fbpx

A kosár üres!

Fel

Termékeink

  /    /  DECOLORVIT  /  MildBlond ammónia mentes szőkítőpor, 250g

MildBlond ammónia mentes szőkítőpor, 250g

6,135 Ft

Ammónia nélküli szőkítőpor

Természetes, gyengéd kényeztetés a hajnak, hatékony esszenciákkal és aktív összetevőkkel dúsítva. Tökéletes egyensúlyt képez a technológia és a természet között a hajfestés, a szőkítés és a dauerolás terén. Biztosítja számodra a tökéletesen szőke árnyalatokat, teljes biztonság mellett. Akár 6 tónus világosítására is képes, mindössze 30 perc leforgása alatt.

Bőrgyógyászatilag tesztelt.

- +

Leírás

MildBlond ammónia mentes szőkítőpor, 250g

Egy leheletnyi frissesség a hajnak, amely gyengéd, mégis hatékony. Tartós és féltartós hajfestékek a Selective Professional-től, amelyeket a természet eleganciája ihletett. Használatukkal lenyűgöző, tartós és professzionális eredmények érhetőek el.

Innovatív, ammónia mentes szőkítőpor, amely biztosítja számodra a tökéletesen szőke árnyalatokat, teljes biztonság mellett. Akár 6 tónus világosítására is képes, mindössze 30 perc leforgása alatt.

Természetes, gyengéd kényeztetés a hajnak, hatékony esszenciákkal és aktív összetevőkkel dúsítva. Tökéletes egyensúlyt képez a technológia és a természet között a hajfestés, a szőkítés és a dauerolás terén.
Bőrgyógyászatilag teszteltek és jóváhagyottak.

 

Az optimális eredmény eléréséhez a MildBlond ammónia mentes szőkítőpor mellé a REVERSO oxidálószert használd

 

A szőkítési folyamat még biztonságosabbá tételéhez javasoljuk a POWERPLEX® új kötéseket képző technológia használatát. A POWERPLEX® megakadályozza a haj károsodását és töredezését. Mindössze két egyszerű lépésben új erőt és vitalitást ad a hajnak.

 

+1 Tipp: Szőkítésnél használj melírfólia helyett FREE FOIL fólia helyettesítő adalékanyagot, melynek segítségével foltosodás nélkül közvetlenül egymásra rétegelheted a különböző színű tincseket 4 eltérő színmélységig.

 

Érdekelhetnek még…

Reset Password