fbpx
FEL

Power Plex szőkítő por

12,230 Ft

Szépség, védelem és maximális csillogás egyetlen lépésben.

Az új POWERPLEX szőkítő por, amely akár 8 árnyalattal vilagosabb színeredményt biztosít, miközben nem roncsolja a hajszálak szerkezetét.  A benne található innovatív cukorkomplexnek köszönhetően nagyfokú kondicionáló, hidratáló és védő tulajdonságokkal rendelkezik. A POWERPLEX szőkítő por garantálja a hajszálak maximális védelmét a teljes szőkítő folyamat során.

Eredmények: Egységes tökéletes szőkítést biztosít, legfeljebb 8 árnyalattal világosabb színeredmény érhető el vele. Lehetővé teszi a fodrász számára, hogy maximális biztonság mellett dolgozzon, hiszen a hajszálak maximális védelme mellett sérült hajszerkezet esetén is biztonsággal alkalmazható.

Lágyságot, vitalitást és rendkívüli fényt kölcsönöz a hajnak. Különleges eredményeket garantál minden szőkítő technikával alkalmazva.

Használat: a maximális eredmények biztosítása érdekében a POWERPLEX  szőkítő por kizárólag a POWERPLEX OXY aktivátorral használható.

Kiszerelés: 500g

- +

Leírás

Leírás

A PowerPlex technológia egy olyan innovatív, professzionális kezelés, amely minden technikai szolgáltatással szinergiában működik, növeli azok kozmetikai hatásait miközben megvédi a hajszálak szerkezetét.

Az egyedülálló formula olyan innovatív, szabadalmaztatott molekulát tartalmaz, amely természetes eredetű, a haj erejéért és szépségéért felel.

POWERPLEX könnyedén behatol a hajszálakba, új kötéseket hozva létre a a haj fehérje szerkezetével. Megvédi a hajat a roncsolódástól, erőt és vitalitást kölcsönöz a frizurának. Javítja a sérült haj szerkezetét, és javítja a kémiai szolgáltatások kozmetikai hatásait.

POWERPLEX sokoldalú, speciális formulája lehetővé teszi az összes kémiai szolgáltatás használatát, javítva azok teljesítményét. Alkalmazható festés, szőkítés estén, tartós és féltartós dauer valamint tartós hajegyenesítő kezelések kiegészítéseként is.

Nem tartalmaz: tartósítószereket, amelyek felszabadítják a formaldehidet, a parabéneket, az állati eredetű összetevőket. A POWERPLEX ideális a kémiailag kezelt vagy sérült hajszerkezet esetén, amely további védelmet és vitalitást igényel.

POWER IN THE HAIR. A kémiai kezelések megváltoztathatják vagy károsíthatják a keratin szerkezetet, ami a fehérjekötések töréséhez vezethet, és hajhullást okozhat. A POWERPLEX megvédi a fehérje kötéseket, javítja a korábbi kezelések által károsított hajszerkezet állapotát, és új kötéseket hoz létre az aminosav láncok között.

You don't have permission to register

Reset Password