Akciók 2019-12-04T09:30:03+00:00

Akcióink kizárólag fodrászok számára elérhetőek!


1. Szakértő és gondos ápolás a ragyogóan egészséges hajért

A Powerplex Spray Maszk speciális ápolást kínál festett, szőkített, dauerolt, vagy tartósan
kiegyenesített haj számára. A Powerplex professzionális kezelésben alkalmazott természetes eredetű innovatív formula hatásával kiegészítve megerősíti és meghosszabbítja az előzőleg végzett Powerplex szalonkezelés kedvező hatásait, belülről erősíti, hidratálja, és védi a hajrostokat. Kellemes illatot és könnyű kifésülhetőséget ad a hajnak.

Vásárolj 1 db Powerplex Spray Maszkot, és a második 50% kedvezménnyel
(1570 Ft-os áron) lehet a Tiéd!

2. Káprázatos téli színkavalkád

A Colorevo tartós hajfesték hosszantartó, élénk és csillogó színt ad a hajnak, Ceraflux plus® technológiának köszönhetően egyedülálló újraépítő és szerkezetkiegyenlítő tulajdonsággal rendelkezik, így csökkenti a hajszálak porozitását. 122 színárnyalatban elérhető hajfesték, melynek segítségével a képzeletednek többé semmi nem szabhat határt.

Amennyiben 9 db különböző színárnyalatú Colorevo hajfestéket vásárolsz:

november hónapban
1 db 15in1 Color benthagyó kondicionálót
adunk ajándékba.

december hónapban
1 db Color Block szerkezet kiegyenlítő Spray-t adunk ajándékba.

3. Hatékony gyógyír a száraz, megfakult haj számára

A Hemp Sublime termékcsalád Omega 3 és Omega 6 többszörösen telítetlen zsírsavakban, vitaminokban és nyomelekben gazdag összetevői nélkülözhetetlen segítséget nyújtanak a haj megfelelő hidratálásához, a hidrolipid egyensúly fenntartásához. Speciális, kendermagolaj kivonattal dúsított kezelések a száraz, elvékonyodó hajszerkezet erősítésére, hidratálására és táplálására. Rugalmasságot, fényt és ragyogást biztosít a hajnak, erősíti és táplálja a sérült hajszerkezetet.

Amennyiben 1 db 1000 ml-es kiszerelésű Hemp Sublime Ultimate Luxury sampon és 1 db 1000 ml-es kiszerelésű Hemp Sublime Ultimate Luxury kondicionáló mellé most 1 db Hemp Sublime Ultimate Luxury Elixir-t és 1 db Hemp Sublime Ultimate Luxury Maszkot is veszel, most -30% kedvezménnyel lepünk meg!

19.920 Ft helyett most csak 13.945 Ft

4. Szupertápláló Superfood hajfesték a ragyogó és egészséges hajért

A Reverso Hair Color olyan egyedülálló, tápláló hajfesték, melyet a legújabb generációs pigmentek és a koncentrált növényi kivonatok keveréke tesz igazán különlegessé. A Reverso Hair Color garantálja a mély, fényes és hosszan tartó színeket, valamint a tökéletes ősz haj fedést gazdag, kiegyensúlyozott színező pigmentjeinek köszönhetően.

A Reverso Toner kiegyenlíti, kiemeli és élénkíti a melírozott és a szőkített hajat. Maximális kozmetikai hatást és fényt ad a hajnak, fokozva a hajszín fényét és tónusok ragyogását. Felfrissíti és kiegyenlíti a kifakult és elhalványult melírokat a haj hosszán és a hajvégeken.

A Reverso Hair Color hajfestékek és Tonerek teljes mértékben ammónia, PPD és kőolaj-származék mentes összetevőket tartalmaznak.

Vásárolj 4 db különböző színárnyalatú Reverso Hair Color tartós hajfestéket, és mellé 2 db különböző színárnyalatú Reverso Toner-t, és megajándékozunk 1 db szabadon választható erősségű Reverso Oxy-val!

Az akciók a készlet erejéig, illetve a megadott időintervallumon belül érvényesek.

További információkért fordulj Területi Képviselődhöz.