fbpx

A kosár üres!

Fel
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Fodrász technikai color trendek 2019

2019-03-31 @ 12:00 du. - 6:00 du. CEST

HUF10000

A Balayage, ombre és az egyéb melírtechnikák már hosszú évek óta tartják vezető pozíciójukat a Vendégek kívánságai között.  2019-ben egy újabb trend született, ez pedig nem más, mint a Negative Space.

Mit is jelent ez pontosan? A Negative Space (vagy magyarul negatív tér) technika alkalmazása során nem a festett rész az, amit a hajfestés során hangsúlyozni szeretnénk, hanem éppen a natúr, festetlen területekre helyezzük a hangsúlyt. Ez a technika tökéletes választás az olyan Vendégek számára, akik természetes hajszínükbe szeretnének egy kis változatosságot csempészni. Kiemeli az arc természetes szépségét,

 

Az örök-népszerű Balayage és Ombre technikák

Tudod mi a különbség a különböző melírtechnikák között? Ne aggódj, mi segítünk neked, hogy megtanuld, és gyönyörű frizurát készíthess Vendégeid számára! Oktatásunk tökéletes lehetőséget biztosít számodra, hogy könnyen, gyorsan és természetesen gyakorlatban el tudd sajátítani ezt a tudást. Nem fogod megbánni, hiszen ezek a melírtechnikák sokáig fognak még hódítani, és a Vendégeknek mindig szükségük lesz egy tapasztalt és szakmailag jól felkészült fodrászra, aki megalkotja számukra a tökéletes frizurát! Szakembereink által kifejlesztett ombre technikákkal bármilyen hajból gyönyörű frizurát varázsolhatsz. Nálunk részletesen megtanulhatod a színkeverés, szőkítés, hajszínváltoztatás alapjait is.

Szőkítés roncsolás nélkül? Többé nem kell aggódnod Vendéged hajának egészsége miatt, hiszen legújabb generációs szőkítő termékeink garantálják a tökéletes felvilágosítást, mindezt maximális ápolás és védelem mellett.
Vezető oktatóink, a Selective Professional Művészeti Vezetői, Muzsik Edina és Muzsik Tibor mindenben a segítségedre lesznek, a legújabb melírtechnikák mellett a legújabb vágástechnikákat is megtanulhatod tőlük.
Tanulj, fejlődj, emelkedj ki a többi fodrász közül!

Az oktatáson minden résztvevő saját modellen dolgozik, kizárólag vidéki résztvevőink számára tudunk modelleket biztosítani igény esetén.

 

Időpont és helyszín:

2019. március 31. 10.00-16.00

1119. Budapest, Nándorfejérvári út 40.

Belépő:

early bird jegy február 28-ig: 10.000 HUF

március 1-től: 14.000 HUF

Az oktatás ára magába foglalja az egész napos elméleti és gyakorlati oktatást, ebédet, a kávészünetekben kávét, üdítőt, sós illetve édes aprósüteményeket, valamint szervezett utazási lehetőséget vidéki résztvevők számára.

Jelentkezni Területi Képviselődnél, vagy IDE kattintva tudsz. 

További információkért írj nekünk az iroda@selective.hu e-mail címre, vagy keress bennünket a 06207712074-es számon H-K-Cs 08.00-16.00, Sze-P: 08.00-11.00 között.

Részletek

Dátum:
2019-03-31
Időpont:
12:00 du. - 6:00 du. CEST
Összeg:
HUF10000
Esemény kategória:

Helyszín

Reset Password