fbpx

A kosár üres!

Fel

Termékeink

  /    /  the PIGMENTS  /  thePIGMENTS BLUE – kék

thePIGMENTS BLUE – kék

9,695 Ft

Tiszta pigment  bármilyen típusú, természetes és festett hajhoz.

Különféle színek és árnyalatok létrehozásához, a nem kívánt színárnyalatok semlegesítésére.

Csillogó hatás visszanyeréséhez, a hajszín élénkségének két szín megváltoztatás közötti fokozásához, valamint ahhoz, hogy a haj hihetetlenül lágy és fényes legyen.

- +

Leírás

thePIGMENTS BLUE – kék

Tiszta pigment  bármilyen típusú, természetes és festett hajhoz.

Sokoldalúan felhasználható hajszínt változtató rendszer, amely más professzionális termékekkel együtt is alkalmazható. A tökéletességet 7 tiszta pigment képes fokozni, mellyel túlléphetünk a kolorimetria törvényeinek határán.

Használhatod tartós hajfestékbe keverve, a különféle színek és árnyalatok létrehozásához, nem kívánt színárnyalatok semlegesítésére.

Használhatod pakolásba keverve is, a csillogó hatás visszanyeréséhez, a hajszín élénkségének két szín megváltoztatás közötti fokozásához, valamint ahhoz, hogy a haj hihetetlenül lágy és fényes legyen.

 

thePIGMENTS minden alkalmazására jellemző:

  • HIDRATÁLÁS: Folyamatosan táplálja, hidratálja és mélyrehatóan kondicionálja a hajat
  • RAGYOGÁS: Biztosítja a csillogó és élénk hatású azonnali ragyogó hajszínt
  • TARTÓSSÁG: Megduplázza a tartósságot, biztosítja a tökéletes, intenzív és ragyogó hajszínt és megakadályozza, hogy a színintenzitás idővel elhalványuljon.

 

 

thePIGMENTS BLUE – kék

A legintenzívebb és leghűvösebb színárnyalat.

Ideális a természetes, szürke, bézs és sokszínű színcsoport színeinek egyedivé tételéhez, különösen a sötétebb színárnyalatokban, hogy azokat hűvösebbé tegye. Semlegesíti a meleg színárnyalatokat, hogy természetes hideg színárnyalatok jöhessenek létre. A szőkített hajon előhívja a kék egészen a shock/crazy kékig terjedő árnyalatait. A következő színekkel keverhető össze: the red, the gold, the grey, the green, the violet, the copper

 

 

Használati utasítását itt tudod megtekinteni.

 

Érdekelhetnek még…

Reset Password