fbpx
Fel
Selective

A Selective Professional-ről

A közel 70 országban jelenlévő Selective Professional több mint 20 éve igyekszik kiszolgálni mindazokat, akiknek szenvedélye a hajápolás és akik hosszútávon kívánják kielégíteni vendégeik elvárásait világszerte.

100%-ban olasz eredetű márkánk folyamatosan megújuló és egyre növekvő termékpalettával rendelkezik: kínálatunkban megtalálhatóak hagyományos és ammónia mentes hajfestékek, színezők, dauerok, tartós hajegyenesítők, ápoló- és hajszerkezet-javító termékek, speciális fejbőrproblémára megoldást kínáló kezelések, valamint számos termékinnováció is, mint például az új POWERPLEX kötésképző technológiával vagy az első növényi keratint tartalmazó tartós hajegyenesítő. Megbízható eredményeinknek, kiváló ár-érték arányunknak és évről-évre megújuló termékeinknek és szolgáltatásainknak köszönhetően egyre szélesebb körben tudjuk kiszolgálni az egyre növekvő felhasználói igényeket.

Professional

Tökéletes egyensúly a hagyományos és a modern értékek között

A Selective Professional tökéletes egyensúlyt teremt a hagyományos és a modern értékek között, megfelel a legújabb trendeknek és rendkívül egyszerű felhasználást biztosít, ezzel segítve a fodrászatok/fodrászok folyamatos szakmai fejlődését és üzleti gyarapodását.

Olyan professzionális technikai megoldásokat és fejlesztéseket kínálunk a szakembereknek és vendégeinknek egyaránt, amelyek könnyen alkalmazhatóak, innovatívak és bizonyítottan csökkentik a környezetünkre gyakorolt káros hatásokat. Munkánkat immár 15 éve a tapasztalat, a szenvedélyes kreativitás, az elkötelezettség és a pontosság jellemzi. Vendégeink megelégedettségét profi szakembereink és évtizedes hozzáértésünk garantálja. Legfőbb célunk, hogy Magyarországon is bárki számára elérhetővé tegyük a Selective Professional által nyújtott minőségi szolgáltatásokat és termékeket.

Selective Professional

Válaszd Te is a minőséget! Válassz tudatosan!

A Selective Professional termékeit használó fodrászok számos előnyben részesülnek a többiekkel szemben. Nem csak kedvező árú termékcsomag ajánlatokkal várjuk az újonnan csatlakozó fodrászokat és szalonokat, hanem egy olyan motivációs- és támogató programmal is, mely hozzásegíti fodrász partnereinket a sikeres munkához!

Kezdőcsomag ajánlataink:

Ha eddig még nem próbáltad termékeinket, kezdőcsomagjainkat Neked találtuk ki! Kedvezményes ajánlataink között megtalálsz a kisebb próbaszettektől kezdve egészen a komplett csomagokig mindent, ami a kezdéshez kell! Nálunk nincs kötelező vásárlási limit! Ha szeretnél, akár egyetlen terméket is nyugodtan kipróbálhatsz, mi nem kötelezünk semmire. Csomagajánlatainkért keresd Területi Képviselőinket, vagy írj nekünk a rendeles@selective.hu e-mail címre.

Mit nyújtunk még?

Folyamatos továbbképzések

Csapatunk folyamatos továbbképzéseket szervez minden területen, az országban több helyszínén! Ismerd meg anyagainkat, sajátítsd el a legújabb fodrászati technikákat. Tematikus képzéseinken megismerkedhetsz a tökéletes alkalmi frizurák, a gyönyörű balayage ombre festések, a legtrendibb vágástechnikák és legújabb hajformázási eljárások széles palettájával!

Tehetséggondozás

Mi támogatjuk a tehetséget! Legjobb fodrászaink számára folyamatos helyet biztosítunk oktató csapatunkban, és lehetőséget biztosítunk számukra, hogy részt vegyenek olaszországi továbbképzéseinken is!

 

Területi képviselőink elérhetőségét megtalálod itt: KÉPVISELŐK

Szakmai információk:
info@selective.hu +3620 377 7888
Oktatások, rendezvények, egyéb információk:
iroda@selective.hu +3620 771 2074
Termékrendelés:
rendeles@selective.hu +3620 7712061

m
m

SZERETHETŐ MÁRKA

Magas színvonalú, innovatív, professzionális készítmények nem csak nőknek.

m
m

TERMÉSZETES ANYAGOK

Környezettudatos és természetes anyagokat preferáló ügyfeleink is megtalálják a számukra megfelelő termékeket.

m
m

SZÍNVONALAS OKTATÁS

Tanulj, fejlődj és növeld üzleti sikereidet! Velünk sikerülhet!

m
m

IDEÁLIS AJÁNDÉK

Lepd meg családtagjaidat professzionális kozmetikai termékekkel. Az elégedettség garantált!

m
m

GYORS HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Biztonságosan, gyors házhozszállítás kedvező áron, Magyarország egész területén.

You don't have permission to register

Reset Password