fbpx
Fel

A tél nem csak a közérzetünkre van rossz hatással, hanem a testünkre, immunrendszerünkre is. Egyoldalúbban táplálkozunk, kevesebb zöldséget és gyümölcsöt eszünk, és a mozgásra is sokkal nehezebben vesszük rá magunkat. Ezek a folyamatok pedig a hajat és a fejbőrt is megviselik, könnyebben alakul ki a korpa és a hajhullás is. Fontos a hiányzó vitaminok és ásványi anyagok megfelelő pótlása, nem csak a test, de a haj egészségének megőrzése miatt is.

A hajhullás igazi okát érdemes pontosan meghatározni mikroszkópos vizsgálattal.
 Ha nem rendelkezel mikrokamerával, küldd bizalommal vendégeidet: a HAIRSTORE szaküzletbe, ahol feltárjuk a problémát, és javasoljuk a számára megfelelő kezelést, amelyet a megfelelő termékkel kiegészítve biztosítani tudsz számára.

Címünk: Budagyöngye Bevásárló Központ

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121. 1. emelet 28. üzlet (a DM mellett).

A hajhullásnak rengeteg kiváltó oka lehet, ezért mindig oda kell figyelni a tünetekre. Okozhatja a stressz, különféle betegségek, a testben bekövetkező hormonális változások, de előidézheti az évszak váltás is. Ha a Vendég hajhullásra panaszkodik, kérd meg, hogy figyelje, mennyire intenzív a hajhullás mértéke.

Ha csak napi kb. 150 szál hullik ki, akkor enyhe hajhullásról beszélhetünk. Túlnyomó részben a fejtetőről hullik ki a haj, általában zsírosodással jár együtt.

Közepes a hajhullás mértéke, amennyiben a fejtetőn a koponya elülső részén kb. 2 cm-rel a homlok kontúr mögött észrevehető ritkulás látszik. A fejbőr látszik a frizurán keresztül. A hajhullás már nem érzékelhető, a haj inkább kopik.

A homlok hajkontúrja egységes, tömör vonalú. Ezen a részen, ha a hajat leengedjük, akkor közvetlenül mögötte erősen kiritkult a haj. Ilyenkor már
 erős hajhullással állunk szemben.

A tavaszi időszakban megfigyelhető, hogy az átlagosnál nagyobb mértékű a hajhullás. Ez egy természetes folyamat, de nem árt, ha foglalkozunk a problémával, hiszen, ha nem a megfelelő kezelést alkalmazzuk, a tavaszi hajhullásból könnyen haj- vesztés is lehet. Az állandó hideg, a sapka viselése mind sérülékennyé, szárazabbá teszik a hajat.

A tavaszi hajhullást nem csak kezelni lehet, de meg is lehet előzni. Ha odafigyelünk a helyes táplálkozásra és a megfelelő folyadékbevitelre, máris sokat tettünk a megelőzésért. Célszerű ezt a megfelelő kezeléssel is kiegészíteni, hogy megőrizzük a haj egészségét és vitalitását.


Borsányi Andrea hajgyógyász és hormontanácsadó tippje:

A kezelés 1. lépése minden esetben

STIMULATE SHAMPOO Hajhullást megelőző, stimuláló sampon

Vidd fel a benedvesített fejbőrre. Masszírozd alaposan a fejbőrbe majd ismételd meg, a samponozást és várj 3 percet, mielőtt alaposan leöblítenéd. Kímélően megtisztítod a fejbőrt, előkészítve a további kezelésre, egyben erősíted az elgyengült haj szerkezetét.

A legjobb eredmény eléréséhez a rendszeres használatot javaslok.

 

 

  1. lépés annak függvénye, hogy azonnali hatást, vagy fenntartó, megelőző hatást akarsz elérni. A samponos
    hajmosás után:

Azonnali, gyors hatáshoz: a 3% Redensyl® hatóanyagot tartalmazó STIMULATE INTENSE LOTION Intenzívhatású hajhullást megelőző ampullát kell alkalmazni. Leggyorsabb és legjobb eredmény eléréséhez napi egyszeri használatot javaslok (fél ampulla) 6 héten át. 3 hónapnál hosszabb ideig nem ajánlom használni, de kúra szerűen, évente kétszer meg kell ismételni. A köztes időszakban a sampon és STIMULATE LOTION hajhullást megelőző stimuláló kezelés kombinációlát javaslom. Az ampullát nem kell kiöblíteni! Stimulálja a sejtek anyagcseréjét és gátolja a hajhagyma sorvadását és öregedését. Fenntartó, megelőző hatáshoz a hajmosást követően STIMULATE LOTION hajhullást megelőző stimuláló kúraszerű kezelést kell alkalmazni, mert kiegyensúlyozza a fejbőr élettani folyamatait és fokozza a mik- ró keringést. Csökkenti a hajhullást és erősíti a legyengült haj szerkezetét. Felfrissíti és aktiválja a hajhagymákat, valamint kellemes érzetet biztosít.

legjobb eredmény eléréséhez egy kúrához 24 ampullás (2 doboz) használatot javaslok, heti 1-3 ampulla felhasználásával, annak függvényében ép- pen mennyire intenzív kúrát alkalmazunk.
A kúraszerű alkalmazást évente kétszer meg kell Ismételni!
 A STIMULATE SPRAY volumen növelő fenntartó spray használatával
megnöveled az elvékonyodott és kihullásra ítélt haj tömegét és sűrűséget. A napi használata kímélő̋ tartást és látványos volumennövekedést biztosít, ezért, ha elvékonyodott, gyenge hajad van használd a kúra alatt és utána. Megnöveli a haj sűrűséget és tömegét, ezáltal a haj könnyen kezelhető és erősebb lesz.

Írta: Petrás Imola

 

-10 % KEDVEZMÉNY*

Iratkozz fel hírlevelünkre és szerezd

meg a -10 %-os kupont.

*A kiállítástól számított 30 napig érvényes.
Kizárólag egyszeri, online felhasználásra.

Sikeresen feliratkozott a hírlevélre

Hiba történt a kérés elküldése közben. Kérlek próbáld újra.

Selective Professional will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
You don't have permission to register

Reset Password