fbpx

A kosár üres!

Fel

Termékeink

  /    /  Akciók, csomagajánlatok  /  LOVE IS IN REPAIR

LOVE IS IN REPAIR

Erőtlenné vált, sérült, töredezett hajra

10,166 Ft

Az ONCARE REPAIR az erőtlenné vált, sérült, töredezett és töredezésre hajlamos, porózus hajra tervezett termékcsalád. A shea vaj, a zöld tea, a kamélia és a hidrolizált növényi proteinek kombinált hatása közvetlenül a haj szerkezetére hat, a gyökerektől kezdve regenerálja a hajszálakat, hogy a haj hosszabb ideig ragyogó és egészséges maradjon.

Aktív összetevők: Shea vaj, Zöld tea, Kamélia, Hidirolizált növényi proteinek

A csomag tartalma:

- +

Leírás

POP ONCARE LOVE IS IN REPAIR CSOMAG

A gyenge, sérült, töredezett és töredezésre hajlamos, porózus hajra tervezett termékcsalád. A shea vaj, a zöld tea és a kamélia kombinált hatása közvetlenül a haj szerkezetére hat, a gyökerektől kezdve regenerálja a hajszálakat, hogy a haj hosszabb ideig ragyogó és egészséges maradjon. Ideális a gyenge, töredezett haj regenerálására, ellenállóképességének és rugalmasságának javítására.

Exkluzív tápláló összetétele megakadályozza a töredezett hajvégek kialakulását és segíti a haj növekedését.

Az ONCARE REPAIR termékek  használatával a haj egészségessé válik, visszanyeri puha tapintását, erejét és fényét.


Brossúra megtekintése


CSOMAG TARTALMA:

KINEK?

Fejbőrtípus: minden fejbőrtípus

Hajszín: minden hajszín

Hajtípus: minden hajtípus

Hajprobléma: erőtlenné vált, száraz, fénytelen, sérült, töredezett, nehezen kezelhető, kócosodásra és töredezésre hajlamos, porózus hajra


HATÁSA:

  • helyreállítja a sérült, töredezett haj egészségét,
  • javítja a haj ellenálló képességét,
  • visszaadja erejét, fényét, rugalmasságát és puha tapintását,
  • megakadályozza a töredezett hajvégek kialakulását.
  1. Tisztításhoz és a szennyeződések eltávolításához vidd fel a kellő mennyiségű ONCARE REPAIR SHAMPOO-t a benedvesített hajra. A fejbőrt gyengéden masszírozva habosítsd fel, majd alaposan öblítsd le. Kezeléshez ismételd meg a műveletet, végül alaposan öblítsd le.
  2. Közvetlenül samponnal történő hajmosás után vidd fel a ONCARE REPAIR BALM-ot a nedves hajra. Hagyd 2-3 percig hatni – mélyrehatóbb hidratálásért 5 percig, majd alaposan öblítsd le.

ONCARE REPAIR A KÜLÖNBÖZŐ VEGYI ANYAGOK, A HAJSZÁRÍTÓ, A HAJVASALÓ HASZNÁLATA MIATT, TÚLZOTT IGÉNYBEVÉTELNEK KITETT, HELYREÁLLÍTÁSRA ÉS REVITALIZÁCIÓRA SZORULÓ HAJ MÉLYRE HATÓ ERŐSÍTÉSÉRE, EGÉSZSÉGÉNEK MEGŐRZÉSÉRE.

A gyenge, sérült, töredezett és töredezésre hajlamos, porózus hajra tervezett termékcsalád. A shea vaj, a zöld tea és a kamélia kombinált hatása közvetlenül a haj szerkezetére hat, a gyökerektől kezdve regenerálja a hajszálakat, hogy a haj hosszabb ideig ragyogó és egészséges maradjon. Exkluzív tápláló összetétele megakadályozza a töredezett hajvégek kialakulását és segíti a haj növekedését, ellenállóképességének és rugalmasságának javulását.

Az ONCARE REPAIR termékek használatával a haj egészségessé válik, visszanyeri puha tapintását, erejét és fényét.


ONCARE REPAIR TERMÉKCSALÁD TAGJAI:

NÉLKÜLÖZHETETLEN ÖSSZETEVŐK

SHEA VAJ, A NŐK ARANYA

A zsírsavakban, fitoszterolokban, A- és  E-vitaminban  gazdag  shea  vaj  a szépség igazi szövetségese. Javító, védő, tápláló, rugalmasságot adó, hidratáló és gyulladáscsökkentő tulajdonságainak köszönhetően új erőt kölcsönöz a hajnak.

HIDROLIZÁLT NÖVÉNYI PROTEINEK EREJE

A búzából és rizsből származó fehérjék hidratáló és tápláló hatásúak. Feltöltik a haj szerkezetét, új erőt és vitalitást adnak.

ZÖLD TEA ÉS KAMÉLIA KÍMÉLETES REGENERÁLÓ HATÁSA

A zöld tea és kamélia természetes tulajdonságainak köszönhetően hidratál, csillogóvá és kezelhetővé varázsolja a hajat. Megakadályozza a töredezett hajvégek kialakulását és elősegíti a haj növekedését.

KULCS ÖSSZETEVŐK

shea vaj, hidrolizált növényi protein, zöld tea, kamélia

TELJES ÖSSZETEVŐLISTA

Hamarosan…

Érdekelhetnek még…

Reset Password