fbpx
FEL

Bemutatkozik a Selective Professional legújabb innovációja, a Decolorvit Eraser oxidációs és direkt pigment eltávolító krém, amely bizonyítottan és hatékonyan távolítja el a hajból a mesterséges pigmenteket az eljárástól függetlenül részlegesen, vagy akár teljes mértékben. Krémes, kompakt állagának köszönhetően használata biztonságos, és rendkívül könnyű. Egyedülálló összetevőinek köszönhetően a Decolorvit Eraser megóvja a haj szerkezetét, nem okoz károsodást a hajszálakban.

 

Mitől különleges?

  • Ammónia mentes
  • Teljes biztonság mellett távolítja el az oxidációs és direkt pigmenteket
  • Folyamatos visszaellenőrzés mellett alkalmazható
  • Rövid hatóidővel rendelkezik
  • Megóvja a haj szerkezetét a károsodástól
  • Garantált eredményeket biztosít akár egyetlen használat után

Miután felvitted, folyamatosan ellenőrizd a Decolorvit Eraser hatását, hiszen a hatékonysága a haj állapotától, színétől, illetve a levegő hőmérsékletétől függően változhat.

 

A hatóidő letelte után a folyamat nem ér véget!

 

Használata:

A Decolorvit Ereaser használata közben mindig viselj védőkesztyűt! Egy tálban keverj össze 1 adag Decolorvit Eraser-t 1 adag Active Use-zal (10-es vagy 20-as Vol., a haj állapotától függően), majd alaposan keverd össze a két komponenst. Ügyelj rá, hogy se a tál, sem pedig az ecset ne tartalmazzon fémes anyagokat. Vidd fel egyenletesen a száraz hajra, majd folyamatos ellenőrzés mellett hagyd hatni 10-20 percig. Ha elérted a kívánt hatást, alaposan öblítsd le vízzel, és finoman távolítsd el az esetleges maradványokat samponnal.

“A Decolorvit Eraser egy rendkívül könnyen használható anyag, egy komponensű összetételének köszönhetően nagyon könnyű dolgozni vele. A megfelelő erősségű Active Use-zal keverve nem habzik, nem sűrűsödik az állaga, könnyen felvihető a hajra. Amint megkezdtük a termék felvitelét, a hatóidő azonnal elindul, így érdemesebb a fej hátsó részén kezdeni a felvitelt, vagy ahol a legsötétebb a hajszín. Ezt a részt 20 perc után mindenképp öblítsük le. Hidratáló samponnal egyszer mossuk meg a hajat, hiszen ezután még hátra van a kívánt hajszín megfestése.

A samponos mosást követően a haj rendkívül finom tapintású lesz, balzsam használata nélkül
is könnyen fésülhető. A Decolorvit Eraser használata után, ha nem értük el a megfelelő
világosságú alapot, a hajat tovább szőkíthetjük anélkül, hogy a szerkezete károsodna.

A Decolorvit Eraser rendkívül szépen és gyorsan dolgozik, így a mi munkánkat is
nagymértékben megkönnyíti. Elnyomja a vörös pigmenteket, ápolja és védi a hajat. Sötétebb
alap esetén érdemesebb erősebb peroxidot választani (max. 6%-os!).”

 

Írta: Muzsik Edina

You don't have permission to register

Reset Password