fbpx

A kosár üres!

Fel
Selective Program

Oktatási program

„Fokozd a készségeidet és növeld meg üzleti sikereidet.”

Az oktatási programunk cél orientált és személyre szabott, ezért nem csak technikákat, termék ismereteket és stílust továbbítunk, hanem szemléletet.

Az oktatások Magyarországon és Olaszországban egyaránt folynak.
Az idei oktatásunk fókusz pontja a roncsolás mentes szolgáltatások technikái:

  • szőkítés
  • tartós hajfestés
  • tartós hajegyenesítés és dauerolás
  • luxus hajkezelések

Oktatásainkon bemutatjuk a legújabb termék innovációkat a hajkozmetikai világpiacról, és elröpítünk, a haj divat és stílus világába.
Megismertetjük veled a „Salon Business” lényegét és „pénzt rakunk a zsebedbe”.

A nyílt napok keretében, megismerheted a Seltive Professional termék portfóliót és a termékeket saját kezűleg hozott vendégen, vagy modelleden, kockázat és költségmentesen kipróbálhatod Oktató Stúdiónkban!

Az olasz anyagcég nemzetközi szinten is elismert oktatói minden évben kétszer is ellátogatnak hozzánk, hogy bemutassák a legfrissebb fodrászati trendeket és újdonságokat!

 

 

Muzsik

Művészeti vezetőink: Muzsik Edina és Muzsik Tibor

Fodrásznak lenni egy életforma, nem csak munkánknak, szakmánknak tekintjük, ez a hivatásunk, életünk nagy részén jelen van. Muzsik Edina és Tibor a kezdetektől együtt dolgoznak, mindketten megtalálták szakmájuk azon részét, amelyben kiteljesedhetnek. Hisznek abban, hogy ketten alkotnak egy egységes egészet, remekül kiegészítik egymást, maximálisan támogatják egymás munkáját.

Rendkívül fontos számukra a folyamatos fejlődés, megújulás, ezáltal Vendégeiknek mindig csakis a maximumot tudják nyújtani. Szeretik a kihívásokat, a bonyolult megoldást igénylő feladatokat, mindig törekszenek arra, hogy megismerkedjenek a szakma újdonságaival, amiket később átültethetnek saját munkájukba. Folyamatosan figyelik a legújabb innovációkat, újdonságokat, azonban nemcsak a fodrászat területén törekszenek a folyamatos megújulásra, de igyekeznek elsajátítani a legújabb üzleti, oktatási és marketing fogásokat is.

Edinát a színek világa varázsolta el, igazi mestere lett a szakmának, több, mint 17 éves szakmai múlttal a háta mögött. Kreativitását, valamint tudását a szakma ezen területén tudja leginkább kamatoztatni, ez az ő szakterülete. Precíz megoldásaival, egyedi látásmódjával, hatalmas tudásával minden Vendége elégedetten távozik a székéből.

Tibor az olló mestere, számára a hajvágás nem munka, hanem valódi művészet. Számára egyértelmű volt, hogy ezen a vonalon kamatoztassa rendkívüli tehetségét, és a hajvágásnak szentelje pályáját. Tibor a letisztult, kompakt formák híve, de kedveli az aszimmetrikus formákat is. Meggyőződése, hogy nem létezik két egyforma hajvágás, hiszen minden egyes frizurát Vendégei személyiségéhez igazít.

Mindketten több éves oktatói múlttal rendelkeznek, nagy nemzetközi márkák oktatóiként megfordultak már több nemzetközi rendezvényen, tartottak nagyobb magyarországi kurzusokat és kisebb létszámú workshopokat is. Számukra elengedhetetlen a szakmai alázat és maximális felkészültség, így a résztvevők mindig biztosak lehetnek benne, hogy a lehető legprofibbaktól tanulhatnak.

Edina és Tibor hisznek abban, hogy elengedhetetlen az aktuális divat, valamint a trendek ismerete és használata, hiszen ezek alakítják a mindennapjainkat, a jelen kor fontos részét képezik.

Nemzetközi oktatóink

Max Pradella

Paolo Amato

Marco Serra

Alessandra Baratella

Giuseppe Loria

Jason Collier

Carmelo Spina

Alessio Martelli

m
m

SZERETHETŐ MÁRKA

Magas színvonalú, innovatív, professzionális készítmények nem csak nőknek.

m
m

TERMÉSZETES ANYAGOK

Környezettudatos és természetes anyagokat preferáló ügyfeleink is megtalálják a számukra megfelelő termékeket.

m
m

SZÍNVONALAS OKTATÁS

Tanulj, fejlődj és növeld üzleti sikereidet! Velünk sikerülhet!

m
m

IDEÁLIS AJÁNDÉK

Lepd meg családtagjaidat professzionális kozmetikai termékekkel. Az elégedettség garantált!

m
m

GYORS HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Biztonságosan, gyors házhozszállítás kedvező áron, Magyarország egész területén.

Reset Password