fbpx
Fel

A világban egyre nagyobb teret hódít a természetesség, az egészséges szemlélet, és nincs ez másként a fodrász-világban sem. Sok Vendég törekszik arra, hogy olyan hajfestéket válasszon, amely nem tartalmaz káros adalékanyagokat, ami környezetbarát, ami maximálisan óvja haja egészségét, miközben 100%-os fedést és csillogást biztosít a hajnak. Ezt a tendenciát követve a Selective Professional megalkotta legújabb, innovatív hajfestékét a Reverso Hair Color-t. A Reverso nem csak ammónia és PPD mentes, de innovatív Superfood összetevőket is tartalmaz, melyek olyan mélyen és intenzíven táplálják a hajat, amit eddig nem is reméltél.

 

Az ammónia tartalom visszaszorítására évek óta egyre inkább törekszenek a gyártó cégek, mígnem megszülettek az ammónia mentes hajfestékek is. Az ammónia megnyitja a kutikulát, melynek segítségével a pigmentek be tudnak hatolni a hajszálak szerkezetébe, és így lehetőségünk van megváltoztatni a haj természetes színét. Sok embernek azonban allergiás reakciókat okoz az ammónia jelenléte a hajfestékben, számukra (is) nagyszerű alternatívát jelentenek az ammónia mentes hajfestékek. A Reverso Hair Color festékei 100%-ban ammónia mentesek, és emellett PPD-t sem tartalmaznak. A PPD, másnéven para-feniléndiamin a hajban található natúr pigmentekhez köti a hajfestékben található mesterséges pigmenteket. Szintén rendkívül allergén összetevő, sok Vendégnél égő, viszkető érzést okoz a hajfestés után.

Amellett, hogy ammónia és PPD mentes, mitől különleges még a Reverso Hair Color?

A Reverso Hair Color egy teljes értékű oxidációs hajfesték, amely a tökéletes fedés mellett garantálja az ápolt, egészséges, puha tapintású és csillogó hajat. Ammónia helyett MEA-t (Monoethanolamine) tartalmaz, melynek köszönhetően nem csak kíméletes, de az illata is kellemesebb. PPD helyett PTD-t (Paratoluendiamine) tartalmaz, amely azonban ugyanazt a hatást garantálja. A Reverso Hair Color egy olajos bázisú hajfesték, amely rendkívül hatékonyan regenerálja és táplálja a hajat. Organikus összetevői mellett olyan különleges mikro pigmenteket tartalmaz, melyeknek köszönhetően extra fényes hajszíneket kaphatunk. Hogyan lehetséges ez? A mikro pigmentek méretükből adódóan kisebb mértékben nyitják meg a kutikulát, így a Reverso Hair Color megőrzi, sőt, fokozza a frizura fényességét, csillogását. Könnyen és biztonságosan alkalmazható, illata rendkívül kellemes, friss, gyümölcsös.

 

Tudtad?
2017-ben összesen 165.172 kozmetikai terméket értékesítettek világszerte, ebből 81.910 természetesalapanyagokból készült. Az eladott termékek közel 50%-a természetes anyagok felhasználásával, környezettudatos technológia alkalmazásával készült.

 

 

Természetesség, extra táplálás, Superfood

Azt már tudjuk, hogy a Superfood ételek miért rendkívül egészségesek és szükségesek az egészségünk megőrzéséhez, de hatásukat hogyan tudjuk alkalmazni a hajfestésnél? A Reverso Hair Color olyan szupertápláló összetevőket tartalmaz, mint az avocado, a banán, az erdei gyümölcsök vagy a gyömbér. Ezek az összetevők rendkívül sok ápoló anyagot tartalmaznak, igazi organikus elixír a hajnak. A Reverso Hair Color 10 színcsaládot, azon belül is 48 árnyalatot foglal magába, Mindegyik színcsalád más-más növényi kivonat keveréket tartalmaz, melyeket a festési eredmény fokozása szerint választottunk ki. Az Reverso Hair Color-ban található innovatív formula maximalizálja a hajfestés eredményét, védi és láthatóan egészségesebbé́ teszi a hajat, már az első̋ használattól kezdve. Mindezek a pozitív hatások elsősorban a Superfood keverékben magas koncentrációban található́ antioxidánsoknak, vitaminoknak és ásványi anyagoknak köszönhetőek.

 

A Reverso Hair Color használata

Keverési arány tartós hajfestés esetén
1:1
1:2 (ultraszőkéknél)
Hatóidő:
30 perc
45 perc (ultraszőkéknél)

Keverési arány féltartós hajfestés esetén
1:2
Hatóidő:
20 perc
30 perc (az intenzívebb és
jobb fedés érdekében)

Oxidálószer kiválasztása:

Volumen(%), Cél

  • Revealer: színfejlesztő oxidáló féltartós hajfestéshez
  • 10 (3%): Hajszínnel megegyező szín – Sötétebb szín – 0-1 színmagasság felvilágosításához
  • 20 (6%): Ősz hajszálak elfedése – Sötétebb szín – 1-2 színmagasság felvilágosításához.
  • 30 (9%): Ősz hajszálak elfedése – 2-3 színmagasság felvilágosításához
  • 40 (12%): 4 színmagasság felvilágosításához a REVERSO BLOND ultraszőkékhez

Írta: Muzsik Edina

-10 % KEDVEZMÉNY*

Iratkozz fel hírlevelünkre és szerezd

meg a -10 %-os kupont.

*A kiállítástól számított 30 napig érvényes.
Kizárólag egyszeri, online felhasználásra.

Sikeresen feliratkozott a hírlevélre

Hiba történt a kérés elküldése közben. Kérlek próbáld újra.

Selective Professional will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
You don't have permission to register

Reset Password