Ajánlat új fodrászok számára

/Ajánlat új fodrászok számára
Ajánlat új fodrászok számára 2018-12-03T14:22:02+00:00

Válaszd Te is a minőséget! Válassz tudatosan!

A Selective Professional termékeit használó fodrászok számos előnyben részesülnek a többiekkel szemben. Nem csak kedvező árú termékcsomag ajánlatokkal várjuk az újonnan csatlakozó fodrászokat és szalonokat, hanem egy olyan motivációs- és támogató programmal is, mely hozzásegíti fodrász partnereinket a sikeres munkához!

Kezdőcsomag ajánlataink:

Ha eddig még nem próbáltad termékeinket, kezdőcsomagjainkat Neked találtuk ki! Kedvezményes ajánlataink között megtalálsz a kisebb próbaszettektől kezdve egészen a komplett csomagokig mindent, ami a kezdéshez kell! Nálunk nincs kötelező vásárlási limit! Ha szeretnél, akár egyetlen terméket is nyugodtan kipróbálhatsz, mi nem kötelezünk semmire.

Mit nyújtunk még?

  • Referencia szalonok

Csatlakozz Referencia szalonjainkhoz és használd ki támogatásainkat és kedvezményeinket!

Programunkról az alábbi linken olvashatsz bővebben!
Referencia szalon program

  • Ösztönző program

Nálunk minden vásárlásod extra pontot ér! 2017-ben induló, új pontgyűjtő akciónk keretein belül minden eszközt megszerezhetsz, ami a profi munkához szükséges! Hamarosan elkészül új programunk, mellyel a területi képviselők pontosan tudják majd vezetni a rendeléseiteket és a vásárlások értékét. Amint elkezdjük ezt a rendszert használni, Ti automatikusan pontokat kaptok majd vásárlásaitok után, és ezeket a pontokat beválthatjátok aktuális eszközkínálatunkra, szalonberendezésre, marketing anyagokra vagy akár oktatásra is! A pontos részleteket közzétesszük weboldalunkon, amint elkészültünk a program fejlesztésével.

Pontszerzés: Havi vásárlásod értékétől függően fogjuk a pontokat jóvá írni Neked az alábbi sávok szerint:

50.000 – 80.000 Ft (4%)  |  80.000 – 120.000 (7%)  |  120.000 – 180.000 (10%)  |  180.000 felett (12%)

Tehát, minden vásárlásod után a fenti százalékos értékek alapján kapsz majd pontokat.

Egy pont értéke: 100 Ft. (Példa: Ha 90.000 Ft értékben vásárolsz egy adott hónapban, akkor kapsz tőlünk 63 pontot, hiszen a 90.000 Ft 7%-a 6300 Ft, ami pontértékben 63.)

  • Marketing támogatás

Mi nem csak a szakmai fejlődésre helyezünk hangsúlyt, hanem speciális, kifejezetten fodrászok és szalonok számára összeállított marketing és management képzéssorozattal is hozzájárulunk sikereidhez! Részletek áprilisi újságunkban és weboldalunkon, a Selective Academy menüpontban.

  • Folyamatos továbbképzések

Csapatunk folyamatos továbbképzéseket szervez minden területen, az országban több helyszínen! Ismerd meg anyagainkat, sajátítsd el a legújabb fodrászati technikákat. Tematikus képzéseinken megismerkedhetsz a tökéletes alkalmi frizurák, a gyönyörű balayage ombre festések, a legtrendibb vágástechnikák és legújabb hajformázási eljárások széles palettájával!

  • Tehetséggondozás

Mi támogatjuk a tehetséget! Legjobb fodrászaink számára folyamatos helyet biztosítunk oktató csapatunkba, és lehetőséget biztosítunk számukra, hogy részt vegyenek olaszországi továbbképzéseinken is!

  • Oktatási programunk fodrász tanulók számára

Idén nyáron az egész országban egyedülálló tanfolyamot szervezünk frissen végzett fodrászok és utolsó éves tanulók számára! Vegyél részt 1 hónapos, intenzív szakmai képzésünkön, és készülj fel a nagybetűs életre! Mi mindent megtanítunk, amiről az iskolában még csak nem is hallottál!
Részletek weboldalunkon a Selective Academy menüpontban!

Kapcsolat:

Területi képviselőink elérhetőségét megtalálod itt: KÉPVISELŐK

Szakmai információk:
info@selective.hu +3620 377 7888
Oktatások, rendezvények, referencia szalon program, egyéb információk:
marketing@selective.hu +3620 771 2074
Árurendelés:
rendeles@selective.hu +3620 7712061