fbpx
Top

SALON BUSINESS KOMPETENCIA – KISCSOPORTOS SZALONTRÉNING

25,000 Ft

Kiscsoportos üzleti oktatás (5 fős csoportoknak)
A mindennapi professzionális technikák és szolgáltatások elsajátítása közvetlen szalonkörülmények között
Szalon munkával kapcsolatos tanácsok a mindennapokhoz, szalontechnikák helyes alkalmazása, termékek rendeltetésszerű használata, új termékek és szolgáltatások megismerése, kipróbálása.
Mindegyik résztvevő egy modellt hozhat magával, akinek lépésről lépésre elkészül a teljes frizura, kezdve a diagnosztikával, majd festést, vágást, szárítás és végső stylingolás.
A Selective Professional Hungary színspecialistája: Muzsik Edina és művészeti vezetője Muzsik Tibor folyamatosan segíti a
munkafolyamatokat, közös diagnosztika és munkamenet meghatározása.
Megismerheted és elsajátíthatod a zavaró kozmetikai és direkt pigmentek eltávolítását, azaz a festési alap megteremtését egyszerűen és gyorsan a hajszálak minimális igénybevételével.
Megtanulhatod és kivitelezheted a hozott modelleden a legújabb Balayage és Ombre festés technikák valamelyikét Edina irányítása és segítsége mellet.
Egy innovatív szabad kezes festés technikát sajátíthatsz el melír fólia használata nélkül.
A festéseknél megtapasztalhatod a növényi „szuper food” tartalmú, rendkívül tápláló, ammónia- és PPD-mentes Reverso tartós hajfesték minőségét és a hozzá tartozó tonizálók használatát pasztellszínek eléréséhez.
Hozz magaddal roncsolt hajú modellt és megmutatjuk, hogyan tudsz a szalonodban alkalmazni egy merően új gyors, hatékony és nagyon látványos hajszerkezet építő szolgáltatás, ami jelentős plusz bevételhez juttat.
Mindenkinek hoznia kell a saját szerszámait és modelljét, akin elvégzed a neked fontos szalon kezelést!
Fel vagy készülve a profi gyakorlati munkára!
Részvétel feltételei:
Szalontréning részvételi díja: 25.000/Fő amit legkésőbb 10 nappal a képzés előtt kell kiegyenlíteni képviselődnél, vagy banki átutalással bankszámlánkra:
Brillantis Kft
Bankszámlaszám: 10918001-00000106-91990003
Közlemény: SZATR, a részvétel időpontja + résztvevő neve-
legkésőbb 10 nappal szalontréning előtt be kell fizetni a bankszámlára, vagy területi képviselőnknek.
A szalontréning mindig 5 fő esetén kerül megrendezésre
Helyszín: 1034. Budapest Bécsi út 92.
Időpontok:
November 7. Vasárnap
Ha lemaradnál a következő lehetőség:
December 5. Vasárnap
A továbbképzés a járványügyi helyzetre tekintettel az aktuális hatósági korlátozások betartása mellett valósul meg. A termet a szeminárium kezdete előtt ózonos fertőtlenítővel kezeljük. A kézfertőtlenítéshez szükséges eszközöket biztosítjuk.
A szervező fenntartja a jogot a tanfolyam egyoldalú lemondására, illetve az időpont módosítására, melyet köteles a tanfolyam kezdete előtt minimum 7 nappal a jelentkezők felé írásban jelezni. A továbbképzés előtt 7 munkanappal van lehetőség a jelentkezést módosítani, másik időpontra átfoglalni.
- +

-10 % KEDVEZMÉNY*

Iratkozz fel hírlevelünkre és szerezd

meg a -10 %-os kupont.

*A kiállítástól számított 30 napig érvényes.
Kizárólag egyszeri, online felhasználásra.

Sikeresen feliratkozott a hírlevélre

Hiba történt a kérés elküldése közben. Kérlek próbáld újra.

Selective Professional will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
You don't have permission to register

Reset Password