fbpx

A kosár üres!

Fel

Termékeink

  /    /  Szőkítés, pigment eltávolítás  /  POWERPLEX BLEACHING POWDER, 500g

POWERPLEX BLEACHING POWDER, 500g

Hajkötés képző szőkítőpor

13,975 Ft

Sérült hajszerkezet esetén is biztonsággal alkalmazható szőkítőpor, az akár 8 árnyalattal világosabb színeredményért. A benne található innovatív cukorkomplexnek köszönhetően nagyfokú kondicionáló, hidratáló és védő tulajdonságokkal rendelkezik. A POWERPLEX OXY-val együtt használva garantálja a hajszálak maximális védelmét a teljes szőkítő folyamat során.

Lágyságot, vitalitást és rendkívüli fényt kölcsönöz a hajnak. Különleges eredményeket garantál minden szőkítő technikával alkalmazva.

- +

Leírás

POWERPLEX BLEACHING POWDER, 500g

Fényesség, szépség és védelem egyetlen megoldásban. A benne található magas kondicionáló, hidratáló és védő hatású, innovatív cukor komplexnek köszönhetően a POWERPLEX Bleaching Powder biztosítja a hajszerkezet tökéletes védelmét, anti-yellow pigment tartalma pedig garantálja a ragyogóbb és világosabb szőke hajszínt.

Egyenletes és egységes szőkítés, akár 8 tónusig.

Nem fém tálban keverd el a POWERPLEX BLEACHING POWDER-t és a POWERPLEX OXY-t, majd vidd fel az elegyet a választott technikának megfelelően a hajra. A hatóidő alatt folyamatosan szellőztesd a hajat és ellenőrizd állapotát. A megfelelő eredmény elérésével, de legkésőbb a javasolt maximális ható idő lejártával alaposan mosd ki a hajból.

Keverési arány (szőkítőpor:oxy): 

  • Standard: 1:2 arány
  • Egyéni: 1:1 vagy 1:1,5 arány

Hatóidő: max. 45 perc

+1 Tipp: Szőkítésnél használj melírfólia helyett FREE FOIL fólia helyettesítő adalékanyagot, melynek segítségével foltosodás nélkül közvetlenül egymásra rétegelheted a különböző színű tincseket 4 eltérő színmélységig.


FIGYELMEZTETÉSEK:

  • Sebes vagy irritált fejbőrön NE alkalmazd a készítményt.
  • A javasolt maximális hatóidőt NE lépd túl.
  • Az oxidálószer erősségét mindig a kezelendő haj típusának megfelelően válaszd ki.
  • A magasabb erősségű oxidálószer használata nem eredményez erősebb hatásfokot, csak gyorsabb reakciót.
  • Használat közben mindig viselj védőkesztyűt.

INNOVATÍV PROFESSZIONÁLIS KEZELÉS, BÁRMILYEN TECHNIKAI SZOLGÁLTATÁSHOZ.

Javítja a kozmetikai eredményt és megelőzi a haj sérülését, töredezését.

A kémiai kezelések megváltoztathatják vagy károsíthatják a keratin szerkezetet, ami a fehérjekötések felbomlásához vezethet, és hajhullást okozhat. A POWERPLEX védi a fehérje kötéseket, javítja a korábbi kezelések által károsított hajszerkezet állapotát, és új kötéseket hoz létre az aminosavláncok között.

Nem tartalmaz: színezékeket, formaldehidet, parabéneket, valamint állati eredetű összetevőket.

AKTÍV ÖSSZETEVŐK

Powerplex Kompex
fehérje, mely könnyen behatol a hajszálakba, így erőt, fényt és védelmet ad. Csökkenti a kémiai kezelések, a környezeti igénybevétel vagy a formázás okozta károkat.

Cukor Komplex
magas kondicionáló, hidratáló és védő hatás, a teljes szőkítési folyamat során.

Hamarosan…

Érdekelhetnek még…

Reset Password