Akciók 2019-02-07T12:27:54+00:00

Akcióink kizárólag fodrászok számára elérhetőek!


1. Keratinos ápolás a száraz, igénybevett hajnak

A keratin regeneráló, újraépítő és hidratáló hatásának köszönhetően egészségesebb és fénylőbb lesz a haj. Újra megtelik élettel, azonnali segítséget nyújt a száraz, töredezett haj számára.

Ha most vásárolsz 1db Artistic Flair Keratin Sampont (1000ml), és mellé 1db Artistic Flair Keratin Kondicionálót (1000ml),  vásárlásod mellé ajándékba adunk 1db Artistic Flair Keratin Spray-t!

Ajánlatkérés

2. Teremtsd meg a tökéletes alapot a kívánt hajszínhez

Próbáld ki legújabb kozmetikai és direkt pigment eltávolító termékünket, a Decolorvit Erasert, és válassz mellé ajándékba 1db Active Use aktivátort! Választható aktivátor: 3%-os vagy 6%-os.

Ajánlatkérés

3. Aranyló vagy éppen jeges szőke? Balayage vagy Ombre technika?
Előtted többé nincs akadály!

A Selective Professional szőkítő termékek széles választékát kínálja, hogy mindig megtaláld a számodra legideálisabb választást.
Vásárolj 1db Decolorvit Scalp szőkítőport, 1db 0,5kg-os kiszerelésű Decolorvit Plus szőkítőport, valamint 2db választható, de különböző erősségű Active Use aktivátort, és mi megajándékozunk 1db Decolorvit Art szőkítő krémmel.

Ajánlatkérés

4. Alkosd meg a 2019-es év legdivatosabb hajszíneit

A Colorevo professzionális hajfestékek segítségével könnyedén meg tudod valósítani akár a legnehezebb kéréseket is.
A benne található ápoló anyagoknak köszönhetően festés után a haj ragyogóan egészséges, csillogó és élettel teli lesz.

Vásárolj 9 különböző színárnyalatú Colorevo hajfestéket, és válassz az alábbi kiegészítők közül:

2019.02.10-03.15-ig -> 1db Selective Professional logóval ellátott törölköző
2019.03.16-04.30-ig -> 1db  fekete PVC beterítő kendő

Ajánlatkérés

5. A tökéletes styling elengedhetetlen kellékei

Erős tartást szeretnél a megálmodott frizurának? Szeretnéd, ha a haj a formázást követően is könnyen kezelhető maradna? Megszüntetnéd a sapka okozta elektrosztatikus hatást?
Mutatjuk a megoldást!

Vásárolj 1 db Styling Now Fix Control erős és rugalmas tartást biztosító hajfixáló spray-t, 1 db Styling Now Liquify folyékony hajformázó waxot, és mellé 1 db Magic Control hajsimító és fényesítő folyadékot, és most rendkívül kedvezményes áron, 10.490 Ft helyett 7.350 Ft-ért lehet a tiéd ez a három fantasztikus hajformázó.

Ajánlatkérés

A Brillantis Kft. az akciók változtatásának jogát fenntartja! Az akciók a készlet erejéig, illetve a megadott időszakon belül elérhetőek! További információkért keresd Területi Képviselődet.