MILDCOLOR

/MILDCOLOR
MILDCOLOR 2016-04-04T08:55:55+00:00

Project Description

High-tech formulájú, illatmentes termék, amely kíméletesen hat a hajra és a fejbőrre is. Használatával intenzív, ragyogó és tartós hajszínek érhetőek el a gazdag és kiegyensúlyozott mikro-pigmenteknek köszönhetően. Az ammónia teljes mellőzésének és az értékes, természetes hatóanyagoknak köszönhetően minimálisra csökken a haj duzzasztó hatása, így kíméletes a hajra és fejbőrre nézve is. A kellemes krémes állag  MILDOXY-val elkeverve gazdag emulziót alkot, amely könnyen keverhető és egyszerűen felvihető, elősegítve ezzel a tökéletes megtapadást és a mikro-pigmentek hajszálba történő behatolását.

Mindegyik színárnyalat 3-4 színmagasság világosítására képes és egymás közt korlátlanul keverhetőek.

Ideális a hajszín tökéletes személyre szabásához, világosításhoz, valamint őszhajfedéshez is. Az ultra szőke színekkel 4 színmagasságú világosítás érhető el, de ezek NEM keverhetőek más színárnyalatokkal.

Főbb hatóanyagok: argánolaj, amely hozzájárul a haj fényességéhez, erősségéhez és hidratáltságához; gyapotfehérje, amely elősegíti a haj kifésülhetőségét és simává teszi a hajat a festés alatt és után is; Aloe Vera kivonat, amely táplálja a hajat és megvédi a fejbőrt.

A terméket 11 különböző színcsaládra osztottuk:

NATÚR
HAMVAS
BEIGE
ARANY
REZES
VÖRÖS
MAHAGÓNI
LILA
FANTÁZIA
ULTRA SZŐKÉK
MIX

A keverőszínek 68 különböző árnyalatban állnak rendelkezésre.

A MIX keverőszíneket mindig az adott színárnyalat semlegesítésére vagy egy új színárnyalat létrehozására használd. A hozzáadott MIX mennyisége függ az elérni kívánt árnyalat intenzitásától, de nem lehet több, mint a keverék 30%-a. A MIX keverő színek esetében mindig pontosan kövesd az adott keverési arányokat!

A MILDCOLOUR-t kétféleképpen alkalmazhatod: tartós hajfestéshez mindig 3,6,9, 12%-os MILDOXY-t, színezéshez pedig mindig MILD REVEALER-t használj!

Keverési arány tartós hajfestéshez: 1+1 (1 rész festék + 1 rész oxidáló) MILDCOLOUR esetén és 1+2 (1 rész festék + 2 rész oxidáló) MILDCOLOUR ULTRA BLOND esetén
Keverési arány féltartós hajfestéshez, színezéshez: 1+2 (1 rész festék + 2 rész mild revealer)
Minimális hatóidő: MILDCOLOUR: 30 perc / 45 perc, amennyiben az ősz haj mennyisége meghaladja az 50%-ot
Minimális hatóidő: MILDCOLOUR ULTRA BLOND: 40 – 45 perc
Hatóidő féltartós festéshez vagy színezéshez: 20 perc / vastagabb hajszál és intenzitásnövelés esetén 30 perc
Kiszerelés: 100 ml

Project Details