Manuel Rodriguez és David Sánchez, valamint Jason Collier! Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hiszen ilyen alkalom csak egyszer adódik az életben!

 

További információkat és a jegyvásárlás részleteit itt találod: Tim Hartley Show

Szerző: Petrás Imola

-10 % KEDVEZMÉNY*

Iratkozz fel hírlevelünkre és szerezd

meg a -10 %-os kupont.

*A kiállítástól számított 30 napig érvényes.
Kizárólag egyszeri, online felhasználásra.

Sikeresen feliratkozott a hírlevélre

Hiba történt a kérés elküldése közben. Kérlek próbáld újra.

Selective Professional will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
You don't have permission to register

Reset Password