fbpx
A szakmai árakért kérjük, hogy a rendeles@selective.hu email címre küldje kérését

Az Ön kosara üres...

Top

Beléptünk 2020 kapuján – és lévén, hogy nem csupán egy új esztendőt, de egy új évtizedet indíthatunk tiszta lappal – érezzük, tudjuk, vagy talán csak reméljük, hogy most másképp lesz: reményekkel és elhatározásokkal teli a szívünk, egészségesebben és boldogabban élünk, leszokunk a cigiről, megtaláljuk életünk párját, nagyobb szeretettel és több türelemmel figyelünk családunkra, barátainkra, és ha jut időnk és energiánk, talán magunkra is, a hajunkra is.

Kívánjuk, hogy tartsátok meg fogadalmatokat, legyen örömteli és végtelenül boldog az évetek!

A Selective Professional Magyarország életében biztosan mérföldkő 2020, hiszen immáron lassan 20 éve biztosítunk a hazai fodrász szakma számára egy ízig-vérig professzionális, évről-évre megújuló termékportfóliót és know-how-t, tartva a lépést a trendek innovatív szárnyaló világával, árakban mégis a földön járva. Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt – már mondhatjuk – évtizedekben képesek voltunk a folytonos megújulásra, és kis cégből egy mára közel 1500 fodrászatot képviselő globális nagyvállalattá fejlődtünk. Rendkívül hálásak vagyunk, hogy szomjazzátok a tudást, vágytok arra, hogy tökéletesítsétek szakmai kompetencia bázisotokat, éppen ezért a Selective Proffesional Beauty Academy a továbbiakban is egyedülálló képzéseket kínál Számotokra, figyeljétek az esemény naptárakat, válasszátok a Nektek leginkább megfelelőt, és tanuljatok a legnagyobb szalon trénerektől! Oktatási programunk speciális, a lehető legintenzívebb és leghatékonyabb módszerekkel adjuk át mind az elméleti, mind a gyakorlati tudást, hogy valóban valódi értékeket képviselhessetek! Mérhetetlen boldogsággal tölt el minket, hogy a Selective Professional tudta Magyarországra csábítani az élő fodrászlegendát, Tim Hartley-t is, aki egy nemzetközi színvonalú showt kreált a RAM Colosseumban. A kreativitás, az eredetiség és a hajápolás iránti szenvedély kifejezése és átadása a jövőben is kulcsfontosságú faktor a cég életében, idén is számíthattok néhány nagy durranásra, tartsatok velünk!

Idén júniusban Olaszországban 20 VIP-fodrászunk közvetlen megtapasztalhatja a Selective Professional szenvedélyt, egy 2 napos elméleti és gyakorlati oktatás + 1 nap szabadidős program keretében Pratoban teljességgel magukénak érezhetik majd a toszkán életérzést, természetesen mindenről tájékoztatunk Benneteket, illetve sokat jelentkezünk majd élőben is!

Szeretjük és támogatjuk, hogy az anyavállalat komoly erőfeszítéseket tesz arra, hogy csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat, védjük a Földet, vigyázzunk rá, és adjuk tovább a jövő nemzedékének, csakis olyan professzionális technikai megoldásokat és fejlesztéseket kínálunk, amelyek könnyen alkalmazhatóak, innovatívak és bizonyítottan csökkentik a környezetünkre gyakorolt káros hatásokat. Idei terveink között szerepel országszerte 20 db Selective Professional Brand exkluzív fodrász szalon létesítése személyre szabott tanácsadással és VIP beauty – szolgáltatásokkal és nem utolsó sorban hatalmas kedvezményekkel, ezen a téren is a 20-ra hajazunk, legyetek résen, ne maradjatok le semmiről!

A jubileum alkalmával Veletek együtt hivatalosan is nyitni kívánunk a lakossági szegmens felé, várjuk a támogatásotokat, ezzel kapcsolatban is sok-sok hasznos információra és útmutatásra számíthattok majd. A március 1-t pedig már most írjátok be a határidőnaplóitokba, mert ez a márkafüggetlen nemzetközi értékesítési tréning, egy olyan kifejezetten fodrászok számára a Selective Professional és a Beauty Marketing Experts által összeállított képzés, amin eddig még sehol nem vehettél részt! Interaktív oktatásunkon számtalan elméleti és gyakorlati példán keresztül ismerheted meg értékesítési trükköket, megtanítunk téged, ami ahhoz szükséges, hogy a vállalkozásodból valóban kihozhasd a maximumot!

Nagy örömünkre szolgál, hogy itt vagytok velünk, és együtt töretlen lendülettel valósíthatjuk meg a Selective Professional innovációs terveit és sikerrel honosítottuk meg Magyarországon is a szenvedélyes hajápolást, mindent bele 2020-ra is!

Reset Password