fbpx
Fel

Ismerd meg a Selective Professional legújabb innovációját, amely a tökéletes színeredmény elérése mellett garantálja a maximális ápolást is. Vendéged sérült, roncsolt hajszerkezettel érkezik hozzád, de ragaszkodik a szőke frizurához? Mostantól teljes biztonság mellett mondhatsz igent az ilyen kérdésekre! Olvasd el cikkünket, és ismerd meg a Powerplex Szőkítőport.

 

Felejtsd el örökre a világos hajszín kompromisszumos megoldásait

A legtöbb divatszín elkészítése szőkítést igényel, amitőlrengetegVendég tart egy kicsit. Félnek, hogy a szőkítő folyamat során visszafordíthatatlanul károsodik hajuk szerkezete, sprőd, száraz és kezelhetetlen lesz. A Powerplex kötésképző technológiának köszönhetően eddig is maximális védelem és ápolás mellett végezhetted a felvilágosítást, de most itt az ideje, hogy kipróbálj egy egészen új eljárást, ami nem csak a tökéletes felvilágosítást garantálja Vendéged számára, de maximális védelmet is.

 

Egyedülálló. Innovatív. Hatékony. Kímélő.

 

Legújabb innovációnk a Powerplex Szőkítő Por, amely egy kompakt, porzásmentes szőkítő por. Powerplex Oxykeverékkel együttesen alkalmazva akár 8 tónussal is világosabbá teszi a hajat anélkül, hogy károsítaná annak szerkezetét. Teljes biztonság mellett alkalmazható sérült hajszerkezet esetén is, így roncsolt hajú Vendégeidnek sem kell többé félnie a szőkítéstől. Megvédi a hajat a kiszáradástól, nem okoz károsodást a haj rostjaiban. Ápolja, védi és táplálja a hajat a szőkítő folyamat során, miközben maximális biztonság mellett készítheted el a kívánt frizurát. Természetes és festett hajon egyaránt alkalmazható, alkalmas mindenfajta színtelenítő-, illetve szőkítő technikához, valamint fóliás-, vagy sapkás melírozáshoz. Sima, homogén és kompakt állaga miatt a keverés és felhordás rendkívül egyszerű.

 

Érd el a kívánt szőke alapot maximális ápolás mellett!

A Powerplex Szőkítő Por készítményben innovatív cukor komplex védi a hajat a teljes világosítás alatt, miközben nem csökkenti a szőkítő por hatékonyságát. A hajat lággyá puha tapintásúvá és életerőssé teszi.

Hogyan használd?

Powerplex Szőkítő Por kizárólag a Powerplex Oxy aktivátorral keverve használható. A keverést a kívánt konzisztenciának, valamint a használt technikának megfelelően, nem fém anyagú tálban végezd. Vidd fel a krémet a száraz hajra, és hagyd hatni a kívánt világosítás eléréséig. A hatóidő után bő, langyos vízzel öblítsd le, és ezután mosd meg Powerplex samponnal.

 

A szőkítés alatt ügyelj rá, hogy a szőkítő por ne érjen a fejbőrhöz.

Előkészítés

Standard állag: 1+2 [pl.: 1 egység Powerplex Szőkítő Por + 2 egység (60 ml) Powerplex Oxyaktivátor 10 vol. (3%), 20 vol. (6%), 30 vol. (9%), 40 vol. (12%)]. Az Oxy-t mindig a kezelt haj típusának megfelelően válaszd ki.

Egyéni állag: 1+1 vagy 1+1,5, a kívánt konzisztenciának, valamint a használandó technikának megfelelően.

ALKALMAZÁS

A Powerplex Szőkítő Por és Oxy keverékét vidd fel a hajra, ügyelve rá, hogy előzőleg világosított tincsekre ne kerüljön. A hatóidő után alaposan öblítsd le. Ne használj mesterséges hőforrásokat a hatóidő csökkentésére. Fémsókkal, illetve hennával kezelt hajon ne alkalmazd.

HATÓIDŐ

A hatóidő a választottPowerplex Oxyaktivátor volumenétől, valamint a kezelendő haj szerkezetétől függ. Maximális hatóidő 45 perc, ügyelj rá, hogy ne lépd túl. 48 órával a használat előtt ajánlatos érzékenységi tesztet végezni.

Szőkítés roncsolt haj esetén is? A Powerplex Szőkítő Por a megoldás! Nyújts egyedi szolgáltatást Vendégeidnek legújabb innovációnk segítségével! A Powerplex Szőkítő Por segítségével nem csak exkluzív szolgáltatást kínálhatsz Vendégeidnek, de maximális védelem mellett érheted el a kívánt színeredményt!

Írta: Petrás Imola

 

-10 % KEDVEZMÉNY*

Iratkozz fel hírlevelünkre és szerezd

meg a -10 %-os kupont.

*A kiállítástól számított 30 napig érvényes.
Kizárólag egyszeri, online felhasználásra.

Sikeresen feliratkozott a hírlevélre

Hiba történt a kérés elküldése közben. Kérlek próbáld újra.

Selective Professional will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
You don't have permission to register

Reset Password