ONCare Loss Defense hajhullás elleni kezelés

////ONCare Loss Defense hajhullás elleni kezelés

ONCARE STIMULATE HAJHULLÁS ELLENI PROGRAM

TÜNET

A haj folyamatosan megújul, emiatt természetesen hullik; napi 80-100 hajszál kihullása teljesen normálisnak tekinthető. Mindez akkor jelent komoly problémát, ha a napi hajveszteség tartósan és jelentősen meghaladja a fiziológiai paramétereket.

A hajhullás az évszakok változásával vagy akár a stresszel összefüggő átmeneti jelenség is lehet, emellett hormonális tényezők által kiváltott állandó tünetként (androgén hajhullás) is megjelenhet.

A kezelés célja a hajváltás fiziológiai ciklusának stimulálása, illetve a hajhullás megelőzése. Az ONcare termékcsalád hatékony kezelési programot kínál a haj fiziológiai egyensúlyának helyreállításához, a sejtszintű anyagcsere stimulálásához és a mikrokeringés javításához, garantálva a hajra és a fejbőrre kifejtett komplett revitalizáló hatást. A kezelés a meggyengült hajszerkezet megerősítésével gátolja a hajhagymák sorvadását és elöregedését.

Az optimális eredmény elérése érdekében az ONcare STIMULATE programot speciális masszázzsal érdemes kiegészíteni: az egyszerű masszírozó mozdulatok helyreállító és stimuláló hatása, illetve a mikrokeringés serkentése nagy mértékben hozzájárulnak a hajad és a fejbőröd egészségéhez. Azt ajánljuk, hogy a fodrászszalonban a kezelést az ONcare DEEP SCRUB termékkel kezdjétek, hogy a fejbőröd a lehető legtisztább és a speciális kezelésre még inkább előkészített legyen!

A KEZELÉSI PROGRAM

Az ONcare termékcsalád négy speciális és hatékony hajhullás elleni termékből áll:

1) HAJHULLÁST MEGELŐZŐ STIMULÁLÓ SAMPON – a kíméletes és hatékony tisztításhoz
2) INTENZÍV HATÁSÚ, HAJHULLÁST MEGELŐZŐ STIMULÁLÓ KEZELÉS – az intenzív kezeléshez
3) HAJHULLÁST MEGELŐZŐ STIMULÁLÓ KEZELÉS – az eredmény megtartásához és a megelőzéshez
4) VOLUMENNÖVELŐ ÉS ÁPOLÓ KONDICIONÁLÓ – a hajtömeg növeléséhez és a mindennapi tartáshoz