fbpx
FEL

Játssz velünk és nyerj!

Szeretnél megismerkedni a forradalmian új és innovatív, olasz színszakértők által kifejlesztett PowerPlex kötéssokszorosító technológiával? Nyerj egy 20 kezelésre alkalmas szettet és próbáld ki a terméket most INGYEN!

A Power Plex-ről

A Selective Professional újdonsága megóvja hajad szerkezetét még extrém szőkítés közben is, így mostantól vendégeid minden elképzelését megvalósíthatod! A PowerPlex technológia minden vegyi kezelés kiegészítéseképpen használható a hajtöredezés és -roncsolás megelőzésére. Sokoldalú és különleges összetétele miatt valamennyi szolgáltatásunkhoz használjuk a különféle hatások feljavítására, így például tartós hajfestésnél és hajegyenesítésnél, szőkítésnél, dauerolásnál, dauer spray használatánál, színezésnél, keratinos tartós hajegyenesítésnél és szerkezetjavításnál is. A PowerPlex-ről bővebben itt olvashatsz: POWERPLEX

A játék menete

A nyereményhez nem kell mást tenned, mint megfestened nekünk a tavasz színét szabadon választott anyaggal! Szerinted melyik árnyalat jelképezi leginkább az idei tavaszt? Küldj nekünk egy fotót facebook oldalunkon a hirdetésünk alatt kommentben az általad készített frizuráról és drukkolj, hogy Te legyél a nyertes!

Június 1-én sorsolunk! A szerencsés fodrásznak ajándékba adunk egy 20 kezelésre elegendő PowerPlex szettet, a fotón szereplő vendégének pedig egy otthoni hajápolási csomagot!

Játssz velünk és nyerj! Facebook oldalunk

Ajándék mini szett

Most minden érdeklődő fodrász kipróbálhatja ingyen a Power Plex erejét! Regisztrálj az egyszer használatos, mini kiszerelésért és tapasztald meg te is a különbséget!

Add meg a neved, a szalon címét, ahol dolgozol, a szakmai igazolványod számát és amint lehet, postázzuk neked a szettet!

Cserébe arra kérünk téged, hogy a termék használatát követően küldj nekünk az általad kezelt frizuráról egy előtte-utána képet, hogy mi is láthassuk a végeredményt! A fotót az info@selective.hu-ra várjuk!

You don't have permission to register

Reset Password