fbpx
FEL

Ismerd meg a Selective Professional legújabb innovációját, amely a tökéletes színeredmény elérése mellett garantálja a maximális ápolást is. Vendéged sérült, roncsolt hajszerkezettel érkezik hozzád, de ragaszkodik a szőke frizurához? Mostantól teljes biztonság mellett mondhatsz igent az ilyen kérdésekre! Olvasd el cikkünket, és ismerd meg a Powerplex Szőkítőport.

 

Felejtsd el örökre a világos hajszín kompromisszumos megoldásait

A legtöbb divatszín elkészítése szőkítést igényel, amitőlrengetegVendég tart egy kicsit. Félnek, hogy a szőkítő folyamat során visszafordíthatatlanul károsodik hajuk szerkezete, sprőd, száraz és kezelhetetlen lesz. A Powerplex kötésképző technológiának köszönhetően eddig is maximális védelem és ápolás mellett végezhetted a felvilágosítást, de most itt az ideje, hogy kipróbálj egy egészen új eljárást, ami nem csak a tökéletes felvilágosítást garantálja Vendéged számára, de maximális védelmet is.

 

Egyedülálló. Innovatív. Hatékony. Kímélő.

 

Legújabb innovációnk a Powerplex Szőkítő Por, amely egy kompakt, porzásmentes szőkítő por. Powerplex Oxykeverékkel együttesen alkalmazva akár 8 tónussal is világosabbá teszi a hajat anélkül, hogy károsítaná annak szerkezetét. Teljes biztonság mellett alkalmazható sérült hajszerkezet esetén is, így roncsolt hajú Vendégeidnek sem kell többé félnie a szőkítéstől. Megvédi a hajat a kiszáradástól, nem okoz károsodást a haj rostjaiban. Ápolja, védi és táplálja a hajat a szőkítő folyamat során, miközben maximális biztonság mellett készítheted el a kívánt frizurát. Természetes és festett hajon egyaránt alkalmazható, alkalmas mindenfajta színtelenítő-, illetve szőkítő technikához, valamint fóliás-, vagy sapkás melírozáshoz. Sima, homogén és kompakt állaga miatt a keverés és felhordás rendkívül egyszerű.

 

Érd el a kívánt szőke alapot maximális ápolás mellett!

A Powerplex Szőkítő Por készítményben innovatív cukor komplex védi a hajat a teljes világosítás alatt, miközben nem csökkenti a szőkítő por hatékonyságát. A hajat lággyá puha tapintásúvá és életerőssé teszi.

Hogyan használd?

Powerplex Szőkítő Por kizárólag a Powerplex Oxy aktivátorral keverve használható. A keverést a kívánt konzisztenciának, valamint a használt technikának megfelelően, nem fém anyagú tálban végezd. Vidd fel a krémet a száraz hajra, és hagyd hatni a kívánt világosítás eléréséig. A hatóidő után bő, langyos vízzel öblítsd le, és ezután mosd meg Powerplex samponnal.

 

A szőkítés alatt ügyelj rá, hogy a szőkítő por ne érjen a fejbőrhöz.

Előkészítés

Standard állag: 1+2 [pl.: 1 egység Powerplex Szőkítő Por + 2 egység (60 ml) Powerplex Oxyaktivátor 10 vol. (3%), 20 vol. (6%), 30 vol. (9%), 40 vol. (12%)]. Az Oxy-t mindig a kezelt haj típusának megfelelően válaszd ki.

Egyéni állag: 1+1 vagy 1+1,5, a kívánt konzisztenciának, valamint a használandó technikának megfelelően.

ALKALMAZÁS

A Powerplex Szőkítő Por és Oxy keverékét vidd fel a hajra, ügyelve rá, hogy előzőleg világosított tincsekre ne kerüljön. A hatóidő után alaposan öblítsd le. Ne használj mesterséges hőforrásokat a hatóidő csökkentésére. Fémsókkal, illetve hennával kezelt hajon ne alkalmazd.

HATÓIDŐ

A hatóidő a választottPowerplex Oxyaktivátor volumenétől, valamint a kezelendő haj szerkezetétől függ. Maximális hatóidő 45 perc, ügyelj rá, hogy ne lépd túl. 48 órával a használat előtt ajánlatos érzékenységi tesztet végezni.

Szőkítés roncsolt haj esetén is? A Powerplex Szőkítő Por a megoldás! Nyújts egyedi szolgáltatást Vendégeidnek legújabb innovációnk segítségével! A Powerplex Szőkítő Por segítségével nem csak exkluzív szolgáltatást kínálhatsz Vendégeidnek, de maximális védelem mellett érheted el a kívánt színeredményt!

Írta: Petrás Imola

 

You don't have permission to register

Reset Password