fbpx

A kosár üres!

Fel

Termékeink

  /    /  DECOLORVIT  /  Plus, univerzális szőkítőpor, 500g

Plus, univerzális szőkítőpor, 500g

11,569 Ft

Kompakt, porzás-mentes szőkítőpor az erőteljes és gyors színtelenítéshez.

Garantálja a természetes és festett haj egységes színtelenítését.
Az Active Use oxidálóval keverve, akár 7 színmélység világosítására is alkalmas. Speciális hatóanyagainak köszönhetően biztosítja az egészséges hajszerkezetet, magas fényű, egyenletes világosítást. A kompakt, homogén krém könnyedén felvihető és kenhető, ezáltal tökéletesen fedi a hajszálakat. Kék pigment tartalma miatt a szőkítés során semlegesíti a nemkívánatos aranysárga reflexeket és tónusokat. Bármelyik technikához: részleges- vagy teljes színtelenítéséhez, szőkítéshez és melírozáshoz egyaránt ideális.

A termék kellemes zöldalma illatú.

Hatóanyagok: Guar gumi, Lactosafe®, Setakol® selyemkivonat, speciális gabona fehérjék

- +

Leírás

DECOLORVIT PLUS univerzális szőkítőpor, 500 g

Kompakt, porzás-mentes szőkítőpor az erőteljes és gyors színtelenítéshez.

Garantálja a természetes és festett haj egységes színtelenítését.
DECOLORVIT Active Use színelőhívó oxidálóval keverve akár 7 színmélység világosítására is alkalmas. Speciális hatóanyagainak köszönhetően biztosítja az egészséges hajszerkezetet, magas fényű, egyenletes világosítást. A kompakt, homogén krém könnyedén felvihető és kenhető, ezáltal tökéletesen fedi a hajszálakat. Kék pigment tartalma miatt a szőkítés során semlegesíti a nemkívánatos aranysárga reflexeket és tónusokat. Bármelyik technikához: részleges- vagy teljes színtelenítéséhez, szőkítéshez és melírozáshoz egyaránt ideális.

A termék maximálisan személyre szabott kezelési lehetőségeket nyújt a high-tech eredmények és az igényes fodrászok követelményeihez igazítva.

Kellemes zöldalma illatú.

 

A szőkítési folyamat még biztonságosabbá tételéhez javasoljuk a POWERPLEX® új kötéseket képző technológia használatát. A POWERPLEX® megakadályozza a haj károsodását és töredezését. Mindössze két egyszerű lépésben új erőt és vitalitást ad a hajnak.

 

 

Hatóanyagok:

  • Guar gumi – Ázsiából származó növényi kivonat, amelynek fontos tulajdonsága, hogy képes helyreállítani a hajszálak felületén a károsodott hydro-lipid filmréteget
  • a Lactosafe® – a gyümölcsök jótékony zsírsav tartalma
  • a Setakol® selyemkivonat – biológiai védőréteget képez a haj és fejbőr felületén
  • a speciális gabona regeneráló hatású fehérjéi

 

 

Az optimális eredmény eléréséhez a DECOLORVIT PLUS univerzális szőkítőpor mellé minden esetben a DECOLORVIT Active Use színelőhívó oxidálót keverj.

 

Kiszerelés: 500 g

 

+1 Tipp: Szőkítésnél használj melírfólia helyett FREE FOIL fólia helyettesítő adalékanyagot, melynek segítségével foltosodás nélkül közvetlenül egymásra rétegelheted a különböző színű tincseket 4 eltérő színmélységig.

 

 

INGREDIENTS: POTASSIUM PERSULFATE, AMMONIUM PERSULFATE, SODIUM SILICATE, SODIUM STEARATE, MAGNESIUM CARBONATE HYDROXIDE, HYDRATED  SILICA, CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA (GUAR) GUM, CYCLODEXTRIN, SODIUM PERSULFATE SORBITOL, TETRASODIUM EDTA, SODIUM LAURYL SULFATE, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77007 (ULTAMARINES).

Érdekelhetnek még…

Reset Password