fbpx
FEL

thePIGMENTS all COLORS kit – teljes színpaletta (7 szín)

41,860 Ft

EGY ÚJ TAPASZTALAT A HAJFESTÉS VILÁGÁBAN

 

Vásárold meg együtt mind a hét színt BEVEZETŐ ÁRON!

 

Sokoldalúan felhasználható hajszínt változtató rendszer, amely más professzionális termékekkel együtt alkalmazható, hogy egy új hajfestés
jöjjön létre.
Tiszta pigmentek melyek, bármilyen típusú, természetes és festett hajhoz, különféle színek és árnyalatok létrehozásához, a nem kívánt színárnyalatok semlegesítésére, a csillogó hatás visszanyeréséhez, a hajszín élénkségének két szín megváltoztatás közötti fokozásához, valamint ahhoz, hogy a haj
hihetetlenül egészséges, lágy és fényes legyen.

A tökéletességet fokozni képes 7 tiszta pigment, a fényesség és a hidratálás egyesülése, amely túllép a kolorimetria törvényeinek határán.
A THE PIGMENTS minden alkalmazás után azonnal fényessé teszi és szemmel láthatóan javítja a haj minőségét.

HIDRATÁLÁS Folyamatosan táplálja, hidratálja és mélyrehatóan kondicionálja a hajat
RAGYOGÁS Biztosítja a csillogó és élénk hatású azonnali ragyogó hajszínt
TARTÓSSÁG Megduplázza a tartósságot, biztosítja a tökéletes, intenzív és ragyogó hajszínt és megakadályozza, hogy a színintenzitás idővel elhalványuljon.

 

EXTRÉM HAJFESTÉS

 Több hajmosás után sincs elhalványuló hatás.
 A hajfestés után az eredmény mélyrehatóbb lesz, a haj hihetetlenül élénkké, ragyogóvá válik.
 Sokoldalú használatuknak köszönhetően lehet a színekkel játszani.
 Egymással összekeverhetők, amelynek eredményképpen a technikai munkát egyedivé lehet tenni.

KONCENTRÁLT KEZELÉS
 Még a leg sérültebb hajnak is megháromszorozza az erejét és a selymességét
 Megvédi a hajat a beszárítás során
 Segítségével a haj testessé, teltté válik

The TECHNOLOGY
E:Energy
Több elemből álló fehérjealapú összetétel, amely a haj szépségének három alapvető paraméterére hat: az erőre, a rugalmasságra és a ragyogásra. Az exkluzív összetétel a hajon filmréteget alkot, a hajat megvédi és belülről is erősíti.

 Jelentősen javít a rendkívül sérült haj állapotán is. A hajat megszépíti és egészségessé teszi.
 Intenzíven kondicionálja a hajat és azonnal növeli a haj rugalmasságát

 Kiemeli a hajszínt, a hajat ragyogóan csillogóvá teszi

C: Color
Szabadalmaztatott folyékony technológia, amelynek segítségével csillogóbb, élénkebb és tartósabb hajszínt lehet létrehozni. A hajfestéket hatékonyabbá teszi, a haj bársonyosan puha lesz tőle. A hajat táplálja és erős mértékben kondicionálja.
 Élénkebb, gazdagabb és intenzívebb hajszín
 A haj 3-szor lágyabb lesz tőle
 Kiválóan kondicionálja a rendkívül száraz hajrostokat is

H: Hydration
A  thePIGMENTS hidratáló tulajdonságának köszönhetően segíti a hajban felszívni a nedvességet, a hajat alaposan kondicionálja és könnyen fésülhetővé teszi.
 Csökkenti az elektrosztatikus feltöltődést
 Segítségével a haj testessé, teltté válik
 Javítja a hidratációt és megkönnyíti a fésülhetőséget

THE GOLD

Az arany a ragyogás színe, csillogóvá teszi és harmonizálja a világosabb színárnyalatokat.

Az arany és bézs színcsoport színei a segítségével intenzívebbé válnak. Egyedivé teszi a réz és a sokszínű színcsoport színeit. Használata a Superblonddal optimalizálható. Felélénkíti az aranyszínű színárnyalatokat, és crazy gold hatást hoz létre a szőkített hajon.
A következő színekkel keverhető össze: the red, the blue, the grey, the green, the violet és the copper

THE COPPER

A réz letagadhatatlanul az igazi színárnyalat.

Kiemeli a réz minden árnyalatát, ugyanakkor fokozza és egyedivé teszi az arany, a vörös és a sokszínű színcsoport színeit. A halvány réz árnyalatok révén melegebbé és fényesebbé varázsolja a természetes színárnyalatokat. Felélénkíti a réz színtónust a kifakult hajszínen. A szőkített hajon előhívja a réz egészen a shock/crazy rézig terjedő árnyalatait.
A következő színekkel keverhető össze: the red, the gold, the blue, the grey

THE RED

A vörös a szenvedély színe. A határokat nem ismerő extra szín.

Fokozza a vörös, réz és violett színcsoport színeit. A halvány vörös színárnyalatok segítségével ragyogóvá és melegebbé teszi a természetes árnyalatokat, felélénkíti az elhalványult vörös színtónusokat. A szőkített hajon előhívja a vörös egészen a shock/crazy vörösig terjedő árnyalatait. A következő színekkel keverhető össze:  the gold, the blue, the violet, the copper

THE VIOLET

Eleganciát és karaktert fejez ki.

Megtartja és fokozza a violett, a mahagóni és a sokszínű színcsoport színeit. Egyedivé teszi a vörös színcsoport színeit. Hűvösebbé teszi a világosabb színárnyalatokat a szürke színcsoportban. Semlegesíti a meleg színárnyalatokat, hogy hidegebb színárnyalatokat lehessen létrehozni. Felélénkíti a violett színárnyalatokat a kifakult hajszínen. Egyedivé teszi a vörös színárnyalatokat. A szőkített hajon előhívja a violett egészen a shock/crazy violettig terjedő árnyalatait.
A következő színekkel keverhető össze: the red, the blue, the grey

THE BLUE

A legintenzívebb és leghűvösebb színárnyalat.

Ideális a természetes, szürke, bézs és sokszínű színcsoport színeinek egyedivé tételéhez, különösen a sötétebb színárnyalatokban, hogy azokat hűvösebbé tegye. Semlegesíti a meleg színárnyalatokat, hogy természetes hideg színárnyalatok jöhessenek létre. A szőkített hajon előhívja a kék egészen a shock/crazy kékig terjedő árnyalatait. A következő színekkel keverhető össze: the red, the gold, the grey, the green, the violet, the copper

THE GREY

A hűvös elegancia színe.

Ahhoz, hogy a szürke színárnyalatot növelje, egyedivé teszi a természetes, hamvas, bézs és sokszínű színcsoport színeit, különösen a világos színárnyalatokban. Semlegesíti a meleg színárnyalatokat és kihangsúlyozza a hideg színárnyalatokat. A szőkített hajon előhívja a szürke egészen a shock/crazy ezüstig terjedő árnyalatait.
A következő színekkel keverhető össze: the gold, the blue, the violet, the copper

THE GREEN

Sokoldalú és hűvös színárnyalat.

A hűvös színárnyalat erősebbé tételéhez egyedivé teszi a természetes, szürke, bézs és sokszínű színcsoport színeit, különösen a közepes színárnyalatokat. Semlegesíti a meleg színárnyalatokat a természetes, szürke és sokszínű színcsoport színeinél. A szőkített hajon előhívja a zöld egészen a shock/crazy zöldig terjedő árnyalatait.
A következő színekkel keverhető össze: the gold, the blue

 

 

A thePIGMENTS-et kétféleképpen lehet használni

  1. A hajfestékkel együtt használva

A pigmentek a Colorevo és a Reverso oxidációs festékkel együtt alkalmazva lehetővé teszik a hajszín mélységének fokozását, gazdagítják a színárnyalatokat, elektromos rezgéseket bocsátanak ki és kihangsúlyozzák a haj ragyogását.

2. A hidratáló és hajszerkezet javító szolgáltatásokkal együtt használva

Ha a festett hajon az ONcare, Hemp Sublime és Pearl Sublime termékekkel együtt használják, a pigmentek korrigálják a nem kívánt színárnyalatokat, élénkebbé teszik a hajszínt, hidratálják a hajat, valamint javítják a sérült haj szerkezetét, amelynek eredményeképpen a haj egészséges, selymes és fényes lesz. A szőkített hajon ideiglenes divathatásokat hoznak létre, ugyanakkor megőrzik a haj egészségét.

 

 

- +
You don't have permission to register

Reset Password