fbpx
FEL

A világban egyre nagyobb teret hódít a természetesség, az egészséges szemlélet, és nincs ez másként a fodrász-világban sem. Sok Vendég törekszik arra, hogy olyan hajfestéket válasszon, amely nem tartalmaz káros adalékanyagokat, ami környezetbarát, ami maximálisan óvja haja egészségét, miközben 100%-os fedést és csillogást biztosít a hajnak. Ezt a tendenciát követve a Selective Professional megalkotta legújabb, innovatív hajfestékét a Reverso Hair Color-t. A Reverso nem csak ammónia és PPD mentes, de innovatív Superfood összetevőket is tartalmaz, melyek olyan mélyen és intenzíven táplálják a hajat, amit eddig nem is reméltél.

 

Az ammónia tartalom visszaszorítására évek óta egyre inkább törekszenek a gyártó cégek, mígnem megszülettek az ammónia mentes hajfestékek is. Az ammónia megnyitja a kutikulát, melynek segítségével a pigmentek be tudnak hatolni a hajszálak szerkezetébe, és így lehetőségünk van megváltoztatni a haj természetes színét. Sok embernek azonban allergiás reakciókat okoz az ammónia jelenléte a hajfestékben, számukra (is) nagyszerű alternatívát jelentenek az ammónia mentes hajfestékek. A Reverso Hair Color festékei 100%-ban ammónia mentesek, és emellett PPD-t sem tartalmaznak. A PPD, másnéven para-feniléndiamin a hajban található natúr pigmentekhez köti a hajfestékben található mesterséges pigmenteket. Szintén rendkívül allergén összetevő, sok Vendégnél égő, viszkető érzést okoz a hajfestés után.

Amellett, hogy ammónia és PPD mentes, mitől különleges még a Reverso Hair Color?

A Reverso Hair Color egy teljes értékű oxidációs hajfesték, amely a tökéletes fedés mellett garantálja az ápolt, egészséges, puha tapintású és csillogó hajat. Ammónia helyett MEA-t (Monoethanolamine) tartalmaz, melynek köszönhetően nem csak kíméletes, de az illata is kellemesebb. PPD helyett PTD-t (Paratoluendiamine) tartalmaz, amely azonban ugyanazt a hatást garantálja. A Reverso Hair Color egy olajos bázisú hajfesték, amely rendkívül hatékonyan regenerálja és táplálja a hajat. Organikus összetevői mellett olyan különleges mikro pigmenteket tartalmaz, melyeknek köszönhetően extra fényes hajszíneket kaphatunk. Hogyan lehetséges ez? A mikro pigmentek méretükből adódóan kisebb mértékben nyitják meg a kutikulát, így a Reverso Hair Color megőrzi, sőt, fokozza a frizura fényességét, csillogását. Könnyen és biztonságosan alkalmazható, illata rendkívül kellemes, friss, gyümölcsös.

 

Tudtad?
2017-ben összesen 165.172 kozmetikai terméket értékesítettek világszerte, ebből 81.910 természetesalapanyagokból készült. Az eladott termékek közel 50%-a természetes anyagok felhasználásával, környezettudatos technológia alkalmazásával készült.

 

 

Természetesség, extra táplálás, Superfood

Azt már tudjuk, hogy a Superfood ételek miért rendkívül egészségesek és szükségesek az egészségünk megőrzéséhez, de hatásukat hogyan tudjuk alkalmazni a hajfestésnél? A Reverso Hair Color olyan szupertápláló összetevőket tartalmaz, mint az avocado, a banán, az erdei gyümölcsök vagy a gyömbér. Ezek az összetevők rendkívül sok ápoló anyagot tartalmaznak, igazi organikus elixír a hajnak. A Reverso Hair Color 10 színcsaládot, azon belül is 48 árnyalatot foglal magába, Mindegyik színcsalád más-más növényi kivonat keveréket tartalmaz, melyeket a festési eredmény fokozása szerint választottunk ki. Az Reverso Hair Color-ban található innovatív formula maximalizálja a hajfestés eredményét, védi és láthatóan egészségesebbé́ teszi a hajat, már az első̋ használattól kezdve. Mindezek a pozitív hatások elsősorban a Superfood keverékben magas koncentrációban található́ antioxidánsoknak, vitaminoknak és ásványi anyagoknak köszönhetőek.

 

A Reverso Hair Color használata

Keverési arány tartós hajfestés esetén
1:1
1:2 (ultraszőkéknél)
Hatóidő:
30 perc
45 perc (ultraszőkéknél)

Keverési arány féltartós hajfestés esetén
1:2
Hatóidő:
20 perc
30 perc (az intenzívebb és
jobb fedés érdekében)

Oxidálószer kiválasztása:

Volumen(%), Cél

  • Revealer: színfejlesztő oxidáló féltartós hajfestéshez
  • 10 (3%): Hajszínnel megegyező szín – Sötétebb szín – 0-1 színmagasság felvilágosításához
  • 20 (6%): Ősz hajszálak elfedése – Sötétebb szín – 1-2 színmagasság felvilágosításához.
  • 30 (9%): Ősz hajszálak elfedése – 2-3 színmagasság felvilágosításához
  • 40 (12%): 4 színmagasság felvilágosításához a REVERSO BLOND ultraszőkékhez

Írta: Muzsik Edina

You don't have permission to register

Reset Password