fbpx

A kosár üres!

Fel
ONCARE

COLOR BLOCK

A SZÍN DIADALA

ONCARE COLOR BLOCK A TARTÓS, RAGYOGÓ ÉS ÉLÉNK HAJSZÍNÉRT.

AZ IGÉNYBE VETT FESTETT ÉS SZŐKÍTETT HAJ SZERKEZETÉNEK , EREJÉNEK ÉS ELLENÁLLÓKÉPESSÉGÉNEK HELYREÁLLÍTÁSÁRA.

Az ONCARE COLOR BLOCK festett és szőkített hajra tervezett termékcsalád. Ápolja a hajat, kíméletesen eltávolítja a szennyeződéseket, miközben védi, helyreállítja és mélyen erősíti az igénybe vett haj szerkezetét. Ideális a festett haj táplálására és védelmére.

Intenzív hatású összetétele mélyen táplálja és gyógyítja a hajrostot, megakadályozza a haj külső kutikula rétegének porozitását, miközben óvja a kozmetikai színt az oxidációs stressztől és a kifakulástól.

 

 

A SZÍNINTENZITÁS, A SZÍN TARTÓSSÁGÁNAK FOKOZÁSÁRA ÉS VÉDELMÉRE KIFEJLESZTETT KOMBINÁCIÓ.

 

Az ONCARE COLOR BLOCK termékek használatával a haj visszanyeri tápláltságát és erejét, a hajszín pedig hosszú időn át megőrzi élénkségét és fényét.


 

 

NÉLKÜLÖZHETETLEN ÖSSZETEVŐK

 

TSUBAKI OLAJ

A “téli rózsának” is nevezett japán kamélia olaja selymes, bársonyos, nem zsíros, erős antioxidáns hatású elixír, mely védelmet, ragyogást és azonnali kondicionálást biztosít. A fiatalság koncentrátuma.

 

 

VITAMINDÚS BOGYÓS ERDEI GYÜMÖLCSÖK

A vad bogyós erdei gyümölcsökből készült kivonat kiváló antioxidáns, szerves katalizátorként működik és bio-regeneráló hatóanyagokban gazdag. Hatására a haj puhává és fényessé válik.

 

 

FOLYÉKONY VIBRARICHE TECHONLÓGIA

Hajfestési eljárásokhoz szabadalmaztatott összetétele ragyogóbbá és még tartósabbá teszi a hajszínt, mely idővel még élénkebbé válik. A kvaterner-ammóniumvegyület hatására a haj puhává, táplálttá és könnyen kifésülhetővé válik. Növeli a színtelítettséget és javítja a hajrostok állapotát.

 

 


 

Az ONCARE COLOR BLOCK festett és szőkített hajra való termékcsalád tagjai:

ONCARE COLOR BLOCK Shampoo

Festést lezáró, színstabilizáló sampon.

Tisztítja és hidratálja a hajszálakat, stabilizálja a kozmetikai pigmenteket és megakadályozza kimosódásukat, megőrizve ezzel a szín élénkségét és intenzitását. Könnyen kezelhetővé, fényessé és élettel telivé varázsolja a hajat.

 

Hogyan használd?

Tisztításhoz és a szennyeződések eltávolításához vidd fel a kellő mennyiséget a benedvesített hajra. A fejbőrt gyengéden masszírozva habosítsd fel, majd alaposan öblítsd le. Kezeléshez ismételd meg a műveletet, végül alaposan öblítsd le.

 

Kiszerelés: 275ml / 1000ml

 

ONCARE COLOR BLOCK Balm

Festést lezáró, színstabilizáló kondicionáló hajbalzsam.
Egyensúlyba hozza, kondicionálja és védi a hajrostokban lévő színpigmenteket. Védi, ragyogóvá, élettel telivé varázsolja a hajat.

 

Hogyan használd?

Közvetlenül samponnal történő hajmosás után vidd fel a nedves hajra, majd fésüld át a jobb eloszlás érdekében. Hagyd hatni 2-3 percig, végül alaposan öblítsd le.

 

Kiszerelés: 250ml / 1000ml

 

ONCARE COLOR BLOCK Mask

Intenzív színstabilizáló hajpakolás.

Mélyregeneráló kezelés festett és kémiailag kezelt hajra. Javítja, kondicionálja és kiegyensúlyozza a hajszálak szerkezetét. Testessé, táplálttá és könnyen kezelhetővé varázsolja a hajat.

 

Hogyan használd?

Samponnal történő hajmosást követően vidd fel a nedves hajra, majd fésüld át a jobb eloszlás érdekében. Hagyd hatni 3-5 percig – intenzív szerkezetjavításhoz 10 percig. Hatékonyságának növelése érdekében használj műanyag sapkát és hőforrást. Végül alaposan öblítsd le.

 

Kiszerelés: 200ml

ONCARE COLOR BLOCK Spray

Színstabilizáló, öblítést nem igénylő spray.

Különösen ajánlott a haj színének és állapotának stabilizálására, valamint a hajszálak védelmére, fiziológiás pH-értékének helyreállítására. Megnöveli a szín intenzitását és tartósságát.

 

Hogyan használd?

Használat előtt alaposan rázd fel, amíg homogén folyadékot nem kapsz. Fújd egyenletesen a tiszta, törölközőszáraz, vagy száraz hajra. Fésüld át alaposan és öblítés nélkül folytasd a hajformázást.

 

Kiszerelés: 275ml

ONCARE COLOR BLOCK Equalizing Spray

Öblítést nem igénylő előkezelő spray a hajszerkezet kiegyenlítésére.

Kondicionálja és kiegyenlíti a hajszálak szerkezetét, optimalizálva a technikai szolgáltatások minőségét és tartósságát.

 

Hogyan használd?

használat előtt alaposan rázd fel. Technikai szolgáltatástól függően fújd egyenletesen a tiszta, törölközőszáraz, vagy száraz hajra. Fésüld át alaposan és öblítés nélkül folytasd a technikai szolgáltatást.

 

Kiszerelés: 275ml


 

Reset Password