fbpx
Fel

Tökéletes szőke hajszín

A szőke hajszínek egyszerűen soha nem mennek ki a divatból! A szőke hajszín mindig különlegesnek számít, viselőjét pedig határozottan megfiatalítja, és feltűnő egyéniséggé varázsolja! Cikkünkből megismerheted a legfrissebb szőke hajszíntrendeket, a ragyogó szőke tincsek ápolásához szükséges termékcsaládokat, valamint azokat a termékeinket is, mellyel fodrászként Vendéged számára megalkotható a tökéletes szőke hajszín! 

A szőke árnyalatai

A szőke hajszínnek rengeteg árnyalata van, így szinte mindenki megtalálhatja az arcához és a bőréhez tökéletesen illő árnyalatot. Két nagyobb csoportot tudunk itt létrehozni: vannak a meleg és a hideg tónusok.

Hideg árnyalatok

tökéletes szőke

Platinum

A hideg árnyalatok közé tartozik a platinum hajszín is, mely az elmúlt évek során egyre nagyobb népszerűségnek örvend! Ennek a hajszínnek nagy előnye, hogy valóban az összes szemszínhez tökéletesen passzol, viszont a bőrtónusnál már kicsit óvatosabbnak kell lenni, hiszen egy ennyire világos hajszín könnyen sápadt arcbőrt eredményezhet! Mi a megoldás? Az összhatás érdekében a sötét szemöldök és a megfelelő smink elengedhetetlen.
Ez a hajszín mind a világos bőrhöz, mind pedig a sötétebb tónusokhoz tökéletesen illeszkedik, hiszen az előbbinek angyali kisugárzást kölcsönöz, míg az utóbbiaknak intenzívebb külsőt ad!

tökéletes szőke hajszín 1

Bézs

A természetes szőke hajszín rengeteg nő álma! A bézs árnyalatokkal pedig egyszerűen nem lehet mellé lőni, hiszen ezek a semleges árnyalatokat hasonlítanak leginkább a nem festett hajszálakra! Ezek a színek idén hatalmas népszerűségnek fognak örvendeni, hiszen viseletük rendkívül könnyed, de teljesen más megjelenést kölcsönöz viselőjének!

tökéletes szőke hajszín

Hamvas szőke

Ez a speciális világos hajszíntrend sose megy ki a divatból. Kicsit komolyabb és konzervatívabb, persze színes ruhával, kiegészítőkkel ezt is máris bohókásabbá, lazábbá lehet varázsolni.  Leginkább a nyár típusúaknak áll nagyon jól a hideg hamvas szőke, akiknek szemszínük szürkés árnyalatú, de bátran hordhatja bárki, akinek megtetszik.

Meleg árnyalatok

tökéletes szőke hajszín

Méz szőke

A méz szőke természetes hatású meleg szőke hajszín! Az idei szőke hajszíntrendek egyik legszebb, legnatúrabb árnyalata, ami tökéletes döntés bárkinek. Abszolút befutó. Tavasz típusoknak pedig kifejezetten jól áll ez a színt. Azoknak, akik ebbe a típusba tartoznak, a legkülönlegesebb hajszínek is élővé, elevenné varázsolja megjelenésüket! Ha a szőke hajszín mellett döntenek, akkor nem ajánlott a hamvas szőke, hanem csak az eredeti, (amely gyakran a gyerekkori hajszínük is), a méz szőke árnyalat!

tökéletes szőke hajszín

Karamell szőke

A barnából a szőke hajszíntrend eléréséhez a legmegfelelőbb szín a karamell szőke. Az elragadó végeredményért első lépésként érdemes ezt választani, majd utána jöhetnek a még világosabb árnyalatok. A kevésbé merészek válasszanak pár melír csíkot vagy egy gyönyörű balayage ombre frizurát először. Ezzel a színnel biztosan nem nyúlunk mellé, szinte mindenkinek jól áll. Szuper választás! A szürke mindennapok, az unalmas hétköznapokat nagyon jól feldobja!

tökéletes szőke hajszín

Réz szőke

A szőke ezer árnyalatába tartozik az örök klasszikus, réz szőke, amely egy pici vöröses árnyalatot ad a hajszínnek, ezzel is játékosságot kölcsönöznek annak! Gyönyörű, ahogy megcsillan, tavasszal, nyáron a napfényben. A sztárok is odavannak, ezért az igazán különleges meleg szőke hajszíntrendért! Aki új külsőt szeretne annak szuper választás, megújítja az egész arcot, kinézetet.

 

A tökéletes végeredményért válaszd a minőséget!

Annak érdekében, hogy tökéletes végeredményt érhess el vendégeid haján, válaszd a minőséget! Olyan professzionális technikai megoldásokat és fejlesztéseket kínálunk a szakembereknek és vendégeinknek egyaránt, amelyek könnyen alkalmazhatóak, innovatívak és bizonyítottan csökkentik a környezetünkre gyakorolt káros hatásokat.

Tökéletes szőke hajszín

Decolorvit – tökéletes szőke hajszín, kíméletesen

Fodrászként szeretnéd a legjobbat nyújtani Vendégeid számára? A tökéletes szőke hajszín elkészítése mára már nem álom! Akkor válassz professzionális termékeket!tökéletes szőke hajszín

A tökéletes szőke hajszín elkészítéséhez válaszd Decolorvit Plus és Art termékeinket, amelyek kímélő hatásúak amellett, hogy gyors és eredményes hatást érhetsz el velük. A teljes kezelés akár 7 színárnyalat világosítását is lehetővé teszi. Minden technikához, minden előzőleg elképzelt eredményhez és minden hajszerkezethez megtalálható az ideális szőkítő termék. Ezek az aktív hatóanyagok teljes biztonság mellett garantálják számodra az egyenletes szőkítést és világosítást, alkalmazkodva a haj normál szerkezetéhez. A termék maximálisan személyre szabott kezelési lehetőségeket nyújt a high-tech eredmények és az igényes fodrászok követelményeihez igazítva.

Minden technikához, minden előzőleg elképzelt eredményhez és minden hajszerkezethez megtalálható az ideális szőkítő termék.

3 szőkítő készítmény és 4 színtelenítő oxidáló gél-emulzió áll rendekezésre a kimagaslóan biztonságos és egyszerű használathoz:

DECOLORVIT Plus – szőkítőpor az erős és gyors szőkítéshez
DECOLORVIT Scalp – fejbőr kímélő szőkítőpor vékonyszálú hajra, teljes kontrollal
DECOLORVIT Art – kímélő szőkítő krém
DECOLORVIT Active Use – speciális sárga tónus-semlegesítő, oxidáló gélemulziók

Mildtech – ammóniamentes szőkítés

tökéletes szőke hajszínTökéletes szőke hajszín? Nem álom többé! Tudatos vendégeid számára a legjobb megoldás a Mildtech termékcsalád lehet, amely ammónia nélkül eredményez tartós és intenzív színt. Természetes összetevőkkel dúsított, ammóniamentes, kellemes illatú, gyengéd kezelés a hajnak és a fejbőrnek egyaránt. Használatukkal lenyűgöző, tartós és professzionális eredmények érhetőek el.

Természetes, gyengéd kényeztetés a hajnak, hatékony esszenciákkal és aktív összetevőkkel dúsítva. Tökéletes egyensúlyt képez a technológia és a természet között a hajfestés, a szőkítés és a dauerolás terén.
A MILD TECH termékek bőrgyógyászatilag teszteltek és jóváhagyottak.

MildBlond – Porzásmentes szőkítőpor, ammónia nélkül

Rövid hatóidő mellett körülbelül 5-6 színmagasság világosítására alkalmas. Minden egyes szőkítési és melírtechnikával alkalmazható. Erős szerkezetű, fényes és ellenálló hajszerkezetet eredményez. A termék kellemes levendula illatú.

A selyemproteinekkel gazdagított formula megőrzi a haj eredeti szerkezetét a teljes szőkítési eljárás alatt is.
A kamilla és levendula kivonatok nyugtató és lágyító tulajdonságokkal bírnak.
A lila pigmentek semlegesítik a szőkítés során keletkezett aranysárgás reflexeket.
Nem csöpög, nem duzzad és nem szárít.

A szőke haj ápolása

A szőke festékek sokszor roncsolják, károsítják a hajszálakat, ezért nagyon fontos, hogy Vendégeid hajszálai megfelelő ápolást kapjanak. A PowerPlex termékcsalád kifejezetten a szőkített haj ápolására lett kifejlesztve, az új Plex technológiának köszönhetően innovatív és professzionális termék a piacon. Használata során behatol a hajszálak belsejébe és erősíti annak fehérjeszerkezetét, így a hajat fényessé és élettel telivé varázsolja. A PowerPlex családot megtalálod

PowerPlex – a hajszínváltoztatás elengedhetetlen kiegészítője

A hajszínváltoztatásokat Power Plex kötés-sokszorosító kezeléssel egészítsd ki, hogy még extrém szőkítés esetében is megmaradjon vendégeid hajszálainak rugalmassága, a szerkezeti kötések nem bomlanak szét, így könnyedén elérhető a tökéletes szőke hajszín!

A Power Plex úgy védi a hajszálakat a kémiai folyamatok közben, mint egy kis építész – azonnal pótolja az elveszett kötéseket a hajban.

Mi pontosan a POWERPLEX?

 • A legújabb, olasz színszakértők által kifejlesztett kötéssokszorosító technológia
 • Az új Plex technológiával kifejlesztett POWERPLEX innovatív és professzionális termék a piacon, amely más kezelésekkel együttműködve javítja azok kozmetikai hatásait
 • A termék természetes eredetű, úgy lett kifejlesztve, hogy mind a három fő alapszintre (megnyúlás-ellenállás  – rugalmasság – kopás-ellenállás) – amelyek felelősek a haj hatáserősségéért és szépségéért – kifejtse jótékony hatását.
 • Sokoldalú és különleges összetétele miatt valamennyi szolgáltatáshoz lehet használni, például tartós hajfestésnél és hajegyenesítésnél, szőkítésnél, dauerolásnál, színezésnél, keratinos tartós hajegyenesítésnél és szerkezetjavításnál is.

tökéletes szőke hajszín

Miért érdemes a POWERPLEXet választani?

 • óvja a hajat a károsodástól
 • megsokszorozza a kötéseket, és összeköti a sérült, felbomlott kötéseket
 • bármilyen hajkezelés alkalmával bevethető
 • a most divatos balayage ombre és pasztell festés során is ajánljuk
 • az összes hajtípus esetén alkalmazható

 

 

Hajszínváltoztatás – tökéletes végeredmény, kíméletesen

Colorevo

Magas színvonalú, professzionális színmegváltoztató kezelés, amely kézzel fogható előnyökkel jár a fodrász és a vendégek számára egyaránt. Garantálja a csillogó, gazdag és egymással harmonizáló színeket, mindezt teljes biztonság mellett. Minden hajtípushoz megfelelő és ideális az ősz haj tökéletes elfedésére is! tökéletes szőke hajszín

Ezek az eredmények kizárólag az élvonalbeli Ceraflux plus keramid technológiával és a COLOR DIFFUSION SYSTEM-mel valósíthatóak meg:

A Ceraflux plus® egy olyan keramid összetétel, amely egyedülálló újraépítő és szerkezetkiegyenlítő tulajdonságának köszönhetően csökkenti a hajszálak porozitását.

A COLOR DIFFUSION SYSTEM egységessé teszi a színbevonat felszívódását és elősegíti a szín egyenletes kötődését, a haj felületét pedig selymessé és csillogóvá varázsolja. Gondosan kidolgozott összetételű, kellemes illatú termék. Használatával kiszámítható és biztonságos, a színskálában meghatározott hajtincs színével megegyező végeredmény érhető el.

ONcare hajkezelés – a mindennapi hajápolás szépségrituáléja

 

tökéletes szőke hajszínA tökéletes szőke hajszín elkészítése mellett az utóápolásra is nagy hangsúlyt kell fektetni, hogy minél tovább megőrizze ragyogó fényét és selymes tapintását! A szőke haj utóápolásához a legjobb választás az ONcare Silver Gold és Color Care termékeink, amelyek biztosítják a szőke haj számára a tökéletes hidratálást. A fakó, élettelen és igénybe vett haj elsődleges problémája sok esetben a hidratáció hiánya. 

A dehidratáció a környezeti tényezők, a külső behatások vagy a nem megfelelő kozmetikai termékek használatának következtében ugyanúgy létre jöhet, mint a túlzott hőforrásnak való kitétel, a hormonális problémák vagy a helytelen táplálkozás miatt. 

tökéletes szőke hajszínA hajnak az emberi bőr hidratáltságának legalább kétszeresére van szüksége ahhoz, hogy erős, fényes és kezelhető maradjon. Az ONcare termékcsalád egyedi kezelések egész sorát kínálja, amelyek segítségével könnyedén és egyszerűen visszaállítható a haj természetes hidratáltságának és tápértékének optimális szintje.

 • szulfátmentes kondicionáló sampon használata minden nap
 • kéthetente proteines hajpakolás megerősíti a hajszálakat és segíti a színpigmentek tartósságát
 • 4-6 hetente újra kell festeni a töveket

 

 

Ha ezeket a lépéseket követed, valószínűleg neked sem lesz már nehéz dolgod, amikor a tökéletes szőke hajat szeretnéd elkészíteni. Válaszd professzionális termékeinket, hogy tökéletes, intenzív színeket kapj! A vendégeid garantáltan elégedettek lesznek!

Az ONcare termékcsaládot ITT, a MildTech termékcsaládot ITT, a PowerPlex termékcsaládot ITT, a Colorevo termékeket ITT, a Decolorvit termékcsaládot pedig ITT találod.

Válaszd a minőséget, a tökéletes szalonélményért!

Hair Store Hajápolási szaküzlet és hajszalon
1026 Szilágyi Erzsébet fasor 121.

Információ és időpontok előjegyzése telefonon: 06 20 5474 611, vagy hairstore.szakuzlet@gmail.com email címen.
Nyitva tartás: H-P: 10.00-19.00 / Sz: 10.00-15.00 / V: zárva

Fodrászként szeretnéd vendégeid számára is a legjobb megoldásokat és minden igényüket kielégítő ápolást nyújtani tincseiknek?

Vedd fel velünk a kapcsolatot:
info@selective.hu
+36 (20) 377-7888

-10 % KEDVEZMÉNY*

Iratkozz fel hírlevelünkre és szerezd

meg a -10 %-os kupont.

*A kiállítástól számított 30 napig érvényes.
Kizárólag egyszeri, online felhasználásra.

Sikeresen feliratkozott a hírlevélre

Hiba történt a kérés elküldése közben. Kérlek próbáld újra.

Selective Professional will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
You don't have permission to register

Reset Password