fbpx
Fel

Rizos – A hullámok bűvöletében

A Rizos elnevezés a spanyol rizo szóból ered, ami hullámot jelent. Az első Rizos szalon 1975-ben nyílt meg Madridban, és hamarosan még több száz követte szerte a világon. Az Alfonso Martínez és Daniel Sánchez alapította Rizos igyekezett kiemelkedni a többi fodrászat közül, és követni a legújabb trendeket, fodrászati divatirányzatokat.

Igazi sikertörténet az övék, melynek alakításában már a második generáció vesz részt. Exkluzív szalonjaikban világszerte várják a megújulni, szépülni vágyó Vendégeket.

A Rizos filozófia egyik legfontosabb eleme a folyamatos fejlődés. Ebben a szellemben alapították meg a Rizos Academy-t, ahol a legkiemelkedőbb fodrásztehetségek csiszolhatják tudásukat. Az Akadémia közel 20 éves múltra tekint vissza, madridi központjuk mellett számos újabb iskolát nyitottak Spanyolországban. A mester kurzusoktól kezdve a specifikus oktatásokig rendkívül széles palettáról válogathatnak az Akadémia tanulói.

 

 

Manuel Rodriguez, a Rizos kreatív igazgatója több mint 25 éve erősíti a Rizos csapatát, és az ő nevéhezfűződik az egy egyedi munkafolyamat létrehozása, amely szerint minden egyes Rizos szalon nap mint nap dolgozik. Olyan rangos fodrászati eseményeken kérték fel előadónak, mint az Alternative Hair Show, az Expo Beauty Salon, vagy éppen az International Beauty Salon. Kollekciói merészek, egyediek és a trend teremtőek.

 

 

David Sánchez, a művészetiképzések vezetője 17 évvel ezelőtt gyakornokként kezdte pályafutását. Aktívan részt vesz a kollekciók létrehozásában és bemutatásában. Szeretettel, és elkötelezettséggel dolgozik, folyamatosan arra törekszik, hogy innovatív és avantgarde megoldásokkal gazdagítsa nem csak a spanyol, de a nemzetközi fodrász szakmát is.

„Tudni, hogy másoknak segíthetek a munkámmal, megfizethetetlen érzés!”

 

A Rizos Csapata nem csak oktatja a szakmát, hanem innovatív és formabontó megoldásaikkal diktálja is a nemzetközi fodrászati trendeket!

Idén novemberben a Selective Professional elhozza Neked a ma élő egyik legmeghatározóbb fodrászati személyiségét, Tim Hartley-t! Meglepetésként pedig nem kisebb nevekkel készültünk Nektek, mint a Rizos Academy két vezető stylist-ja Manuel Rodriguez és David Sánchez, valamint a Jason Collier! Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hiszen ilyen alkalom csak egyszer adódik az életben!

További információkat és a jegyvásárlás részleteit itt találod: Tim Hartley Show

szerző: Petrás Imola

-10 % KEDVEZMÉNY*

Iratkozz fel hírlevelünkre és szerezd

meg a -10 %-os kupont.

*A kiállítástól számított 30 napig érvényes.
Kizárólag egyszeri, online felhasználásra.

Sikeresen feliratkozott a hírlevélre

Hiba történt a kérés elküldése közben. Kérlek próbáld újra.

Selective Professional will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
You don't have permission to register

Reset Password