fbpx
FEL

Decolorvit Nova, ultraerős szőkítőpor, 500g

10,280 Ft

Lépd át a szőkítés határait a Selective Professional legújabb innovációjával! A termék speciális enzim komplex-el dúsítva érkezik, hogy a tökéletes szőkítés a legnagyobb hatékonysággal működjön, akár 9 árnyalatig!

Aktív összetevők: 
Enzim komplex: A speciális amino-sav komplex segíti az oxigén felszabadulását, amikor az anyag peroxiddal érintkezik. Használatával csökken a szükséges oxidáló szer koncentrációja, így a szőkítés kevésbé lesz roncsoló hatású és agresszív.
Meteorit por: A meteorit portól a termék egyedülálló, luxus érzetet nyújt és hihetetlenül erőssé teszi a hajat.

Használata: A Decolorvit Nova szőkítőpor kizárólag a speciális, Active Use oxidálószerrel használható! Az Active Use termékek mindegyike már önmagában is tartalmaz a sárga és narancs árnyalatokat semlegesítő kék és violet pigmenteket, emellett gél állagának köszönhetően a hajszál megőrzi hidratáltságát és nem szárad ki annyira, mint a klasszikus oxidálószerek használata során. Tökéletes szőkítés érhető el a két termék együttes használatával!
Mivel szőkítés közben minden szőkítő termék a környezetében található nedvességet használja fel az oxidációhoz, ha ez a nedvesség elfogy, a hajban lévő vizet kezdi a termék “elégetni”. Minél nagyobb az oxidálószer koncentrációja, annál gyorsabb az égés, és annál jobban kockáztatjuk a hajszálak épségét. Az Active Use gél 1000-szer több nedvességet képes megkötni magában, mint a folyékony állagú oxidálószerek, így a szőkítés során a haj természetes nedvességtartalma szinte alig kerül felhasználásra.

A keveréket száraz hajon alkalmazzuk, és a hatóidő alatt folyamatosan figyeljük a szőkítés mértékét. Amennyiben szükséges, lemosás nélkül kenjük át újra egy frissen kevert adag szőkítő keverékkel, különösen figyelve a festett részekre.

A tökéletes szőkítés érdekében ne használjunk búrát és klimazont a hatóidő lerövidítésére, és kerüljük a fém eszközök alkalmazását is!

A terméket ne használjuk többször szőkített, nagyon vékonyszálú, érzékeny, sérült hajon!

 Keverési arányok: 

Maximum 9%-os Active Use oxidálószerrel használd! A legtöbb esetben a 3% is tökéletes eredményt garantál.

Maximum hatékonyság – szőkítés 9 árnyalatig: 1+1.5
Maximum gyorsaság – szőkítés 8 árnyalatig expressz sebességgel, de kíméletesen: 1+2
Egyenletes, ellenőrizhető, fokozatos szőkítés: 1+2.5

Kiszerelés 500gr

- +

Leírás

Leírás

DECOLORVIT

Ez az új szőkítési módszer a termékek teljes skáláját kínálja számodra, miközben megfelelően alkalmazkodik a haj normál szerkezetéhez. Minden speciális világosítási és színtelenítési igénynek megfelel, emellett a különféle szolgáltatások és a legújabb divatirányzatok megvalósításához a lehető legkorszerűbb eszközöket adja a fodrászok kezébe.

A teljes kezelés akár 7 színárnyalat világosítását is lehetővé teszi.
Minden technikához, minden előzőleg elképzelt eredményhez és minden hajszerkezethez megtalálható az ideális szőkítő termék.

3 szőkítő készítmény és 4 színtelenítő oxidáló gél-emulzió áll rendekezésre a kimagaslóan biztonságos és egyszerű használathoz:

DECOLORVIT Plus – szőkítőpor az erős és gyors szőkítéshez

DECOLORVIT Scalp – fejbőr kímélő szőkítőpor vékonyszálú hajra, teljes kontrollal

DECOLORVIT Nova – ultraerős szőkítőpor

DECOLORVIT Art – kímélő szőkítő krém

DECOLORVIT Active Use – speciális sárga tónus-semlegesítő, oxidáló gél-emulziók

DECOLORVIT Eraser – speciális pigment eltávolító krém

Klasszikus, hagyományos értelmben vett szőkítéshez a DECOLORVIT Plus szőkítőport, a fejbőrön és vékonyszálú hajon végzett szőkítéshez a DECOLORVIT Scalp szőkítőport, a kreatív és kíméletes szőkítéshez pedig a DECOLORVIT Art szőkítő krémet válaszd!  Azok számára, akik gyorsan és egyszerűen, ugyanakkor ammónia-mentesen szeretnének hajat szőkíteni, a legoptimálisabb megoldást a MILDBLOND szőkítőpor nyújtja.

A színmegváltoztatás világában valódi innovációt képvisel speciális pigment-eltávolító termékünk, a DECOLORVIT ERASER.

Minden szakmai kezelésnél, legyen az szőkítés, festés, dauerolás vagy tartós hajegyenesítés, a POWERPLEX új kötéseket képző technológiája megakadályozza a haj károsodását és töredezését. A POWERPLEX mindössze két egyszerű lépésben új erőt és vitalitást ad a hajnak.

A Guar gumi egy Ázsiából származó növényi kivonat, amelynek fontos tulajdonsága, hogy képes helyreállítani a hajszálak felületén a károsodott hydro-lipid filmréteget.

  • a Lactosafe® – a gyümölcsök jótékony zsírsav tartalma
  • a Setakol® selyemkivonat – biológiai védőréteget képez a haj és fejbőr felületén
  • a speciális gabona regeneráló hatású fehérjéi

Ezek az aktív hatóanyagok teljes biztonság mellett garantálják számodra az egyenletes szőkítést és világosítást, alkalmazkodva a haj normál szerkezetéhezt.

A termék maximálisan személyre szabott kezelési lehetőségeket nyújt a high-tech eredmények és az igényes fodrászok követelményeihez igazítva.

You don't have permission to register

Reset Password