fbpx
FEL

A tél nem csak a közérzetünkre van rossz hatással, hanem a testünkre, immunrendszerünkre is. Egyoldalúbban táplálkozunk, kevesebb zöldséget és gyümölcsöt eszünk, és a mozgásra is sokkal nehezebben vesszük rá magunkat. Ezek a folyamatok pedig a hajat és a fejbőrt is megviselik, könnyebben alakul ki a korpa és a hajhullás is. Fontos a hiányzó vitaminok és ásványi anyagok megfelelő pótlása, nem csak a test, de a haj egészségének megőrzése miatt is.

A hajhullás igazi okát érdemes pontosan meghatározni mikroszkópos vizsgálattal.
 Ha nem rendelkezel mikrokamerával, küldd bizalommal vendégeidet: a HAIRSTORE szaküzletbe, ahol feltárjuk a problémát, és javasoljuk a számára megfelelő kezelést, amelyet a megfelelő termékkel kiegészítve biztosítani tudsz számára.

Címünk: Budagyöngye Bevásárló Központ

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121. 1. emelet 28. üzlet (a DM mellett).

A hajhullásnak rengeteg kiváltó oka lehet, ezért mindig oda kell figyelni a tünetekre. Okozhatja a stressz, különféle betegségek, a testben bekövetkező hormonális változások, de előidézheti az évszak váltás is. Ha a Vendég hajhullásra panaszkodik, kérd meg, hogy figyelje, mennyire intenzív a hajhullás mértéke.

Ha csak napi kb. 150 szál hullik ki, akkor enyhe hajhullásról beszélhetünk. Túlnyomó részben a fejtetőről hullik ki a haj, általában zsírosodással jár együtt.

Közepes a hajhullás mértéke, amennyiben a fejtetőn a koponya elülső részén kb. 2 cm-rel a homlok kontúr mögött észrevehető ritkulás látszik. A fejbőr látszik a frizurán keresztül. A hajhullás már nem érzékelhető, a haj inkább kopik.

A homlok hajkontúrja egységes, tömör vonalú. Ezen a részen, ha a hajat leengedjük, akkor közvetlenül mögötte erősen kiritkult a haj. Ilyenkor már
 erős hajhullással állunk szemben.

A tavaszi időszakban megfigyelhető, hogy az átlagosnál nagyobb mértékű a hajhullás. Ez egy természetes folyamat, de nem árt, ha foglalkozunk a problémával, hiszen, ha nem a megfelelő kezelést alkalmazzuk, a tavaszi hajhullásból könnyen haj- vesztés is lehet. Az állandó hideg, a sapka viselése mind sérülékennyé, szárazabbá teszik a hajat.

A tavaszi hajhullást nem csak kezelni lehet, de meg is lehet előzni. Ha odafigyelünk a helyes táplálkozásra és a megfelelő folyadékbevitelre, máris sokat tettünk a megelőzésért. Célszerű ezt a megfelelő kezeléssel is kiegészíteni, hogy megőrizzük a haj egészségét és vitalitását.


Borsányi Andrea hajgyógyász és hormontanácsadó tippje:

A kezelés 1. lépése minden esetben

STIMULATE SHAMPOO Hajhullást megelőző, stimuláló sampon

Vidd fel a benedvesített fejbőrre. Masszírozd alaposan a fejbőrbe majd ismételd meg, a samponozást és várj 3 percet, mielőtt alaposan leöblítenéd. Kímélően megtisztítod a fejbőrt, előkészítve a további kezelésre, egyben erősíted az elgyengült haj szerkezetét.

A legjobb eredmény eléréséhez a rendszeres használatot javaslok.

 

 

  1. lépés annak függvénye, hogy azonnali hatást, vagy fenntartó, megelőző hatást akarsz elérni. A samponos
    hajmosás után:

Azonnali, gyors hatáshoz: a 3% Redensyl® hatóanyagot tartalmazó STIMULATE INTENSE LOTION Intenzívhatású hajhullást megelőző ampullát kell alkalmazni. Leggyorsabb és legjobb eredmény eléréséhez napi egyszeri használatot javaslok (fél ampulla) 6 héten át. 3 hónapnál hosszabb ideig nem ajánlom használni, de kúra szerűen, évente kétszer meg kell ismételni. A köztes időszakban a sampon és STIMULATE LOTION hajhullást megelőző stimuláló kezelés kombinációlát javaslom. Az ampullát nem kell kiöblíteni! Stimulálja a sejtek anyagcseréjét és gátolja a hajhagyma sorvadását és öregedését. Fenntartó, megelőző hatáshoz a hajmosást követően STIMULATE LOTION hajhullást megelőző stimuláló kúraszerű kezelést kell alkalmazni, mert kiegyensúlyozza a fejbőr élettani folyamatait és fokozza a mik- ró keringést. Csökkenti a hajhullást és erősíti a legyengült haj szerkezetét. Felfrissíti és aktiválja a hajhagymákat, valamint kellemes érzetet biztosít.

legjobb eredmény eléréséhez egy kúrához 24 ampullás (2 doboz) használatot javaslok, heti 1-3 ampulla felhasználásával, annak függvényében ép- pen mennyire intenzív kúrát alkalmazunk.
A kúraszerű alkalmazást évente kétszer meg kell Ismételni!
 A STIMULATE SPRAY volumen növelő fenntartó spray használatával
megnöveled az elvékonyodott és kihullásra ítélt haj tömegét és sűrűséget. A napi használata kímélő̋ tartást és látványos volumennövekedést biztosít, ezért, ha elvékonyodott, gyenge hajad van használd a kúra alatt és utána. Megnöveli a haj sűrűséget és tömegét, ezáltal a haj könnyen kezelhető és erősebb lesz.

Írta: Petrás Imola

 

You don't have permission to register

Reset Password