Azonnali szerkezetjavító spray festett, gyenge és töredezett hajra

Bionektárral és növényi keratinnal dúsított termék, értékes és természetes összetevők exkluzív keveréke, amely segíti a hajat a regenerálódásában és megoldást nyújt a kezelt és törékeny hajszálak problémájára is. Helyreállítja, energizálja és növeli a haj térfogatát, miközben tovább fokozza a Natural Flowers termékek hidratáló és tápláló tulajdonságait.

AKTÍV HATÓANYAGOK

Fúziós keratin
Növényi keratin. Egy szójából és búzából származó aminosav komplex, amely tökéletesen helyettesíti a hagyományos, állati eredetű keratint, biztonságos és kielégítő megoldást nyújtva a környezettudatosabb vendégek számára is.

Bionektár
100%-ig organikus hatóanyagok exkluzív keveréke: zöld tea – antioxidáns; körömvirág – bőrpuhító; vadrózsa – kondicionáló; hárs – hidratáló; keserű narancs – tonizáló; halvány írisz – nyugtató.

Nitrogén hajtóanyag
Földgáz, amely nem szennyez, nem gyúlékony és 100%-ig biokompatibilis. Teret biztosít az aktív hatóanyagoknak, miközben fokozatosan javítja és helyreállítja a haj szerkezetét.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Használat előtt felrázandó!
Függőlegesen vidd fel a hjara! Használatával mélyebb és intenzívebb hatás érhető el, ha a terméket nedves hajon alkalmazod, közvetlenül a Nutri maszk felvitele előtt. A begöndörödés megelőzésére nedves hajon, a Hidratáló kondicionáló felvitele után alkalmazd! Öblítés nélkül folytasd a kívánt frizura kialakításával!

Kiszerelés: 150 ml