fbpx

A kosár üres!

Fel

Termékeink

  /    /  Oktatások fodrászoknak  /  COLOR COLLECTION EARLY BIRD

COLOR COLLECTION EARLY BIRD

EARLY BIRD KEDVEZMÉNY

45,000 Ft

Merülj el a geometriák és a színek játékában, hogy mindig jobbat alkothass. Fejlődj és bővítsd tudásod a kolorimetria világáról és meríts inspirációt a legkreatívabb ötletekből.

A két napos COLOR COLLECTION Cut + color szeminárium során, egyenesen Olaszországból, Giuseppe Loria és Alessio Martelli segítségével elsajátíthatod a korlátok nélküli hajfestés minden titkát, a vendégeid egyedi igénye szerinti, személyre szabott formulák magabiztos létrehozását, kombinálva három klasszikus frizura vágási technikáival.

Elfogyott

Leírás

COLOR COLLECTION EARLY BIRD KEDVZMÉNY

4+1 érv amellett, hogy ez a kurzus Neked szól:

Megalapozott, magabiztos tudás

Megismerheted a korlátok nélküli hajfestés minden titkát, elsajátíthatod az egyedi, személyre szabott, szolgáltatások létrehozásához szükséges ismereteket és készségeket.

Könnyű és gyors extra jövedelem

A kurzus után szolgáltatásaidat magasabb szintre emelheted, extra beruházás, méregdrága, spéci készülékek, anyagok és eszközök vásárlása nélkül.

100%-os minőség

Magabiztos tudásoddal baki és nemkívánt színek nélkül érheted el a látványos és részletgazdag eredményeket.

Vendégelégedettség kimaxolása

Az egyedi igények szerinti, személyre szabott szolgáltatásokkal és határtalan kreativitásoddal biztosíthatod a tökéletes és hosszantartó eredményeket.

+ Meglepetés

Minden résztvevőt ajándékcsomaggal várunk és értékes ajándékokat is kisorsolunk az oktatás ideje alatt.

Merülj el a geometriák és a színek játékában, hogy mindig jobbat alkothass.

Fejlődj és bővítsd tudásod a kolorimetria világáról és meríts inspirációt a legkreatívabb ötletekből. A két napos COLOR COLLECTION Cut + color szeminárium során, egyenesen Olaszországból, Giuseppe Loria és Alessio Martelli segítségével elsajátíthatod a korlátok nélküli hajfestés minden titkát, a vendégeid egyedi igénye szerinti, személyre szabott formulák magabiztos létrehozását, kombinálva három klasszikus frizura vágási technikáival: rövid, félhosszú, hosszú.

 

Dióhéjban miről is lesz szó:

  • Inspiráció, trendelemzés
  • Színharmónia elemzése
  • Formatervezés
  • Hajfestés tartós, ápoló krémhajfestékkel
  • Hajfestés tartós, ammónia mentes hajfestékkel
  • Pigmentkoncentrátumok használata és a bennük rejlő lehetőségek
  • Árnyalási technikák
  • Hajvágás három klasszikus frizurával: rövid, félhosszú, hosszú.
  • GYIK

Giuseppe Loria

Folyamatos kíváncsiságának és vágyának köszönhetően, hogy egyre magasabbra tegye a lécet, az évek során a színek világára specializálódott. Giuseppe bőrönddel a kezében, mindig készen áll az indulásra, és izgatottan várja, hogy megoszthassa tudását, valamint hogy szenvedélyével, töretlen lelkesedésével inspiráljon, és a színek világába repíthessen mindenkit. Az oktatáson kívül számtalan terméket tesztel, a hajfestékektől a dauereken és a különböző kezeléseken át, a finishekig.

Alessio Martelli

Toszkána szalonjaiban kezdte pályafutását, ahol kitanulta a szakmát, melynek ma is védi a kézműves „sajátosságait”. Reflektív lélekként folyamatosan figyeli, értékeli és módosítja az általa alkalmazott módszereket, és közben tudatosan irányítja szakmai fejlődését is. Ennek a tudatosságnak köszönhetően építette és finomította technikai készségeit, hogy teljes körűen megfeleljen a piac igényeinek. Ösztönös tehetség, kiváló művészi érzékkel és kiemelkedő kézügyességgel.

OKTATÁS IDŐPONTJA:

2022.10.16 (vasárnap) – 2022.10.17 (hétfő)

OKTATÁS IDŐTARTAMA:

10:00 – 17:00

OKTATÓK:

Giuseppe Loria & Alessio Martelli

OKTATÁS HELYSZÍNE:

1116 Budapest, XI. kerület Nándorfejérvári út 40.

TANFOLYAM DÍJA:

Normál jegy (10.01-től): 45 000 Ft/fő

Kedvezményes jegy (09.01-09.30 között): 37 000 Ft/fő

Early bird kedvezmény (08.19-08.31 között): 30 000 Ft/fő

Reset Password