Válaszd Te is a minőséget! Válassz tudatosan!

A Selective Professional termékeit használó fodrászok számos előnyben részesülnek a többiekkel szemben. Nem csak kedvező árú termékcsomag ajánlatokkal várjuk az újonnan csatlakozó fodrászokat és szalonokat, hanem egy olyan motivációs- és támogató programmal is, mely hozzásegíti fodrász partnereinket a sikeres munkához!

Kezdőcsomag ajánlataink:

Ha eddig még nem próbáltad termékeinket, kezdőcsomagjainkat Neked találtuk ki! Kedvezményes ajánlataink között megtalálsz a kisebb próbaszettektől kezdve egészen a komplett csomagokig mindent, ami a kezdéshez kell! Nálunk nincs kötelező vásárlási limit! Ha szeretnél, akár egyetlen terméket is nyugodtan kipróbálhatsz, mi nem kötelezünk semmire. Csomagajánlatainkért keresd Területi Képviselőinket, vagy írj nekünk a rendeles@selective.hu e-mail címre.

Mit nyújtunk még?

  • Folyamatos továbbképzések

Csapatunk folyamatos továbbképzéseket szervez minden területen, az országban több helyszínen! Ismerd meg anyagainkat, sajátítsd el a legújabb fodrászati technikákat. Tematikus képzéseinken megismerkedhetsz a tökéletes alkalmi frizurák, a gyönyörű balayage ombre festések, a legtrendibb vágástechnikák és legújabb hajformázási eljárások széles palettájával!

  • Tehetséggondozás

Mi támogatjuk a tehetséget! Legjobb fodrászaink számára folyamatos helyet biztosítunk oktató csapatunkba, és lehetőséget biztosítunk számukra, hogy részt vegyenek olaszországi továbbképzéseinken is!

Kapcsolat:

Területi képviselőink elérhetőségét megtalálod itt: KÉPVISELŐK

Szakmai információk:
info@selective.hu +3620 377 7888
Oktatások, rendezvények, egyéb információk:
marketing@selective.hu +3620 771 2074
Árurendelés:
rendeles@selective.hu +3620 7712061