fbpx
Fel

Termékeink

  /    /  POWERPLEX  /  PowerPlex szőkítőpor, 500g

PowerPlex szőkítőpor, 500g

13,857 Ft

Sérült hajszerkezet esetén is biztonsággal alkalmazható szőkítőpor

POWERPLEX szőkítőpor, akár 8 árnyalattal világosabb színeredményt biztosít, miközben nem roncsolja a hajszálak szerkezetét.  A benne található innovatív cukorkomplexnek köszönhetően nagyfokú kondicionáló, hidratáló és védő tulajdonságokkal rendelkezik. A POWERPLEX OXY-val együtt használva garantálja a hajszálak maximális védelmét a teljes szőkítő folyamat során.

Lágyságot, vitalitást és rendkívüli fényt kölcsönöz a hajnak. Különleges eredményeket garantál minden szőkítő technikával alkalmazva.

- +

Leírás

Leírás

PowerPlex szőkítőpor, 500g

A PowerPlex technológia egy olyan innovatív, professzionális kezelés, amely minden technikai szolgáltatással szinergiában működik, növeli azok kozmetikai hatásait miközben megvédi a hajszálak szerkezetét.

Az egyedülálló formula olyan innovatív, szabadalmaztatott molekulát tartalmaz, amely természetes eredetű, a haj erejéért és szépségéért felel.

POWERPLEX könnyedén behatol a hajszálakba, új kötéseket hozva létre a a haj fehérje szerkezetével. Megvédi a hajat a roncsolódástól, erőt és vitalitást kölcsönöz a frizurának. Javítja a sérült haj szerkezetét, és javítja a kémiai szolgáltatások kozmetikai hatásait.

POWERPLEX sokoldalú, speciális formulája lehetővé teszi az összes kémiai szolgáltatás használatát, javítva azok teljesítményét. Alkalmazható festés, szőkítés estén, tartós és féltartós dauer valamint tartós hajegyenesítő kezelések kiegészítéseként is.

Nem tartalmaz: tartósítószereket, amelyek felszabadítják a formaldehidet, a parabéneket, az állati eredetű összetevőket. A POWERPLEX ideális a kémiailag kezelt vagy sérült hajszerkezet esetén, amely további védelmet és vitalitást igényel.

POWER IN THE HAIR. A kémiai kezelések megváltoztathatják vagy károsíthatják a keratin szerkezetet, ami a fehérjekötések töréséhez vezethet, és hajhullást okozhat. A POWERPLEX megvédi a fehérje kötéseket, javítja a korábbi kezelések által károsított hajszerkezet állapotát, és új kötéseket hoz létre az aminosav láncok között.

A POWERPLEX szőkítőpor, akár 8 árnyalattal világosabb színeredményt biztosít, miközben nem roncsolja a hajszálak szerkezetét, így sérült hajszerkezet esetén is biztonsággal alkalmazható. 

A benne található innovatív cukorkomplexnek köszönhetően nagyfokú kondicionáló, hidratáló és védő tulajdonságokkal rendelkezik. A POWERPLEX OXY-val együtt használva garantálja a hajszálak maximális védelmét a teljes szőkítő folyamat során.

Lágyságot, vitalitást és rendkívüli fényt kölcsönöz a hajnak. Különleges eredményeket garantál minden szőkítő technikával alkalmazva.

+1 Tipp: Szőkítésnél használj melírfólia helyett FREE FOIL fólia helyettesítő adalékanyagot, melynek segítségével foltosodás nélkül közvetlenül egymásra rétegelheted a különböző színű tincseket 4 eltérő színmélységig.

Érdekelhetnek még…

You don't have permission to register

Reset Password