fbpx
FEL

A tökéletes megjelenés minden nő álma, amelyből a tökéletesen sima haj sem maradhat ki. Mindenki arról álmodozik, hogy a frizurája egészséges, tündöklő és ragyogó fényű legyen. Azonban nagyon kevesen vannak megelégedve hajunk állapotával, és úgy érzik, mindig lehetne simább, szebb és fényesebb. Milyen szabályokat kell betartani, és mire kell odafigyelni, hogy tökéletesen sima haj legyen a végeredmény? Többek között erről is lerántottuk a leplet, hogy a tökéletes megjelenés ne legyen álom többé!

tökéletesen sima haj 1

A megfelelő hajápolás

A tökéletesen sima haj és az egészséges hajszerkezet eléréséhez fontos, a megfelelő hajápolás. Mivel a haj folyamatosan ki van téve a káros környezeti hatásoknak, melyek roncsolhatják szerkezetét. Valamint a hajformázó eszközök, a hajvasalók és a hajszárítók sem jelentik a legjobb alternatívát, ha szeretnénk a haj állapotát  szem előtt tartani! A kulcs itt is a mértékletesség, valamint a hajvédő és hajápoló termékek fokozott használata, mint a hővédő termékek és pakolások. Hidd el, a hajad meghálálja.

tökéletesen sima haj 2

Rendszeres hajvágás

A haj megfelelő állapotának fenntartása érdekében a rendszeres hajvágás is segíthet, hiszen a hajszálak csak akkor képesek növekedni, ha folyamatosan el van távolítva a töredezett hajvég. Amennyiben a rendszeres hajvágás elmarad, úgy a töredezett végek száma egyre nagyobb ütemben szaporodik, és végső soron egyre többet is kell levágni belőle, így pedig a hajvégek rossz állapota miatt a tökéletes sima haj elérése szinte lehetetlen. Havonta vagy kéthavonta érdemes levágatni a károsodott részeket, hiszen így lesz gyorsabb ütemben növekedő, és egészséges a haj! A károsodott hajvégeknek menniük kell!

tökéletesen sima haj 3

Szárítsd, ahogy egy profi

A megfelelő beszárítás során rengeteg dologra oda kell figyelni! Nem szabad elhamarkodni a folyamatot, vizes hajon felesleges elkezdeni a hajkefés beszárítást, hiszen a tökéletes végeredményt akkor éred el, ha a törölköző száraz hajat egy kicsit hagyod “levegőn” is száradni, esetleg hajszárítóval is rásegíthetsz a folyamatra, a hajkefét pedig csak akkor szabad használni, amikor a haj már 70%-ban száraz!
A megfelelő technika nélkül nem a kívánt eredményt fogod elérni: a beszárítást mindig a töveknél kezdd és úgy haladj a hajvégek felé a formázással, esetleg, ha szükség van rá, ismételd meg a folyamatot! Az sem mindegy, hogy milyen hajkefével dolgozol: a fémet tartalmazó hajformázó jobban felforrósodhat, mint a természetes anyagból készült, így jobban károsíthatja a hajat is!
Ha pedig biztosra szeretnél menni, és tökéletesen sima hajra vágynál jelentkezz be hozzánk az Alpha Keratin professzionális hajegyenesítő kezelésre, vagy ajánld fodrászodnak!

A tökéletes végeredményért válaszd a minőséget!

Annak érdekében, hogy tökéletes eredményt érhess el, válaszd a minőséget! Olyan professzionális technikai megoldásokat és fejlesztéseket kínálunk a szakembereknek és vendégeinknek egyaránt, amelyek könnyen alkalmazhatóak, innovatívak és bizonyítottan csökkentik a környezetünkre gyakorolt káros hatásokat.

Alpha Keratin – vegán keratinos hajegyenesítő kezelés

Erőteljes göndörödést gátló hatásával egyenesíti, kisimítja és regenerálja az igénybe vett hajat, 12 hétnél is tovább tartó eredményt garantálva.

tökéletesen sima haj 4Az α-keratin igazi úttörőnek számít a hajegyenesítés világában: a kezelés alapját a magas minőség, a kiváló teljesítmény és a biztonsági előírásoknak való megfelelés adja. Ennek köszönhetően még  a legkörnyezettudatosabb vendégek igényeit is maradéktalanul kielégíti.

Az α-keratin kizárólag növényi keratint tartalmaz, egy búzából és szójából származó aminosav-komplexet, amely tökéletesen helyettesíti a hagyományos, állati eredetű keratint, biztonságos és kíméletes megoldást kínálva a fogyasztók számára.

Zöld-technológia. A technológia és a természet találkozása. Innováció a hajegyenesítés világában.

Különleges hatóanyagai a maguk helyreállító és kondicionáló tulajdonságaival mélyen behatolnak a hajszálakba, kifejtve jótékony hatásukat, tiszteletben tartva természetes környezetünket és fogyasztóink biztonságát.

A termék hatékonyságát speciális laboratóriumokban végzett tesztek bizonyítják.

Miért is válaszd az Alpha Keratint?

  • búzából és szójából álló aminosav komlexet, tartalmaz amely tökéletesen tökéletesen sima haj 5megegyező karakterű az állati keratinnal
  • segít a hajszerkezet helyreállításában
  • gubanctalanító hatásának köszönhetően a haj könnyebben kezelhetővé válik
  • formaldehid és parabén-mentes
  • bőrgyógyászatilag tesztelt
  • egyszerűen használható

 

Ha szeretnél még többet megtudni Alpha Keratin termékcsaládunkról, IDE kattintva bővebb információkhoz juthatsz! 

 Válassz professzionális termékeink közül, hogy pontosan azt az eredmény érhesd el, amit szeretnél! Biztonságban szeretnéd tudni tincseidet,és szeretnéd, hogy frizurájuk mindig gyönyörű, élettel teli és selymesen puha lehessen?

A tökéletes végeredményért válaszd a minőséget!

Hair Store Hajápolási szaküzlet és hajszalon
1026 Szilágyi Erzsébet fasor 121.

Információ és időpontok előjegyzése telefonon: 06 20 5474 611, vagy hairstore.szakuzlet@gmail.com email címen.
Nyitva tartás: H-P: 10.00-19.00 / Sz: 10.00-15.00 / V: zárva

Fodrászként szeretnéd vendégeid számára is a legjobb megoldásokat és minden igényüket kielégítő ápolást nyújtani tincseiknek?

Vedd fel velünk a kapcsolatot:
info@selective.hu
+36 (20) 377-7888

You don't have permission to register

Reset Password