Keressük a
Selective Professional Hungary
művészeti vezetőjét!

Bővíteni szeretnénk a Selective Professional Hungary Csapatát!

Ha imádod a fodrász szakmát, lelkes és kreatív vagy, ha rendelkezel a megfelelő szakmai alázattal, és minimum 2-3 éves terméktapasztalattal a Selective Professional termékek terén, akkor Téged keresünk! Fontos még, hogy a megfelelő jelölt kiváló kommunikációs készséggel rendelkezzen, és mindig nyitott legyen az újdonságokra, és a folyamatos fejlődésre!

Művészeti vezetőként feladataid közé fog tartozni az éves oktatási terv összeállítása, cégünk képviselése nagyobb rendezvényeken, oktató fodrászaink munkájának támogatása, és koordinálása, valamint évente egy magyar Selective Professional kollekció összeállítása. Természetesen ezekhez a feladatokhoz teljeskörű segítséget nyújtunk Neked!

Mindezért cserébe folyamatos, és mindenre kiterjedő továbbképzési lehetőséget kínálunk magyar és nemzetközi képzéseken, terméktámogatással, és egyéb kedvezményekkel segítjük a munkádat. Teljeskörű marketing és karriertámogatást is nyújtunk, szakmai bemutatkozódat kiemelt helyen tesszük közzé honlapunkon. Segítünk, hogy minél többet fejlődhess, képezhesd magad, mind fodrász, mind pedig marketing szempontból. A szakmai továbbképzéseken túl megtanítunk a megfelelő marketing stratégiák alkalmazására, melyek segítségével a lehető leghatékonyabban végezheted a munkád!

Leendő művészeti vezetőnket még idén nyáron elküldjük Olaszországba egy személyre szabott továbbképzésre (természetesen a költségeket mi álljuk), ősszel pedig részt vehet a Selective Professional Master kurzuson, ami szintén Toszkánában kerül megrendezésre!

Ha Téged választunk, lehetőséget kínálunk, hogy részt vehess a november 26-27-én megrendezésre kerülő Selective Professional GRAN FINAL SHOW-n Firenzében, ahol egy hatalmas, gálavacsorával egybekötött show műsoron vehetsz részt. A show-n fellép az összes olasz, illetve nemzetközi sztárfodrász, akik az elmúlt évtizedben a Selective Professional Csapatával dolgoztak, köztük a legnagyobb fodrászlegendák, mint Tim Hartley, a Brooks&Brooks, Cobella, Rizos és természetesen a Selective Professional nemzetközi tréner csapata is!

Ha szeretnél velünk dolgozni, és szeretnél a Selective Professional Hungary művészeti vezetője lenni, nem kell mást tenned, mint egy fényképes önéletrajzot küldeni nekünk referencia munkák, valamint egy rövid bemutatkozó csatolásával. Mesterképesítés, illetve angol nyelv ismerete előnyt jelent, de nem feltétel!

Szeretnénk, hogy a szerencsés kiválasztott bemutatkozója igazán különleges legyen, ezért új művészeti vezetőnket a budapesti Tim Hartley Show-n fogjuk bemutatni a nagyközönségnek!

A pályázatokat a marketing@selective.hu e-mail címre várjuk!