fbpx

A kosár üres!

Fel
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

BLOND FOREVER

2021-05-03 @ 12:00 du. - 6:00 du. CEST

Ha már szőkíteni kell és a divat erősen abba az irányba terel, akkor kiemelt jelentősége van a pontos konzultációnak és diagnózisnak, a vendéggel történő pontos kommunikációnak: mikor szőke a szőke, hideg-meleg szőke…
Ez a szeminárium abban segít neked, hogy magabiztosan tudd, hogy mikor milyen szőkítési technikai megoldást és mikor melyik terméket alkalmazd. Mivel a szőkítés egy összetett és kényes művelet kitérünk arra, hogy mikor kell és lehet nemet mondani a vendég kérésére és milyen lehetőségeid vannak a hajszerkezet megóvására. Javasoljuk, hogy a szeminárium könnyebb követése érdekében, a szeminárium előtt nézz utána néhány terméknek, mint pl.: Decolorvit Erasier/Decolorvit szőkítők (4
féle) / Decolorvit Active use/ PowerPlex/Direct Color/Reverso/Colorevo/thePigments.
Időpont:
2021. május 3. hétfő
10.00-16.00
Helyszín:
Selective Professional Academy, 1119. Budapest, Nándorfejérvári út 40.
OKTATÓINK:
A Selective Professional művészeti vezetői – Muzsik Edina és Muzsik Tibor
Részvételi díj csomagvásárlás nélkül: 18.000,-
Csomag ára belépőjeggyel: 45.700,-
Vásárlási információk:
Az oktatás előtti kezdőcsomag megvásárlása esetén az oktatás ingyenes!
Csomag nem megvásárlása esetén az oktatás ára 18.000 Ft
Részvétel feltételei:
A kezdőcsomag megvásárlása 10 nappal a szeminárium előtt feljogosít arra, hogy a továbbképzésen ingyenesen vegyél részt!
Kérjük vedd figyelembe, hogy a vírushelyzetre vonatkozó szabályozás értelmében, a továbbképzésen maximum 10 fő vehet részt.
A helyeket a BEFIZETÉSEK, ILLETVE A KEZDŐCSOMAGOK MEGVÁSÁRLÁSÁNAK SORRENDJÉBEN biztosítjuk, nem pedig a jelentkezések sorrendjében!
A részvételi díjat, illetve a továbbképzéshez társított kezdőcsomagot legkésőbb 10 nappal a képzés előtt kell megvásárolni!
A továbbképzés minimum 8 fő jelentkezése esetén kerül megtartásra, illetve a járványügyi helyzetre tekintettel az aktuális hatósági korlátozások betartása mellett.
– A maszk használata az egész szeminárium alatt kötelező.
– A termet a szeminárium kezdete előtt ózonos fertőtlenítővel kezeljük.
– A kézfertőtlenítéshez szükséges eszközöket biztosítjuk.
A szervező fenntartja a jogot a tanfolyam egyoldalú lemondására, illetve az időpont módosítására, melyet köteles a tanfolyam kezdete előtt minimum 7 nappal a jelentkezők felé írásban jelezni. A továbbképzés előtt 7 munkanappal van lehetőség a jelentkezést módosítani, másik időpontra átfoglalni.

Részletek

Dátum:
2021-05-03
Időpont:
12:00 du. - 6:00 du. CEST
Esemény kategória:

Helyszín

Selective Professional Academy
Nándorfejérvári út 40.
Budapest, 1119 Magyarország
+ Google Térkép

Reset Password