fbpx
FEL

Tim Hartley az élő fodrászlegenda

Tim Hartley az egyik legnagyobb elő fodrászlegenda. Nem túlzás ezt kijelenteni, hiszen egyedi elképzeléseivel, technikáival és kollekcióival nem vitás, hogy a mai napig formálja a fodrász világot. Hatalmas tehetségét korábbi mestere, Vidal Sassoon is hamar felismerte, és maga mellé vette a fiatal Tim-et. Ez a szakmai kapcsolat aztán olyan gyümölcsözőnek bizonyult, hogy Tim Hartley 35 évet töltött el a Sassoon vállalatnál, és később a Nemzetközi Kreatív Igazgatói székből állt fel, hogy megvalósíthassa saját álmait, elképzeléseit. A hamisítatlan Tim Hartley stílus magán hordozza a minimalizmus és a Bauhaus irányzat jegyeit, valamint igazodik a Sassoon Academy irányelveihez.

 

 

Tim Hartley 1981-ben döntött úgy, hogy teljes figyelmét a női hajvágás felé fordítja, és innentől kezdve olyan hírességek fordultak meg a kezei alatt, mint Faye Dunaway, Julie Woodhouse, és olyan híres cégek kampányaiban is közreműködött, mint a Prada, vagy a Butler & Wilson ékszergyártó cég. Határtalan kreativitásával, precizitásával és a szakma iránti alázatával rengeteg fodrászt inspirált, és gyökeresen megváltoztatta a fodrász világot.

Legutóbbi munkáihoz az 1920-as évekből merített inspirációt. Kreációin megtalálhatóak Man Ray szürreális divatfotóinak nyomai, de mély benyomást tett rá még az 1920-as évek kabaréjának stílusa.

Mit üzen Tim Hartley a jövő fodrászainak?

„Legyetek nyitottak, sokszínűek, találjatok egy nagyszerű mentort, dolgozzatok keményen, és szeressétek, amit csináltok. Szeressétek minden egyes nap!”

Idén novemberben Tim Hartley először látogat Magyarországra, ahol egy fergeteges show keretein belül mutatja be a magyar közönségnek legújabb kreációit, a legfrissebb vágási és festési trendeket. Ezen a felejthetetlen előadáson nemcsak Tim Hartly és a Salon International minden újdonságával találkozhatnak majd a résztvevők, de elhozzuk Nektek a világhírű spanyol Rizos Academy két vezető stylist-ját, Manuel Rodriguez Saavedra-t és David Sanchez Esteban-t, akik legújabb kollekciójukkal érkeznek hozzánk, valamint vendégünk lesz Jason Collier, aki az egyik legtehetségesebb fiatal londoni stylist-ok egyike, számtalan A-listás híresség frizurájának megálmodója.

 

 

Ne maradj le az év legnagyobb fodrászati bemutatójáról, biztosítsd a helyed a Tim Hartley Show-ra még ma!

 

További információkat és a jegyvásárlás részleteit itt találod: Tim Hartley Show

szerző: Petrás Imola

You don't have permission to register

Reset Password