Oktatások és események 2018-02-05T09:28:51+00:00

Oktatási program

Az Oktatási programunk szlogenje:
„Fokozd a készségeidet és növeld meg üzleti sikereidet.”

Az oktatási programunk cél orientált és személyre szabott, ezért nem csak technikákat, termék ismereteket és stílust továbbítunk, hanem szemléletet.

Az oktatások Magyarországon és Olaszországban egyaránt folynak.
Az idei oktatásunk fókusz pontja a roncsolás mentes szolgáltatások technikái:

  • szőkítés
  • tartós hajfestés
  • tartós hajegyenesítés és dauerolás
  • luxus hajkezelések

Oktatásinkon bemutatjuk a legújabb termék innovációkat a hajkozmetikai világpiacról, és elröpítünk, a haj divat és stílus világába.
Megismertetjük veled a „Salon Business” lényegét és „pénzt rakunk a zsebedbe”.

A nyílt napok keretében, megismerheted a Seltive Professional termék portfóliót és a termékeket saját kezűleg hozott vendégen, vagy modelleden, kockázat és költségmentesen kipróbálhatod Oktató Stúdiónkban!

Az olasz anyagcég nemzetközi szinten is elismert oktatói minden évben kétszer is ellátogatnak hozzánk, hogy bemutassák a legfrissebb fodrászati trendeket és újdonságokat!

Oktatóink

Művészeti vezetőink: Muzsik Edina és Muzsik Tibor

Fodrásznak lenni egy életforma, nem csak munkánknak, szakmánknak tekintjük, ez a hivatásunk, életünk nagy részén jelen van. Muzsik Edina és Tibor a kezdetektől együtt dolgoznak, mindketten megtalálták szakmájuk azon részét, amelyben kiteljesedhetnek. Hisznek abban, hogy ketten alkotnak egy egységes egészet, remekül kiegészítik egymást, maximálisan támogatják egymás munkáját.

Rendkívül fontos számukra a folyamatos fejlődés, megújulás, ezáltal Vendégeiknek mindig csakis a maximumot tudják nyújtani. Szeretik a kihívásokat, a bonyolult megoldást igénylő feladatokat, mindig törekszenek arra, hogy megismerkedjenek a szakma újdonságaival, amiket később átültethetnek saját munkájukba. Folyamatosan figyelik a legújabb innovációkat, újdonságokat, azonban nemcsak a fodrászat területén törekszenek a folyamatos megújulásra, de igyekeznek elsajátítani a legújabb üzleti, oktatási és marketing fogásokat is.

Edinát a színek világa varázsolta el, igazi mestere lett a szakmának, több, mint 17 éves szakmai múlttal a háta mögött. Kreativitását, valamint tudását a szakma ezen területén tudja leginkább kamatoztatni, ez az ő szakterülete. Precíz megoldásaival, egyedi látásmódjával, hatalmas tudásával minden Vendége elégedetten távozik a székéből.

Tibor az olló mestere, számára a hajvágás nem munka, hanem valódi művészet. Számára egyértelmű volt, hogy ezen a vonalon kamatoztassa rendkívüli tehetségét, és a hajvágásnak szentelje pályáját. Tibor a letisztult, kompakt formák híve, de kedveli az aszimmetrikus formákat is. Meggyőződése, hogy nem létezik két egyforma hajvágás, hiszen minden egyes frizurát Vendégei személyiségéhez igazít.

Mindketten több éves oktatói múlttal rendelkeznek, nagy nemzetközi márkák oktatóiként megfordultak már több nemzetközi rendezvényen, tartottak nagyobb magyarországi kurzusokat és kisebb létszámú workshopokat is. Számukra elengedhetetlen a szakmai alázat és maximális felkészültség, így a résztvevők mindig biztosak lehetnek benne, hogy a lehető legprofibbaktól tanulhatnak.

Edina és Tibor hisznek abban, hogy elengedhetetlen az aktuális divat, valamint a trendek ismerete és használata, hiszen ezek alakítják a mindennapjainkat, a jelen kor fontos részét képezik.

Nemzetközi oktatóink

Alessandra Baratella
Alessandra Baratella
Paolo Lo Gioco
Paolo Lo Gioco
Paolo Amato
Paolo Amato

Oktatások és események 2018.